Två ungdomar utsatta för rån i Bollnäs, en svårt knivskuren

VÅLDSVÅGEN. En ung pojke blev hotad och knivskuren i Bollnäs i kväll, rapporterar Hela Hälsingland.

Den skadade pojken fördes med ambulans till sjukhus. Polisen uppger för tidningen att de räknar det som en “allvarlig händelse”.

Tidigare under kvällen blev ytterligare en tonårspojke rånad. Flera ungdomar hade hotat honom med kniv och tvingat till sig pengar.

Vid 21-tiden meddelade polisen att man gripit flera unga personer som misstänks ha varit inblandade i händelserna. Exakt hur många det rör sig vill polisen inte berätta, men de tror att det är samma ungdomar som ligger bakom båda händelserna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Två ungdomar utsatta för rån i Bollnäs, en svårt knivskuren

  1. Hela bostadsområdet Gärdet(på andra sidan järnvägsstationen och riksväg 83) är svårt arab/svartafrikan-infiltrerat. Likaså de flesta andra kommunala bostadsområden i Bollnäs.
    Gärdet är ett område där det säljs narkotika. På Blomkransen har det förekommit prostitution.

    Kommunala Bollnäs Bostäder vet om problemen men gör inte ett skit. Som vanligt.
    Och allt mörkas av förrädarmassmedia…

Kommentera