Annika Strandhäll ljuger igen…

MEDIA. Klimatminister Annika Strandhäll (S) menar att det var olämpligt att programledaren Rebecka Fallenkvist publicerade flygbilder villa på Värmdö eftersom hon lever med en ”ständig hotbild” från högerextremister emot sig. Men enligt Skatteverket är Strandhälls adress fullt offentlig och det finns inga uppgifter om någon hotbild.

Problemet för statsminister Magdalena Andersson (S) är att hon utsett en minister som ljuger. Det stämmer inte att Rebecka Fallenkvist, Riks eller SD har hotat Annika Strandhäll eller hennes familj genom att publicera bilder på villan eller poolen, visar uppgifter från Skatteverket.

Annika Strandhälls adress är offentligt i myndighetens adressregister SPAR, vars uppgifter om privatpersoner är enkelt sökbara på en lång rad sajter på nätet.

– Det går att få en sekretessmarkering hos oss om man lever under hot, och då syns inte adressen, men några sådana uppgifter finns inte när det gäller Annika Strandhäll, säger en handläggare på Skatteverkets folkbokförings­enhet.

-Pettersson noterar att Rebecka Fallenkvist trots detta har bett om ursäkt för bilderna, så nu väntar jag med spänning på ursäkter, mängder med ursäkter från det etablerade media-etablissemanget för deras jakt och bilder på enligt dem misshagliga personer.

För dom kan väl inte mena att en moral gäller för SD med sympatisörer och en annan för vänsterblivna.

Expressen och DN har kört drönare över Ebba Buschs hus.
TV4 har filmat bostaden där hennes barn finns.
Expressen har ringt hennes familj (samt exmaken och hans kollegor!)
Tidningen Fokus lade ut tomtkarta på Ebba tomt. Aftonbladet…

Socialdemokraterna och medlöparna är tysta.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Annika Strandhäll ljuger igen…

 1. Det kanske vore på sin plats med en orosanmälan till socialen, eftersom hon lämnar en 12åring ensam hemma…det kallar jag oansvarigt, speciellt som hon påstår att dom lever under ständigt hot..

  7
  1
 2. Olyckligt om ministrar blir kända för att ljuga. Politiska åsikter ska naturligtvis inte göra skillnad på vilka, som ska fredas från mediaövervakning. Strandhäll undrar var gränsen går. Jag tycker man börjar med det viktigaste, att dra gränsen för beväpnade rån i hemmen, nästa gräns rån på gator och torg osv. Sverige verkar vara ockuperade av beväpnade fiendetrupper. Som sagt var går det att få sekretessmarkering om man lever under hot.

  16
 3. Om Annila Strandhäll hade haft begrip att låta käften vara stängd någon gång, men hon pladdrar på precis som om hon är den viktigaste personen i Sverige, hennes kapacitet
  visar hon när hon utrycker” Att det är inte invandrare som är problemet utan äldre människor” Att visa förakt för äldre människor som arbetat hela livet är en mycket dåligt exempel, speciellt när det kommer från en som aldrig haft ett hederigt jobb???

  Enligt henne är problemen äldre skattebetalare som inte har vett att dö direkt när dom slutat
  jobba, inte 700000 som lever av försörjningsstöd?? Jisses vilka stolpskott det partiet kan vaska fram i offentlighet!

  62
 4. Den ljugande bimbon lider av akut narcissistisk hybris. Hon är verkligen urtypen för ”waste of space”!

  52
  1
 5. Har för mig att Strandhäll har universitetsstudier, men kan ändå ej skilja på här/där = var eller hit/dit = vart.

  Hon borde använda talskrivare också till sin privata korrespondens.
  När skall vi få utbildade ministrar?

  Förr hade vi ministrar med 6-årig folkskola och arbetslivserfarenhet, nu broilers som möjligen haft några veckor på Bommersvik.

  49
 6. Eftersom hon har en 12 årig dotter som snart vill vara ute och roa sig, så borde hon veta vad hon egentligen bör vara rädd för…..

  46
 7. Jag undrar om det är oss väljare hon kallar kreti och pleti? Vilken översittare. Hon kan inte bli långvarig inom politiken. Det blir snart betald semester igen, som innan.

  60

Kommentera