Vänsterpartisten Dror Feiler dömd för sju stölder

BROTTSLIGHET. Vänsterpartisten och SD-hataren Dror Feiler, 70, åtalades i oktober för en serie systematiska stölder i en livsmedelsaffär på Södermalm i Stockholm, rapporterar Nya Tider, tyvärr bakom betalvägg. Feiler dömdes för sju fall av ringa stöld.

Enligt åtalet har Dror Feiler åtminstone vid sju olika tillfällen från den 27 september till den 2 december 2020 stulit matvaror från sin lokala Coop-butik på Östgötagatan på Södermalm i Stockholm. Varorna har haft ett sammanlagt värde av 204,78 kronor. Enligt personalen har stamkunden Feiler systematiskt bara skannat en del av sina varor när han använt snabbkassan, och tagit med sig andra varor utan att betala för sig.

En Coop-anställd berättar att det var välkänt bland personalen att vänsterprofilen brukade stjäla varor när han besökte butiken och att de därför började hålla extra koll på honom.

-Pettersson tycker det är konstigt att MSM-media inte rapporterar detta. De brukar gilla att hylla Dror när han är med på Ship to Gaza eller stör SD-möten med sin saxofon.

Dror Feiler är Israel.

TIDIGARE 2021-10-30. SD-hataren Dror Feiler åtalas för stölder

BROTTSLIGHET. En av bloggens gamla bekanta, vänsterpartisten Dror Feiler har tagits på bar gärning av personalen på Coop under en stöldturné. Kommunisten Dror Feiler är bland annat känd för att systematiskt störa SD:s torgmöten.

Nu anklagas Feiler för stöld i en Coop-butik på Södermalm. När personalen skulle gripa honom började vänsterprofilen ömsom vädja om nåd – ömsom gasta om ”våld” – och lyckades till slut fly ut ur butiken. Feiler åtalas nu för sex stölder vid olika tillfällen från samma butik.

Dror Feiler ertappas på Coop. Bild: Polisen

Dror Feiler,70, bor centralt på Söder i Stockholm i en 150 kvadratmeter stor hyreslägenhet tillsammans med sin fru. Det kanske är dags för Dror att hyra något mindre om han inte har råd att betala maten?

Dror var en av de drivande krafterna bakom Ship to Gaza som delvis seglade under Nazi-flagg och det är det lilla om Dror Feiler…

Ship to Gaza i Turkiet under Nazistsymbol. Feiler är israel.

Att håna IKEA:s grundare, Ingvar Kamprad efter hans död gick också bra. Ingvar var medlem i Nysvenska rörelsen som 16-åring 1942 och något eller några år framåt. Kamprad har bett om ursäkt och tagit avstånd från detta. Det hindrade inte Feiler att håna honom 75 år senare.

Fick sådana som Dror bestämma i världen så skulle det bli som i kommunistländerna, de börjar med att skjuta de mjölkande korna, alltså de människor som skapar välstånd.

2015 fälldes Dror Feiler för ohörsamhet mot ordningsmakten och våldsamt motstånd efter att ha stört Sverigedemokraternas möten. Han fick 10.400 kronor i böter.

Dror Feiler har kandiderat till riksdagen och Europparlamentet för Vänsterpartiet…

Här grips kommunisten Dror Feiler med sin saxofon som han använde för att störa demokratiska möten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Vänsterpartisten Dror Feiler dömd för sju stölder

 1. Ännu en som fått lida för att Dårhusen slagit igen !! Sådana sjuka personer hölls avskilda från normala,under Stenbocks tidiga år på Jorden.

 2. INGET KONSTIGT!!!

  De har det i generna!

  Eller m a o, socialister är depraverade människor, som inte skyr nåt! Att ljuga och bedra! Det är ju därför de är socialister!

  D v s, DET ÄR GENETISKT DEPRAVERADE MÄNNISKOR SOM BLIR SOCIALISTER, för att det ger dem fördelar utan ansträngning och sunt förhållningssätt!!!

  29
 3. Med största (S)äkerhet, är kamrat Feiler ett offer för socioekonomiska faktorer. Alltid någon annans fel. Mest skyldiga är de som jobbat, betalat skatt, och aldrig begått något brott. Kamrat Feiler har bara utövat sin rätt att straffa det kapitalistiska samhället, som betalar hans pension.

  35
 4. Skönt att en vänster råtta får löpa galopp.
  Men han har nog inte vett att skämmas och inte lust att arbeta och försörja sig .
  Så vi Svenska skattebetalare får nog stå för fiolerna.

  43
 5. Och den lille bögen till avkomma springer omkring i centralamerika och hyllar diktaturer. För mina skattepengar 🙁

  39
 6. Nej att till exempel SVT skulle rapportera om denne lille tjuvnalle är otänkbart, istället har dom anställt hans avkomma till korrespondent? Sådan är socialismen——?

  43

Kommentera