Till Public Service förtret så är ”Upplysningstiden” kommen!

INSÄNDARE. För något år sedan så läste jag en artikel om vad som borde klassas som mänsklighetens viktigaste uppfinning genom tiderna, det ”elithjärnorna” då kom fram till ser du nedan.
Det vill säga ”bokstäverna” och mänskligheten skriftspråk. Varför då kan man ju undra?

-Jo för att skriften gör det möjligt att framföra budskap till framtida generationer hundratals år efter din egna död!
Ovanstående var bara en liten tänkvärd anekdot och det faktum att du med en simpel text kan göra ditt budskap odödligt!

Personligen så har jag dock sedan länge stört mig på vår politiskt korrekta media och deras texter, så varför då inte upplysa om lite av det dom inte upplyser dig om?

Idag släpper Kina ut mer växthusgaser än alla EU:s medlemsstater och övriga OECD:s medlemsländer tillsammans.
Frågan på det måste bli, vad är bäst för klimatet: -Att införa koldioxidtullar för importerade varor från Kina eller att ”klimatbeskatta” svenska företag, bilister och vanligt folk till döds?

Enligt Novus så anser 48 procent av svenska folket att ”ekonomiska påtryckningar på länder” är bästa sättet att stoppa jordens uppvärmning, 27 procent ser en utbyggnad av kärnkraften som den bästa lösningen.
Det intressanta är dock att bara 2 procent ser ett byte till elbil som en lösning och endast 1 procent av befolkningen ser ett minskat flygande som något som kan sätta stopp för ”klimatförändringarna”.

Tycker du att SVT klart och tydligt har upplyst dig om detta eller ens om det faktum att denna undersökning av det svenska folkets synpunkter har ägt rum?

Annat från public service är att Sveriges radio meddelar att galan ”P3 Guld 2022” som skulle ha ägt rum i januari nästa år ställs in.
Man undrar därför om detta beror på att vissa rapartister som normalt sett brukar prisas av P3 nu saknas då de sitter i fängelse!?

En annan sak som SVT borde kunna ta upp är det faktum att det finns en stor fördel med att inte springa runt och vara rädd och orolig av allt man får ta del av i våra statliga nyhetssändningar, detta är nämligen ett tecken på att man inte tillhör den ”lättlurade befolkningsgruppen” i riket.

För om du oroar dig för klimatet och ett virus med 0,3 procents dödlighet samtidigt som du är för en massinvandring av folk från världens värsta våldsmetropooler så är du inte bara lättlurad, dom flesta som lyckats behålla kontrollen över sin egna hjärna i dagens PK-Sverige skulle förmodligen se dig som dum.

Man kan ju även fundera över det faktum att PK-media och våra nätjättar som Facebook och Google nu mer har börjat bedriva en systematisk censur av det som dom finner som ”opassande och olämpliga nyheter / kommentarer” på nätet.

Detta får mig att undra: -Om vi / andra verkligen har fel om det vi skriver på nätet så skulle ju nätjättarna inte behöva censurera oss, det vi säger och påstår skulle då falla på sin egen orimlighet.
Så varför stänger dom då ner allt från fristående nyhetsportaler till politiskt och samhällsintresserade privatpersoner?
Svar: -Jo för om man inte kan argumentera ner sina politiska motståndare i en saklig debatt så kan man ju alltid tysta dom!

Och om man nu inte tystar sina meningsmotståndare så kan man ju alltid precis som SVT förringa fullt relevanta följdfrågor till sina egna nyhetsreportage, exempel på det är ministerutnämningen av Annika Strandhäll.
Socialdemokraternas utnämning av Strandhäll som miljöminister visar med all önskvärd tydlighet hur lågt utbildning och fackkunskaper värderas av S.
I SVT:s Aktuellt så visade Strandhäll att hon inte hade en susning om hur många kärnkraftverk vi har i drift samt hur många som har stängts ner, hon påstod sig inte ens känna till sina egna betalningsanmärkningar!?

Den som tänker till lite undrar förmodligen hur vår statligt kontrollerade media och vänsterrörelsen hade reagerat över detta om det hade varit KD:s Ebba Bush som hade haft nio betalningsanmärkningar hos kronofogden samt inte lämnat in sin deklaration i tid och samtidigt fått en ministerpost som hon i TV på bästa sändningstid bevisat att hon inte är kvalificerad för!?

Och om SVT och vår politiskt korrekta media verkligen ville försöka förklara och upplysa vanligt folk om varför brottsligheten bara ökar i Sverige när den i våra grannländer hålls efter så kunde det ju vara på sin plats att nämna att två danska poliser som inte var i tjänst nyligen grep två rumäner för snatteri.
Var på dom av en jourdomstol dömdes till 6 dagar i fängelse och utvisning med påföljande inreseförbud i 6 år!

Så jobbar ett effektivt rättssamhälle som till skillnad från S-Sverige redan har ”vänt på alla stenar”.
I Sverige finns inte ens fängelse och utvisning för snatteri på straffskalan!

När vi ändå är inne på dumheter och dårskaper varför inte då fundera över lite samlade uttalanden från Miljöpartiets Märta Stenevi: – Invandring är lönsam! -Kärnkraftverk är olönsamma! -Skattesänkningar leder till gängskjutningar! -SD är rasister! -Endast skattefinansierad media är fri och oberoende! Och: -Om EU ska köpa varor från Sverige så måste vi först ge dem massa pengar! Samt: -År 2030 har vi ingen snö i Sverige!

För att titta närmare på Stenevis första påstående, dvs att invandring är lönsam så kan man ju faktiskt hålla med om det!
Invandringen är faktiskt fruktansvärt lönsam, problemet är bara att när man som Stenevi och övriga medier talar om invandring så det inte arbetskraftinvandringen av forskare, vetenskapsmän och människor med spetskompetens som avses för denna typ av invandrare är självklart lönsamma.

Vad Stenevi precis som Public Service gång efter annan försöker skönmåla är ”asylinvandringen”, vilket med andra ord är ett desperat försök till försvar för MP:s och våra tidigare regeringars vanvettiga invandringspolitik!

Denna politik försvarade nyligen SVT med att: -Invandrare nu kommer i arbete betydligt snabbare än tidigare, idag är snitt tiden 6 år för en invandrare att komma i arbete.
Det låter ju bra, men mindre bra blir det ju om SVT även haft vett att informera om att genomsnittsinvandraren är självförsörjande först efter 13 år i Sverige!

Men som sagt, det du inte vet lider du ju inte av!
Den stora frågan är bara varför svensk media finner det så viktigt att i fråga efter fråga föra dig bakom ljuset och få dig att tro på en lögn!?
( Om du vill besvära SVT om frågor om detta så ringer du 08 784 00 00 och ber om att bli kopplad till ”SVT tittarservice”! )

Varför envisas tex media med att framställa mångkulturen som något positivt när den bara orsakar problem?
Varför påstod man att asylinvandringen är lönsam samt var räddningen för vården, välfärden och våra pensioner när den snarare raserade den samma?

Vidare så undrar man ju hur människor som inte kan få sina egna länder att ens likna ett fungerande västerländskt land ska kunna tillföra något i Sverige som rankas som ett av världens mest moderna länder?

Många ställer sig även frågande till varför just den svenska kärnkraften framställs som olönsam av media när man i våra östra grannländer nu med statliga svenska Vattenfalls hjälp bygger nya kärnkraftverk!?

Rörande energipolitiken och klimatdebatten så kan man ju fundera över om klimatalarmisterna som alltid envisas med att hänvisa till ”FN:s klimatrapport” har läst hela avhandlingen på cirka 4 000 sidor?
För om man gör det så finner man nämligen att FN:s klimatpanel hävdar att mänskligheten behöver bygga cirka 2 200 nya kärnkraftverk för att trygga framtida energibehov och minska dom globala utsläppen!
Frågan på det blir därför: -Hur många har hört MP:s företrädare eller SVT:s nyhetsrapportörer upplysa om just detta?

En annan fråga är hur många som har hört talas om NASA:s klimatrapport från augusti i år?
Svaret på det är förmodligen ingen!
För enligt NASA:s alla astronomer, rymdforskare och vetenskapsmän vilka måste ses som aningen mer utbildade än klimatalarmisternas företrädare så beror inte vår planets blygsamma uppvärmning på våra utsläpp av koldioxid utan på grund av en extrem solaktivitet under dom senaste 40 åren!

En engelsk fotbollskrönikör skrev för länge sedan något i stil med att en Man kan byta allt, han kan byta arbete, han kan byta flickvän och bostad men han kan omöjligt byta favoritlag!
Detta ”förhållande” bevittnar vi även i svensk politik, ytterst få socialdemokrater lämnar sitt parti, detta oavsett hur dåligt dom ”spelar”!

Socialdemokraterna av idag har en fördel mot oppositionen, och det är det faktum att man inte behöver generera några välfärdsförbättringar för arbetare och vanligt folk då partiets största väljargrupp idag består av invandrare och bidragstagare.
Dom arbetande skattebetalarna röstar med andra ord främst på partier med en tydligare verklighetsförankring vilket av någon oförklarlig orsak stör våra fackförbund, och då framförallt LO!

Om vi nu bortser från socialdemokraternas politiska utnämningar och ministerposter av tidigare fackpampar så är ju frågan vad vanliga arbetare vinner på socialdemokratins kopplingar till deras fackförbund!?
Detta är ännu en fråga som vår ”opartiska och neutrala” Public Service” aldrig lyfter!

Även om dom flesta med vettet i behåll ser vårt Sverige som tämligen ”nerkört” så finns det ju dock en ljusning och det är nyårsfirandet och där med det kommande valåret 2022, så se nu till att göra något vettigt av det!
För fyra nya år av vanstyre kommer inte Moder Svea att överleva ens med en tiodubblad vaccindos!

Johnny Hornbrink, SD

6 thoughts on “Till Public Service förtret så är ”Upplysningstiden” kommen!

 1. Ett virus med 0,3% dödlighet som smittar i stort sett alla är en ganska stor grej. Det stora med covid19 är inte dödligheten i procent utan i absoluta tal beroende på att det är nytt. Men naturligtvis behöver man inte gå och ha ångest över det hela tiden. Särskilt inte om man vaccinerat sig.

  • Och om du vaccinerar dig så bidrar du till nya mutationer av detta virus!
   Sanningen är att det är vaccinen runt om i världen som skapar alla nya mutationer av Covid viruset eller som Donald Trump uttrycker det: – Kina sjukan!

   12
 2. Ärligt talat så kan man skita i alla så kallade klimatlarm, för sanningen är att om dessa inte handlar om politisk makt så är det pengar det handlar om!
  Klimatförändringar är inget nytt, det förekom även på dinosauriernas tid!
  Dessa ”klimatförändringar” beror främst på vulkanisk aktivitet och solens över tid förändrade aktivitet

  22
 3. Jag har en lite kommentar om det framtida klimatet och att det möjligen ska bli lite varmare längre fram om 100 år eller mer. Det satsas miljarder efter miljarder på något som några tror ska hända.
  Men på klimatet som finns idag ägnas inte en tanke. Är det fler än jag som har noterat att vi har en vinter varje år. Så fort det kommer lite mer snö står SJ, Västtrafik och Vägverket helt handfallna. Det blir lite som Hasse och Tage, det var det jävligaste det hade jag inte aning om. Fast vi vet att det blir en vinter nästa år igen.
  Ingen har nog missat att på E6 var det stopp på i flera timmar, tågen gick inte och Västtrafik kan inte hålla sin tidtabell.
  Mitt förslag är att satsa lite av alla miljarder som kastas bort på ev klimatförändringar lite längre fram, på klimatet vi har nu. Ett par extra bärgare och plogbillar på de större europavägarna, lite mer pengar till SJ och Västtrafik för snöröjning.

  36
 4. Det finns en kanal- kunskapskanalen inom SVT där ett program från Norge visar att de funnit under smältande jöklar funnit, pilar och bågar från 2800 år sedan. Vad lär vi oss av detta?

  Naturliga variationer i vårt klimat har alltid funnits och för 2800 år sedan kan ingen skylla på människans bilande, flygande eller kolkraftverk.

  Tro inte på dagens teoretiker eller politikerstyrda vetenskapsmän!

  53

Kommentera