Pettersson håller med Annika Strandhäll

DEMOKKRATI. Blondinen Strandhäll är upprörd, skrev FjärranÖstern redaktionen på bloggen i morse. Jag tycker han har viss rätt till det. Att lägga ut bilder eller filmer på politikers eller andra människors privatadresser måste vi vara försiktiga med för det finns många dårar.

Rebecka Fallenkvist, är programledare på Riks och har lagt ut videon över Strandhälls hem privat och inte genom SD:s kanal Riks. Det spelar mindre roll, det var onödigt. Annika Strandhäll är statsråd i Sveriges regeringen och jag tror Säpo har synpunkter på detta. Dessutom har hon barn.

Nåväl, med detta sagt har jag aldrig sett att de vänsterblivna är upprörda när exempelvis Trolljägarna jagar SD-sympatisörer i deras hem, eller när Aftonbladet och Expressen gör oönskade hembesök hos enligt dem ”dåliga” människor.

Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson är troligen en av Sveriges mest hotade person, trots det är det inga problem att få tag på hans adress och bilder både från luften och från marken på hans hem.

-Pettersson har inte glömt att dåvarande statsminister Fredrik Reinfeldt gjorde ett uttalande med innebörden att han anser det vänsterextrema våldet mot SD vara förståeligt.

Enligt TT skall Reinfeldt ha sagt följande: Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer.”

TT skrev även att: ”Han beskriver det som Sverigedemokraternas hela idé att utnyttja allt i egna syften och att försöka framställa sig som värnlösa.”

Uttalandet fälldes i Malmö där en ung sverigedemokrat nyligen utsattes för ett tortyrliknande överfall och där SD:s kommunalråd mordhotades och attackerades med flaskor och raketer i samband med ett torgmöte.

Sedan är det som vanligt. Expressen och DN har kört drönare över Ebba Buschs hus. TV4 har filmat bostaden där hennes barn finns. Expressen har ringt hennes familj (samt exmaken och hans kollegor!) Tidningen Fokus lade ut tomtkarta. Ingen vänsterbliven protesterade.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Pettersson håller med Annika Strandhäll

 1. Är hon rädd att kronofogden ska ta hennes villa??? Är det en oredovisad egendom??? Är därför hon blir så himla arg??? 🙂

 2. NU har vi svart på vitt vad sosseriet tycker om ”allas lika värde”! Kreti och pleti – det är vi, folket, och de, sossarna är den högsta kasten. Precis som det var i gamla kommuniststatterna…

  30
 3. Finns mycket bättre bilder på huset på GOOGLE maps som alla drabbas av, t o m kreti och pleti.
  Undrar om hon även kallar dem för högerextremister också. Tokkärringen älskar tydligen att twittra tyck synd om mig.
  Magdan har tydligen valt sina ministrar ur vänskapskretsen där kompetens snarare anses vara en belastning än tvärtom.

  46
 4. Jag är tacksam om du Annika definierar orden ”kreti” och ”pleti” så jag vet vilken kategori som jag tillhör nu när valdagen närmar sig.

  Men jag vill berätta för dig att från allmänningen så har man fri insyn till min gräsmatta och mitt uterum. Även socialdemokrater kan titta och fotografera. Jag hade inte råd med en större tomt så där finns inte plats för någon pool. Jag har endast ett fågelbad.

  Som miljöminister så vet du väl att vatten till pooler tas från grundvattnet. Det behövs kemikalier för rening och många kilowattimmar för uppvärmning till behaglig badtemperatur. Det är givetvis inget som kreti och pleti kan ha av miljöskäl. Du bör nog snabbt stifta en förbudslag innan värmen från hundratusentals pooler leder till klimatförändring.

  42
 5. Journalister var ju hem till den tidigare justitieministern Laila Freivalds för att ställa frågor om lägenhetsinnehav. Man knackade på dörren och när hon öppnade så haglade frågorna. Julia Cesar fick hembesök av journalister som avslöjade hennes adress och identitet. Så Strandhälls situation är varken sämre eller bättre än andra som utsatts för ”avslöjanden”.

  59
 6. Som man sår får man skörda, hon hatar andra så då ska man göra rätt för sig o hålla käften, typiskt vilka som stöttar henne

  60
 7. Det är jobbigt att smaka på sin egen medicin. Det är ju skillnad på folk o folk.
  Allas lika värde……….

  64
 8. En minister som använder ”kreti och pleti” för att beskriva människor, kanske t.o.m. sina egna väljare… Dags för Annie att vråla:
  – Vad har du för människosyn?

  68
 9. Kan hålla med om att hemmet ska vara en fredad plats oavsett politisk hemvist.Nu var det Strandhällskan som råkade ut för det här.Men,hur många på ”högerkanten ”har inte fått sina hem nedklottrade och fått sönderslagna fönsterrutor och som avslutning demolerad bil ? Afa har gjort sig skyldig till denna förstörelse i många fall.PK journalister har ”hängt ”utanför bostäder helt skamlöst.Det här drabbar nu en Sossedam och då blir det liv i luckan.Med detta sagt så tycker jag att en politisk åsikt inte ska legitimera att man får göra dessa intrång i människors privata ”sfär ”…..

  56
 10. Lilla Annika varför är du rädd för högerextremister? Om vi jämför vad muslimer och högerextremister gjort kan jag tänka mig att muslimerna leder 98 – 2. Eller har du fått frikort av muslimerna eftersom det är ditt parti som släppt lös dom i Sverige?

  67
 11. Om politiker skötte sina åtaganden mot sveriges befolkning som det var tänkt så behövde dom inte vara rädda. Jag minns före kommun delningen 1972 när folk fortfarande kände sin beslutsfattare, då var det aldrig några problem.

  46

Kommentera