När ska alla som hyllade kommunismen och terrorismen granskas?

MEDIA. Dagens journalister verkar ha för lite att göra. Nu ska S-regeringens nya civilminister Ida Karkiainen, 33, granskas för att det dykt upp en bild på Ida där hon var 15-17 år gammal och kanske heilar, men hon kan även sträcka armen av någon annan anledning.

Civilministern Ida Karkiainen (S) Bild från Nyheter Idag

-Pettersson skulle gärna se att de så kallade journalisterna granskade dagens makthavare och deras hyllningar till kommunistiska massmördare och terrorister.

Var är alla granskningar av alla dem som hyllade Hugo Chavez i Venezuela? Även om han dog innan han ställde till det för jävligt, men det lyckades hans även hyllade efterträdare Nicolás Maduro med.

Många är de vänsterblivna som idag har höga poster i samhället som hyllat Che Guevara, Castro, Lenin och Stalin. Mao i Kina likaså och Pol Pot i Kambodja hade sina fans. Che Guevara hade turen att bli skjuten av reaktionära legosoldater när han försökte göra revolution så han är fortfarande idol hos många.

Jag misstänker att politikerna som hyllade vänsterns massmördare inte granskas för att journalisterna hade/har samma idoler.

Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist (S) kallar andra extremister men tar själv emot en palestinsk förtjänstorden. Skärmdump Youtube
Marita Ulvskog (S) poserar med bild på livstidsdömde palestiniern Marwan Barghouti, som är dömd för terrorism, fem mord på judar och mycket annat.
Hur många vänsterblivna har burit en sådan här tröja och hyllat Che Guevara?

Veronica Palm (S) hyllar Folkrörelsen för Angolas befrielse, MPLA, är ett socialistiskt parti i regeringsställning i Angola. Partiets ideologiska plattform grundades sedan 1977 på marxism-leninism, men bytte man officiellt till att kalla sig socialdemokrater.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “När ska alla som hyllade kommunismen och terrorismen granskas?

 1. En avgörande skillnad mellan en köksheilande eventuell nazist och de som Pettersson nämner är dessutom att de som haft fingrarna i den kommunistiska syltburken har haft med reella makthavare och diktatorer att göra. Deras stöd har gått till verkliga förtryckare medan köksheilarna möjligen fantiserat om ett fjärde rike som inte finns.

 2. Man fördömer SD, för deras s k nazistiska förflutna. Men när det är en ur vänsterns egna stalinistled, som visar prov på detsamma, då finns det minsann ALLA ursäkter i världen för detta beteende. T o m alla journalister går i flock och stryker medhårs, BARA FÖR ATT DET ÄR EN ”HELIG” SOCIALISTS FÖRFLUTNA!

  SNACKA OM DUBBELMORAL!!!

  • Och Maggan har FULLT förtroende för Karkiainens tveksamma förflutna, men inget för SD:s s k dito!

   DET ÄR VÄL FÖR FASIKEN PRECIS SAMMA SAK MRS. MAGGIE!!!

   STÄDA I EGET BÅS ERA SOSSEDÅRAR, INNAN NI BÖRJAR KLAGA PÅ RÖRA I ANDRAS DOMÄNER!!!

 3. Ja jag håller med, när ska folk växa upp och förstå att PK-ism mest idkas av omogna och barn i förskolor. Nu bör ansvariga fokusera på problemen i verkliga livet för svenska skattebetalare med skenande elpriser, okontrollerad brottslighet och överfyllda fängelser? Nu är myndigheten rädd för att fängelserna börjar bli belagda med för farliga brottslingar och blir därmed ett nytt säkerhetshot. Så vart ska brottslingar vara om inte i fängelser, kanske svenska fängelser nu visas vara för snälla och mesiga?

  • Nej, tyvärr ingen SD-politiker som har ”nazzejouren” just nu, så därför ligger dom lågt. Byt ut partistämpeln på Ida mot SD, och ta in vilket drev det hade blivit. Magdan har fullt förtroende för Ida, det har låtit betydligt annorlunda om Ida varit SD,are och blivit anklagat av Magdan eller andra kommunistslödder

   11
 4. När ska Stasis arkiv med svenska medlöpare och förrädare bli offentligt ?
  Den svenska regimen hemligstämplade alla uppgifter de fick från Tyskland och CIA rörande svenska medlöpare.

  13
  • Regimen i Sverige förstörda dessa arkiv för att dess hemligheter inte skulle komma fram och skada Partiet.

 5. Förstår inte uppståndelsen med att en sosse gjorde en nationalsocialistisk hälsning. De är ju i princip samma parti. Enda skillnaden är att den enda nation som haft en nationalsocialistisk regim inte existerar idag eftersom det förlorade det socialistiska inbördeskriget mot kommunisterna och Sovjetunionen. Hade de inte förlorat hade den kommunistiska knutna näven ovanför huvudet varit lika omoralisk som en hitlerhälsning är idag.

  Men för en utomstående som jag så är allt samma socialistiska skit som ska slängas på tippen där den hör hemma. Och detta korkade fruntimmer ska ha sparken för att hon är inkompetent och inte vet skillnaden på en hitlerhälsning kontra marxhälsning.

  13
 6. Helt rätt Pettersson, ändå har du inte tagit upp hyllandet och fjäskandet i Sverige inom politik, media, kändiseliten för DDR som också övergick i spioneri och landsförräderi för Stasi och DDR räkning. Ifall Stasiarkiven blev offentliga skulle stor del av nomenklaturan avslöjas och innebära stor kris för det politiska och demokratiska systemet i vårt land.

  19
  • Det gjorde även Birgitta Dahl. Hur många miljarder har Sverige skickat till diktatorer och massmördare som tex Pol Pot och Mugave i Zimbabwe?

   24
 7. Förvånande att inte Expo och David Baas haft koll på detta. Fast de kanske gör som vanligt. Väntar med att lägga ut detta tills valet.

  23
  1
  • Tänk att vara släkt med ngn i Expo/AFA och veta att dom hatar alt svenskt, sina barn sina släktingar osv, hur kan dom leva med sig själva?

   13
  • Kan dom göra, men vår nya eventuella nazzeminister lär få äta upp detta mången gång fram tills valet. Tackar alla gudar i universum för Sverigevännerna som grävde upp hennes lite mörkare sida. Behålls hon i regeringen, är det mycket svårare att attackera SD för deras påstått nazistiska rötter. Dom flesta vet att stalinism, kommunism, socialism, nazism, fascism, maoism och feminism (har jag glömt någon) är olika grenar på samma brunsmorda trädstam. Trädstammern stavas staten. En stark stat och lydiga medborgare i raka led är deras släktband med varandra. Förödande ismer. Medan SD har släppt och lagt sina rötter bakom sig, städar upp så gott det går när sådana som vår nya eventuella nazzeminister börjar visa sina ansiktern i SD. Tyvärr drabbar det ibland oskyldiga, jag vet inte hur man ska hantera det, men misstankar om bruna rötter ger bara hybris när det är Sverigevänner. Skulle tro att vår nya eventuella nazzeminister stannar kvar i regeringen. Fler kopplingar mellan S och nazism: SSU marschen nere i Malmö för något år sen var skandalös och starkt naziinfekterad, där slagord ropades mot Israel och därmed i stort sett mot bla det judiska folket. För några år sen skulle man manifestera mot rasism (vad annars?) i Umeå på kristnattsdagen. Judiska församlingen(arna) var de enda som inte bjöds in. För varje sån här politisk striptease mot det onda vänsterpacket, minskar förtroendet för dom vänstersvinen.

 8. Expressens artikel är inte en ”granskning”. Den är en PR-mässig ”damage-control” i magnitud utan tidigare motsvarighet för att tvätta rötterna på en sosse-nasse.

  Glömmer aldrig att det skrevs om J Åkesson med kängor och bomberjacka, sant eller ej. Oavsett, artikeln om Karkiainen skiljer såtillvida, att det är hon utan kritiska frågor, själv som får beskriva sitt liv och levene från unga år, där hon mest lägger fokus på sin partners musikgenre.

  Med samma logik som andra partiföreträdare hanterats kommer hon vara en sosse-nasse. I alla fall så länge retoriken som den varit från vissa håll kvarstår. Tuff start Karkiainen

  26
 9. Alternativa media ska inte ta efter Drakarnas journalistik . Då ingår de snart alla i samma kör som slickar makten. Allt för ett eventuellt presstöd.
  Jag trodde det var utsålt på den läktaren .
  Fortsätta att granska och förhålla sig kritisk till makten och maktens megafoner är den enda vägen .
  Sannolikt den krångligaste och mest motarbetade vägen .
  Men alla andra vägar leder ofelbart till sotdöden.

  20
 10. Heilar Jonas Sjöstedt och Stefan Löfven eller vad gör dom?

  Det är skillnad på armens och handens lutning för Jonas Sjöstedt, Stefan Löfven och Ida.

  22
  2

Kommentera