Zorica är diskriminerad för första gången på 30 år

MÅNGKULTUR. Zorica Petkovic väntade på att hennes nya tv skulle köras hem till henne från Postnords terminal i Fyrislund, östra Uppsala. Men väntan visade sig förgäves då Postnord helt enkelt stoppat hemleverans till hennes postnummer i Gottsunda och Valsätra på grund av säkerhet. – Jag ringde. Då sa de att jag bor i utsatt område dit de inte kör, berättar hon, enligt SVT.

Zorica Petkovic har bott i Sverige i 30 år, utan att en enda gång känna sig diskriminerad. Men precis så känner hon nu efter att fått veta att hennes bostadsadress är svartlistad av Postnord – och vill hon få hem sin tv är hon välkommen att komma och hämta den själv.

Det har funnits problem här, men det görs mycket för att det ska bli bättre. Och det har blivit bättre. Jag förstår förarnas arbetssituation, men det måste finnas andra lösningar, med hjälp av andra samhällsinstanser, säger Zorica Petkovic.

Enligt Postnord handlar stoppet om en säkerhetsfråga.

Det handlar om efterföljelse av våra bilar och inbrott i våra fordon. Beslutet fattades för ett år sedan och kulmen var ett hot mot en av våra chaufförer, säger Alexis Larsson, Postnords säkerhetschef.

-Pettersson undrar varför inte SVT berättar vilka det är som hotar Postnords chaufförer och gör inbrott i bilarna och vad det beror på?

Om Gottsunda på bloggen…

Om Valsätra på bloggen...

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Zorica är diskriminerad för första gången på 30 år

 1. Dags för undantagstillstånd i ”no – go” områdena !

  När inte polisen klarar måste militären sättas in !

  Automatisk husrannsakan, automatisk kontroll av alla utomhus,
  registrering av alla kontantkort och registrerad identifiering av alla utomhus.

  Då kommer det bli lättare att få ”vittnen”!

  5
  1
 2. Zorica är väl inte den enda som bor på detta område, för i så fall förstår hon varför dom inte kör dit? Eller hon kan kanske inte Svenska trots 30 år här?

  14
  1
 3. Är själv Uppsalabo och vet vilka problem som finns i dessa områden.
  Däremot är det oftast ganska lugnt dagtid åtminstone så länge som skolorna pågår.
  Känner själv ett par hantverkare som jobbar åt företag med serviceavtal åt kommunen eller åt Uppsalahem och dom bekräftar att det faktiskt inte är så illa bara man är där tidigt på dagen.
  De kriminella slöddret är morgontrötta, deras dygnsrytm är en annan än den hederligt folk har.
  M.a.o borde det gå att ha utkörning dit också men då bara på dagen.

  8
  3
 4. Ja, det finns säkert andra alternativ att få hem sin inköpta tv, ett kan vara pansarfordon med kpist utrustade militärer och som skjuter skarpt vid varje incident.
  Ett annat kan vara att skicka hem hela klanen när den illvilliga och dåligt uppfostrade slyngeln hotar/stjäl/våldtar/misshandlar/eldar privat och samhälls egendom. Det sprider sig snabbt och med detta kanske en stor del av det nu förtiden stora förfallet stävjas.

  18
 5. Ojaaah! Det är definitivt såna som jag som är förtryckare enligt Frankfurtskolan och dess präktiga och korrekta kommunister. Vit, med helnordiska rötter. Hetero. Medelålders. Man. Dvs privilegierad. Det är mina privilegier …
  … att jag har läger genomsnittslivslängd än Zorica och hennes medsystrar,
  … att jag har
  … att oavset Hilda, Hulda, och Ruben Tuben, masa på mig så att kvinnor, invandrare (oavsett kön) och hbtq-personer (oavsett kön) ska få gräddfiler till regeringsjobb, toppjobb, myndighetsdirektörsjobb, särskilda mentorsprogram, kvotokrati istället för meritokrati, kvinnors och invandrares påstådda glastak har blivit verklighet för vita, heterosexuella, medelålders män.
  … att riskera få sämre sjukvård, då all vård och forskning lägger fokus på kvinnors hälsa (tex vaccinering mot olika kvinno-cancrar, men ännu knappast mot prostatacancer),
  … att överföra 1,5 mkr under min livstid till genomsnittskvinnan (enl. Per Ström 1 mkr omkring 2010/2011),
  … att vissa verksamheter, gym, badhus, festivaler, etc ordnar sin verksamhet delvis, ibland het, enbart för kvinnor, trots samma avgifter,
  … att vägras straffrabatt medan kvinnor, invandrare, folk med rätta (parti)kontakter, osv osv, tilldelas dylika förmåner,
  … att se invandrare i orten bjudas på korv och läsk och pizza lite då och då, med mina skattepengar,
  … att problem och utsathet som mest drabbar vita, heterosexuella, medelålders män, som regel osynliggörs genom MSMs mediaskuggor,
  … att av feminister slängas i samma hög som alla grova förbrytare som våldtäktsmän (vi vet vilka lejonparten av dessa är), för det har ju alltid varit så här enligt feminismens gaphalsar.

  Jag älskar såklart dom här privilegierna. Inte en chans i hela världen att jag släpper dom till Zorica och hennes kvinnliga invandraresystrar-/bröder. Det kan hon/dom fetglömma!

  15
  1
  • Korrekt inledning ska vara:

   Det är mina privilegier …
   … att jag har lägre genomsnittslivslängd än Zorica och hennes medsystrar,
   … att oavsett Hilda, Hulda, och Ruben Tuben, masa på mig …..

   4
   1
 6. Problemen kan härledas till odugliga politiker, alltså de bär skulden lika mycket som huliganerna i området.
  Hon måste då rösta på,SD i nästa val för att få rätsida på problemet.

  35
 7. Självklart att inte statsmedia berättar om de verkliga orsakerna eller inblandade, Den lider av ett s.k. “Södertörnsvirus” som angriper sanningsdelen av hjärnan? Vi vet ju att ex. avskurna huvuden är knivskador och om en person kör en lastbil in bland människor och dödar några stycken, så är det en “lastbilsolycka”? Inte för att jag har mycket till övers för Postnord – men i detta fall gör de helt rätt!

  53

Kommentera