Covidprotesterna är ”rent våld av idioter”

DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Nederländernas premiärminister Mark Rutte beskriver helgens urartade coronademonstrationer som ”rent våld förklätt till protester”, rapporterar NL TIMES.

Mark Rutte Bild: Wikipedia

Jag kommer aldrig att acceptera att idioter använder rent våld, säger Rutte till nederländska medier.

Rutte lovade också att de ansvariga ska ställas inför rätta. De tre gångna nätterna har protester mot skärpta restriktioner resulterat i kravaller och oroligheter i flera städer.

-Pettersson säger att idioterna som påstår sig demonstrera mot coronarestriktioner inte är ett dugg bättre än AFA, BLM eller invandrargäng som demonstrerar genom att förstöra…

Observera att varken Rutte eller jag vill inskränka rätten att demonstrera, men idioter som använder våld och förstör måste straffas.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Covidprotesterna är ”rent våld av idioter”

 1. Hoppas han även menar staligt våld mot landets invånare
  Brot mot folkrätten och mot mänskligheten kan straffas med döden

 2. Yrkesdemonstranter på vänsterkanten söker sig till alla platser i väst där dom kan slå sönder och starta bråk. Vi i Göteborg kommer ihåg när vi fick avenyn sönderslagen.

  29
  2
 3. De flesta protester mot vax-mandate/ obligatorisk covidvax och covid pass, i de flesta länder ser ut att ha varit fredliga och bestått av mest vanligt folk.
  MEN tyvärr dras patrask i bland till alla typer av demonstrationer, enbart för att starta upplopp. Inte för att de bryr sig ett skit om det som det demonstreras för eller emot. Antar att den typen av folk tycker det är kul att kaoza.

  6
  3
 4. Men Rutte är också en kommunistisk idiot, som inte kan bilda en regering. Rutte kastar skit på alla som han kan, fast det är han själv som är tokigast.

  43
  4
  • Kent skriver:
   22 NOVEMBER, 2021 KL. 12:57
   ”Helt klart så är det Pettersson samma skrot och korn.”
   Nej, Pettersson tar uttryckligen avstånd från våldsamma demonstrationer.
   ”Observera att varken Rutte eller jag vill inskränka rätten att demonstrera, men idioter som använder våld och förstör måste straffas.”
   Förstår du inte denna mening på svenska, vilket språk ska Pettersson använda för att du ska fatta? Bildspråket?
   Dock så är jag själv vaccinerad, men ställer inte personligen upp på tvångsvaccinering.

   2
   3

Kommentera