S bygger landet

INRIKES. Socialdemokraternas 41:a partikongress hålls mellan 3 och 7 novvember i Göteborg och årets tema är ”Vi bygger landet”.

-Pettersson är full av beundran över de skickliga hantverkarna i Socialdemokraterna. De tänker tydligen bygga utan cement och el med oanställningsbara analfabeter från MENA-länderna.

Arbetskygg syrier. Illustration: Rasmus Sand Høyer

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “S bygger landet

 1. Ja, det är ju sant! Det är verkligen de som byggt och bygger landet!

  Varför skulle det annars se ut som det gör, och vara så mycket skit i vårt förr så goda land, som nu byggs alltmer efter stalinistisk modell, där lidandet för medborgarna står i centrum.

  Så det är tyvärr så, att sossarna bygger landet till en helvetes boning. OCH DETTA ÄR DE DÅRARNA STOLTA ÖVER!!!☹

 2. S bygger landet med andras pengar. De som verkligen bygger landet är Sveriges skötsamma skattebetalare (oavsett bakgrund). Som kämpar på 7/24 för att få den här skiten att gå ihop. Som har riktiga jobb, inte sk. pysselsättning med lönebidrag som AF dränker massarbetslösheten i. En ny regering måste helt enkelt skrota eller kraftigt skära ner lönebidrag, anställningsbidrag, nystartsbidrag etc etc etc. Det måste också in en bortre gräns i sjukförsäkring och akassa/akltivitetsstöd. Det är ju inte klokt att det lönar sig mer att gå hemma och ligga på arslet än att släpa sig iväg och jobba. Jag vill att en ny regering förvaltar våra gemensamma skattepengar med ansvar. Något som S/MP hittills inte visat prov på.

 3. Pettersson för att bygga luftslott behövs varken cement eller el. Analfabeter fungerar också i byggen av luft. Skulle man behöva kvalificerad hjälp så kommer Märta Stendum och Per Dumlund till hjälp.

 4. I uppdrag granskning intervjuade dom en LO gubbe han uttryckte det precis så som många Sossar fungerat när dom röstat genom åren: Min farfar röstade på Sossarna,
  min far röstade på sossarna, och jag har hela tiden röstat på Sossarna, så han skulle aldrig rösta på Sverigedemokraterna, aldrig någonsin?? Det där med att tänka själv och utifrån det fatta beslut är inte lätt, och tyvärr är där nog många som lagt sin röst på S som tänker
  som han och röstar som flera generationer gjort.
  Visst är det underligt, SD har aldrig varit med i en regering, men det hindrar inte en del från att dömma ut dem som inte varit med att förstöra landet??

  17
 5. Det enda de kan bygga är luftslott
  Beklagansvärt att de finns så många dårar att de hålla en kongress

  23
 6. Som byggare har socialdemokratin samma grad av kompetens, som det avgående rikspuckot. Man måste vara förståndshandikappad, för att tro att socialdemokraterna kan bygga upp något, de inte ens kan förvalta.
  Jag framför härmed min oinskränkta avsky, för dessa förhatliga individer och deras zombie-väljare.

  27
  • Som historikerna säger ” för att veta vart man är på väg, är det bra att veta var man varit”.
   Och ska man gissa vad sossarna har tänkt bygga så är det ju bara att se vad man hittills har byggt. Utanförskapsområden, ökad kriminalitet, arbetslöshet
   Ökad skattebörda mm

   15
 7. Först så river vi ned allt vad välfärd och annat heter sen lovar vi att bygga upp allt sammans igen. Man måste vara minst stendumför att tro på sånt dravel.

  31
 8. S har inte byggt någonting på 50 år.
  Förvaltat det som andra byggt upp har man inte heller lyckats med.
  Endast nedmontering på alla områden är vad man mäktat med.

  37
 9. Då har dom alltså äntligen insett att, det förr så blomstrande, landet har havererat under sittande regim och är i behov av en totalrenovering. Men för vissa tar det längre tid än andra att se det man inte ville se. Fast hur går detta plötsliga uppvaknande ihop med floskeln : ”Sverige är ett tryggt och starkt samhälle” ?

  30
 10. Inte ens teoretiskt kan de bygga något, för de har inga andra tankar än att hanka sig kvar vid taburetterna.

  36
 11. Kulturmarxisterna är så förtjusta i Orwells filosofier, att på Orwellianska (tvärtomspråket) så betyder deras valspråk ”S RIVER SVERIGE”!

  30
  • S tror att man kan köra på gamla meriter.Det var lääääänge sedan S byggde upp välståmdet i vårt land.Dagens S har som den framlidne författaren Wilhelm Moberg uttryckte sig en gång om detta parti : Socialdemokraterna har bara två mål :att ha makten och behålla den.Redan under Mobergs tid så såg han vad detta parti sysslade med.Tyvärr så lever många äldre sossar kvar i tron att det är som på Tages eller Per Albins tid med trygghet och folkhemstanken.För detta parti bygger inte upp något längre.Dom raserar nuförtiden allt som vi tidigare trodde vi hade uppnått…..

   12

Kommentera