En skottskadad i Osby

VÅLDSVÅGEN. En skottlossning ska ha inträffat i centrala Osby i nordöstra Skåne. Polisen fick in larmet klockan 17.46  och flera patruller skickas till platsen.

En person har hittats skadad och polisen har spärrat av en misstänkt brottsplats.

– Skottlossningen har skett utomhus på en gångväg. Personen var vaken och talbar när vi kom fram och är förd till sjukhus, säger Patric Fors, polisens presstalesperson i Skåne.

Polisen söker i området med hundpatruller.

Ingen är gripen i nuläget.

Polisen

-Pettersson ser att det även varit skottlossning i Upplands Bro men ingen skadad där.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “En skottskadad i Osby

 1. Så har även det grova våldet kommit till småorter som Osby. I detta fall är det nog ingen tvekan om att gärningsmannen har blivit kränkt och när ord inte räcker får hans enda vapen tala

  Svenskar oavsett var man är född drabbas av våldtäkter, våld, rån, stöld sant hot och hat. När jag läste om en som bllivit utsatt för grov stöld måste jag dela med mig eftersom det finns mycket att lära av hans berättelse med kommentarer. Mohamed Omar är en stark röst – låt den höras för Det Goda Samhället

  https://detgodasamhallet.com/2021/11/17/mohamed-omar-jag-blev-bestulen-en-dagboksanteckning-fran-det-nya-sverige/#more-52407

  10
  • Håller med ”messkalle” här ovan, läs hur det käns att utsättas för stöld som Mohamed Omar helt nyligen blev och berättar om, hur han kände paniken komma krypande och hur hela händelsen orsakat honom stor stress. Omar avslutar sin redogörelse med att citera Fredrik Reinfeldt: ”Tack för att ni valde Sverige! – Öppna era hjärtan!”

   15

Kommentera