S tar kampen varje dag mot vissa

DUBBELMORAL. Infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) anklagades för att ha tafsat på en kvinnlig kollegas rumpa när de kramades, rapporterar Aftonbladet. Enligt tidningens uppgifter ska händelsen ägt rum inför S-kongressens avslutningsfest, på ett hotellrum i Göteborg där flera partimedlemmar befann sig.

Det tog inte lång stund innan Socialdemokraterna utrett saken och de kommer inte att gå vidare, nedlagt och glömt med motiveringen att Tomas Eneroth (S) bett om ursäkt. Även media glömde snabbt.

Sverigedemokraten Peter Lundgren tafsade också, har bett om ursäkt och saken är utagerad med den inblandade kvinnan. Lundgrens tafsande har dock gått genom tingsrätt (friad) och hovrätt (fälld) efter anmälan från tredje part. Efter 3,5 år tas Lundgrens fylletafsande fortfarande upp och troligen kommer Lundgren att bli av med sitt arbete som EU-parlamentariker.

-Pettersson säger att det är skillnad på S och SD…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “S tar kampen varje dag mot vissa

  1. Det är lätt att ena armen glider ner när man kramas,inget ovanligt.
    Jag har själv varit ute för det,kan vara tyngdlagen som gör det.

  2. Sossarna är de heliga helt felfria, vet du väl Pettersson???

    ”Vi har inte gjort nåt fel, när det gäller Corona” -Löfven-

    15

Kommentera