Två begärs utvisade efter en fem timmar lång brutal våldtäkt

VÅLDSVÅGEN. Två utländska män begärs utvisade utvisas från Danmark permanent efter en fem timmar lång våldtäkt av en kvinna i 40-årsåldern i en lägenhet på Amager i Köpenhamn. Den misshandlade kvinnan försökte så småningom fly ut genom fönstret i sovrummet, men en av männen, en 55-årig afrikan, tog tag i hennes och drog in henne i vardagsrummet och kastade henne bakom soffan, står det i åtalet enligt EkstraBladet.

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

Afrikanen slog och sparkade henne också flera gånger på kroppen. Den andra åtalade är en 47-årig man som före våldtäkten smörjt in kvinnan i olja. Hon gjorde motstånd genom att riva och bita och flera gånger ropa ’nej’, ’jag vill inte’, ’släpp mig’ och ’hjälp’, står det i åtalet.

Våldtäkten, som skedde den 1 augusti i år mellan cirka 02.30 och 07.30, började med att 55-åringen gav kvinnan ett knytnävsslag mot hakan så att hon föll omkull. Han tog tag i hennes hår så hårt att en del av håret slets loss och drog in henne i sovrummet, lade henne på rygg och höll hårt i hennes armar och händer.

Kvinnan fick flera slag i ansiktet, så hon förlorade medvetandet och fick ett blått öga. En av männen tog av sig hennes byxor och trosor, varefter 47-åringen, enligt åtalet, våldtog henne.

När kvinnan slutligen flydde från lägenheten blev hon hotad av 55-åringen som antingen själv skulle ta livet av henne eller få andra att göra det om hon polisanmälde dem.

De greps samma dag och har suttit häktade sedan den 2 augusti.

Köpenhamns tingsrätt kommer att lägga tre till fyra rättegångsdagar på ärendet, men något datum är ännu inte satt för när det ska inledas.

-Pettersson tycker det låter som detta borde vara ett fall för Anders Gustaf Dalmans motsvarighet i Danmark…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Två begärs utvisade efter en fem timmar lång brutal våldtäkt

 1. Kronborgs slott har lämliga källare lokaler tills den dag rättegång kan komma i fråga
  Förhoppningsvis inte förrän fram till sommaren för vintern beräknas bli sträng

 2. Därför ska man inte släppa in odjur som dessa i landet? Märkligt även att landsmän till dessa vidriga odjur inte tar avstånd från deras beteede???? Man hör heller inget från
  Batikhäxorna , så för dem är det väl helt okej??

  34
 3. Inte ens apor beter sig så !

  – eller är det en viss ras ?

  Vi har väl den rasen i Vårt Fosterland också ?

  43

Kommentera