Borde Sandor bli hedersdoktor i stället för…

INSÄNDARE. Vår store ”idol” och artist Timbuktu har utsetts till hedersdoktor vid Lunds universitet av humanistiska fakulteten för sitt innovativa författarskap och mångsidiga konstnärskap.

”Jason Diakite har länge varit en central person i Lunds och Sveriges kulturliv, och hans engagemang i samhällsdebatten är inspirerande”, kommenterar professor Barbara Törnqvist – Pleva, dekanus för Humanistiska fakulteten i ett pressmeddelande. Detta står att läsa i sydsvenskan den 23-11.

Vågar nog påstå att både jag och Kenneth Sandberg och andra likasinnade också engagerat oss i samhällsdebatten på ett inspirerande sätt så jag undrar om vi står på tur för att bli hedersdoktorer vid Lunds universitet? Visserligen så har vårt inspirerande engagemang mest gått ut på att försvara det svenska samhället samt bevarandet av den svenska kulturen och svenska värderingar som ju går tvärt emot Timbuktus och likasinnades försök att riva och negligera allt det som är svenskt till förmån för kulturer som inte hör hemma i Europa där inslag av mord på poliser samt att kasta ut sina barn genom fönstret ingår.

Alltså med andra ord så har dessa personer den ”rätta värdegrunden”!

Sandor Herold, Malmö

8 thoughts on “Borde Sandor bli hedersdoktor i stället för…

 1. I skolan tyckte han att de andra skulle ge honom cigaretter annars var de rasister
  Bättre han åkte till Afrika så slipper han förhoppningsvis rasismen

 2. Trodde det var Södertörns Folkhögskola som hade ledningen i tokiga idéer i Sverige .
  Men ibland tar man fel .

  13
 3. Gode gud så långt ett lärosäte kan sjunka. Utse en hottentott till hedersdoktor. Bevisligen är det så att denna figur inte tillför någon form av kompetens till det svenska samhället. Han är, och kommer alltid att vara, ett fullständigt onödigt inslag i vårt samhälle. Lunds universitet är en tummelplats för världsfrånvända akademiker, med absolut okunskap om verkligheten i den riktiga världen.

  20
 4. Alla som läst på universitet har noterat att det går inte komma framåt om man inte slickar vänstern.

  53
 5. Tänk om någon driftig och modig människa ville sätta igång insamling till ett ”Nobelpris” för att tilldelas de som rakryggat står emot dagens idiotiska politik och genom sin gärning står upp för det Svenska inom kultur och allmänt upplysningsarbete om situationen i Sverige idag .
  I vänstersvängen vimlar det av priser och stipendier som syftar till att klia makthavarna.
  I privata sfären kallas det mutor , i vänsterkulturen döps det om till något finare .

  58
 6. Hederdoktor Han????? Det endas bestående intrycket av honom har varit och är att han är ovanligt stor i näbben i förhållande till vad han åstadkommit? Ja herre Gud vad titlar har blivit devalverade i landet!

  66

Kommentera