3 thoughts on “Det blir snart kallare

 1. Håller med Trump, tyvärr kommer det att bli kallare och tack vare MP kommer människor att bli strömlösa och frysa ihjäl.

  65
  1
  • Just det! Det var kallare under Lilla Istiden över hela jorden. Vi har alltså ett facit över vad kyla innebär. Facit säger att just allt vad klimatbedragarna hotar med kommer om klimatet blir varmare, är vad som var rådande under Lilla Istiden.

   Det var regelbunden mass-svällt (trots att det bodde bara ca 1/3 av dagens befolkning på jorden), stormarna var extrema, regnvädren likaså, och öknarna bredde ut sig (beroende på att kylan dränerade på CO2). Miljontals människor dog under Lilla Istiden av svällt. Senaste utbrottet av Lilla Istiden i Sverige var på 1860-talet och då dog 10000-tals i svällt. Ni har väl inte glömt dåtidens alla hungerkravaller i Sverige? Det var då ”amerikautvandringen” startade.

   F ö är jorden f n fortfarande under återhämtning efter Lilla Istiden. Någon grad ytterligare måste värmen upp bara för detta. Det vet vi eftersom värmeperioden för 1910-30-talen var varmare än t o m dagens FAKE klimatmodellerade rapporter. Efter Isttiden fram till ca 5000 fkr, så var det 5-8 grader varmare klimat än idag. Under dagens smältande glaciärer kryper det nu fram stubbarna från de skogar som växte innan Lilla Istiden återskapade delar av istidens glaciärer.

Kommentera