Är det verkligen SD som är det stora hotet?

INSÄNDARE. Varför som Sverigedemokrat inte göra en granskning av det politiska läget i landet, när detta skrivs så har Sverige för första gången någonsin fått en kvinnlig statsminister. Låt vara att hon nu leder en av dom svagaste regeringarna någonsin, men socialdemokraten Magdalena Andersson är ändå statsminister!

Steget Efter.

Vi Sverigedemokrater är ju som alla vet hemska och något man inte får befatta sig med, denna bild hjälper ju SVT till med att måla upp!

Samma SVT säger sig vara politiskt oberoende, något man mer än till leda även gärna påminner oss nyhetskonsumenter om! Visst kan mitt SD vila på en tvivelaktig grund, men om man söker våra mer etablerade partiers tvivelaktiga bakgrund varför då inte även ”Googla” Centerpartiets och Socialdemokraternas bakgrund?

Personligen så finner jag dock inget som helst intresse i dessa partiers tvivelaktiga förflutna då jag ser framtiden som den vi ska tillbringa resten av våra liv i!

Lek dock nu med tanken du som nybliven Sverigedemokrat skulle vara tvungen att ta ansvar för SD:s historia, anser du det då som relevant att SVT i en intervju då skulle avkräva dig ett svar om SD:s bakgrund eller förflutna?
Och om så skulle ske, exakt vad är då ditt personliga ansvar för detta?

Svar: -Absolut ingenting!

Annat att ta in och till sig för dig som inte är Sverigedemokrat är om du låser din bostad när du lämnar den?
Förmodligen gör du det men varför då?

Varför låser du din bostad om du anser att Sveriges gränser ska stå på vid gavel?
Kan det inte vara som så att främlingar kan ha ett större behov än du själv av dina personliga ägodelar?

Eller ser du bara Sveriges samlade tillgångar som något som av någon outgrundlig orsak tillhör all världens folk?

Hur reagerar du för övrigt om du får objudna gäster som börjar vandalisera din bostad?
Du slänger förmodligen ut dem!
Varför reagerar då inte landet Sverige som du själv och normalt folk gör?

Varför utvisas per automatik inte importerade våldsverkare från vårt land när alla oavsett politisk hemvist säger att dom skulle slänga ut oinbjudna våldsverkare från den egna bostaden?
Denna fråga ställer aldrig vår ”opartiska” SVT!

Samma SVT har dock en märklig förmåga att alltid fokusera på hur inbjudna SD-politiker ser på partiets historia, detta samtidigt SVT överöser andra politiska gäster med frågor om hur dom ser på sitt partis förhållande till SD!?

Visst kan man ju förstå SVT:s intresse för SD:s historia men ärligt talat, finns det något nyhetsvärde i att tid och otid älta just detta, och har inte Sverige större problem än SD:s historia?
Att vårt Sverige nu toppar EU:s lista över mord, skjutningar, sprängningar och våldtäkter samt att vi är ett av dom medlemsländer inom unionen som har exporterat flest IS-terrorister kan ju knappast skyllas på oss Sverigedemokrater!

Man kan heller inte gärna lasta oss Sverigedemokrater för våra nu rekordhöga priser på el och drivmedel då det inte är vi som har stängt ner kärnkraftreaktorer och höjt skatterna på bensin och diesel!
Det är heller inte SD:s politik som är orsaken till att det svenska folket är det som har den högsta pensionsåldern inom EU men trots detta har några av dom sämsta pensionerna.

Alla bortsett från media har förmodligen insett att Sverigedemokraterna inte har något som helst ansvar för det samhällsförfall vi nu alla bevittnar!
Därför blir det smått tragikomiskt att hela tiden höra ”hur farligt det skulle vara om SD fick något politiskt inflytande”!
Personligen så kan jag inte se någonting i samhället som skulle kunna förvärras eller försämras av att vi Sverigedemokrater skulle få minsta lilla politiska inflytande, kan du?

Johnny Hornbrink SD

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Är det verkligen SD som är det stora hotet?

 1. Såg på propaganda TV:n julkalendern en kort stund om ”kvitton” idag innan nyheterna?
  Det ska indoktrineras tidigt till barnen.

  12
 2. Det som retar mig med deras nonchalans är inte att dom hackar på SD som parti, dom kan nog försvara sig. Det jag hänger upp mig på är nonchalansen mot 1,2 miljoner röster, dom liksom räknas inte av dessa figurer som annars är mästare på att finna någon i världen att
  tycka synd om, demokrati är bara ett ord dom använder!

  20
 3. SD är farliga för dom andra partierna blott för en sak, DOM PEKAR PÅ VERKLIGHETEN SOM DEN ÄR! Och det är ju nytt för dem som är vaneljugare, förvirringen blir stor, dom blir
  kanske påminda om vad dom lovat men inte tänkt hålla.

  När det gäller SVT/SR ,förutom att sprida skit om SD och förtiga saker där dom rättrogna varit ute på hal is,
  så är dom otroliga tjatmaskiner, det går väl inte en kväll i veckan utan att dom luskat fram
  någonting om förintelsen? Visst det är ju bra att man håller nya generationer uppdaterade
  om andra V.K, men det fanns ju mycket som inträffade bland dom som avlivat flest i historien, d.v.s kommunisterna? Men det kanske finare att bli dödade av kommunister?
  I vart fall är Public service mycket återhållsamma med detta, det är ju inte bara att dom avrättade flest, där fanns precis som hos Hitler osmakligheter, till exempel när Ryssarna
  avrättade 300 Polska officerare med vars ett ackskott? Men inget för det Neutrala(?)
  SVT att upplysa om

  23
 4. Varje politiskt parti måste definiera vissa gränser för vad man kan acceptera hos sina samarbetspartners, röda linjer om man så vill. För dom flesta etablerade partier borde det vara att man måste respektera att även politiskt motståndare agerar i landets intresse och följer spelregler. Att hävda att politiska motståndare är kriminella torde undergräva möjligheterna till samarbete. Likaså att förlöjliga politiska motståndare, i vart fall om det går på deras person och inte deras politik. Svepande generaliseringar om människor baserade på ursprung borde vara en no-go på dom flesta hålla. Dom flesta partier har ett ursprung i socialistisk eller liberal tradition, hit hör det att man tror på människan och människans möjligheter. Sverigedemokraternas ledning har gjort ett ganska bra jobb på att definiera var gränserna går mellan vad som är acceptabelt och inte om man vill fortsätta vara ett relevant alternativ. Diskussionen om partiets historia har blivit ett självspelande piano. Både Socialdemokrater och Centerpartister borde nog fundera på om man inte borde skaffa sig fler taktiska möjligheter, att man inte målar in sig i ett hörn.

  14

Kommentera