Minsk på hösten verkar vara ett populärt turistmål för män från Mena

MIGRATION. Cham Wings Airlines är ett privat Syriskt flygbolag med huvudkontor i Syriens huvudstad Damaskus. Cham Wings har nyligen öppnat direktflyg mellan Damaskus och Minsk som är huvudstad i Belarus.

Cham Wings pendeltrafik till Vitrysslands huvudstad verkar riktigt populär, hittills 17 fullsatta flygningar trots att det verkar svårt att beställa biljetter on-line. Detta trots att Minsk inte finns medpå deras karta över destinationer.

Cham Wings destinationer. Det saknas en mycket populär som ligger norr om Kiev och Warsawa.

-Pettersson är inte i resebranschen men jag undrar om inte Asssad, Lukasjenko och Putin har öppnat resebyrå.

Varför kan inte männen, som vanligt är det mest män i vapenför ålder, söka asyl i Belarus?

En fördel denna gång är att de vänsterblivna, som Schyffert, Malena Ernman, Veronica Palm, med flera verkar tysta. Liksom media som låter som värsta SD-fascisterna den här gången.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Minsk på hösten verkar vara ett populärt turistmål för män från Mena

 1. Om flygplatsen i Damaskus är öppen för kommersiell trafik så ska alla syrier som befinner sig i Sverige att återvända hem för det är fred i landet.

 2. Nu börjar Von Der Leyen svamla om att hjälpa Polen. Men det finns ett problem, Polska folket är inte intresserade av ”Tyskt stöveltramp” på sitt territorium och eftersom nuvarande regering mest värnar om sin befolkning är det fullständigt uteslutet.
  Belgaren Michel har rest till Polen idag, men han får inte närma sig gränsen till Vitryssland. Och efter att ha kastat oändligt med skit på Polen är hen faktiskt ovälkommen.
  Och att släppa dit Frontex gör större skada än nytta.

  • Polacken:
   Jo 4:e Riket är alltid berett att ”hjälpa”…
   Lyssnade sent igår kväll på ett program där Tysklands tyngst politiker minister Altmaier (c:a 200 kg) deltog.
   Här framgick hur sura de var att inte få ingripa vid polska gränsen. Deras kvinnliga försvarsminister såg allvarlig ut,när hon framförde,att Polen tackat nej till tyska trupper.
   Att sedan andra deltagare i showen ansåg att de ”stackarna” skulle hjälpas till Germany visade,att inte enbart Abzurdistan består till stor del,av godhjärtade idioter…..

  • Frontex… LOL
   De har väl knappt lyckats upprätthålla en enda gräns? Det är ju alltid länderna själva som efter diverse utskällningar får fixa allt. Och vid Medelhavet verkar Frontex mest sitta på beachen och pimpla paraplydrinkar.

 3. Om nu ”pensionsräddarna” är så intresserade av vildmarksliv i Belarus, borde inte då vi Svenskar också ordna gratisflyg från t.ex. Arlanda till Kiev?

  9
  1
 4. Varför pratas det om EU i varje nyhetsinslag? Varför ställs inte den uppenbara frågan kopplad till rätten att söka asyl?
  Är inte Belarus första säkra land för de som flyr från något som kan vara asylskäl och varför söker då inte flyktingarna asyl i Belarus?

  Inte en enda journalist eller reporter har yppat något i närheten av denna grundläggande fråga.

  53
 5. Som turistland lär de inte framöver kunna draga kunder.
  Nu framkommer att i de charterresor dessa lyckosökare köper,ingår en bussresa till Polska gränsen. Däremot tillåtes inte turisterna att återvända tillbaka till Minsk !!
  Nu bedriver de vildmarksliv i skogarna vid gränsen,och vädret är annorlunda än hemma i varma sköna Arab-länderna.
  A f t o n s l a s k e n som ”alltid är först på plats” rapportera tårdrypande kring äventyrarna,för att söka få idioterna i Röd/Gröna styret hjälpa dem till Abzurdien….
  Beundrar Polen som t.o.m. tackat nej till hjälp från 4:e Riket. Svaret om det ville ha hjälp,blev ett klart ”vi klarar det själva” !
  Enl. tyska nyheterna finns det nu dryga 15.000 polska miltär,polis och övriga ordningskrafter vid stängslet mot Vitryssland.

  47
 6. Japp, och 100 papp eller så per person är billigt för nöjet att se en stad med inte mindre än 64 trådbusslinjer

  26

Kommentera