Finn fem fel

OK, jag vet. TV4 är en pajaskanal, men bör man ändå inte ha lite distans till det man gör. Pajaskanalens Marcus Oscarsson räknas ju ändå till de mer erkända jönsarna som uppträder.

Finn fem fel i den graf som pajaskanalen visade upp för tittarna.

Hittar ni felen?

15 thoughts on “Finn fem fel

 1. Om man ser på hans Fb sida så har han inte lagt ut denna vilket han brukar göra för att visa var alla står men har väl själv insett vilken dumbo han är när han inte har en siffra rätt.

  7
  1
 2. Jag säger som Stalin; det viktiga är inte vilket parti folk röstar på, utan det viktiga är vilka som räknar rösterna.

  19
 3. Siffrorna är verkligheten.
  Staplarna visar hur tv4 önskade att det såg ut.

  Den viktiga frågan är, vem gjorde grafen och vem sög vederbörande av för att få det jobbet?

  11
  1
 4. Inte många rätt i den grafen, någon behöver låna ett ögonmått. Men så länge som vänstersossar tror att miljöpartiet sitter säkert över 4% så kommer inga stödröster.

  Blir du uppringd av ett opinionsinstitut, gör rätt och säg att du röstar på MP. Enda sättet att bli av med MP är att hålla dem på stabila 5% i opinionsmätningarna fram till valet!!!!

  32
 5. Om vi hade haft betalteve, är tv4 den första kanal som ryker. TV non grata och spar en slant..

  35
 6. Minns valkvällen senast när valmyndighetens hemsida gick ner en dryg halvtimme på kvällen och när den sedan kom tillbaka hade S ökat några procent och MP en medans SD backat lika mycket.
  Som av en händelse ser detta nästan exakt likadant ut.

  82
  • Det kommer att hända igen! I valrörelsen 2022 kommer SVT att vara väldigt inblandade, IGEN!! Det kommer att bli ett så kallat teknikfel…och sen justeras siffrorna till vänsterns och de falska rödas fördel !! Lita aldrig på svt eller tv 4!! De är totalt korrupta uti fingerspetsarna, på skattebetalarnas bekostnad förståss!!

   33
 7. 1) Den bredkäftade studsbollen fröken Oscarsson, är ju knappast en opartisk observatör.
  Denne har ett förflutet / pågående i mp.
  2)Siffrorna är rejält friserade till vänstern fördel.
  3) Så till det mest hårresande och infantila i hela skapelsen : Staplarnas förhållande till procentsatserna är ju, med uppenbar tydlighet, förvanskade för att gynna vänsterblocket. Alltså återigen en lömsk manipulation för att försöka lura slö-tittarna. Men framför allt ett mycket klumpigt tilltag som bara kommer att fungera som ett sänke för redaktionens ev. trovärdighet.

  67
 8. SD ligger under 20-strecket, V ligger under10-strecket, KD ligger under 4-strecket fast deras stapel-siffror säger något annat.

  Men vad förvånande det är att se att miljöpartiets stapel på 4 %, ligga vid 5 % -strecket. Eller hur?
  Sedan är ju sossarnas stapel än aning överdriven. Närmare 30 än 25-strecket ,trots att stapel-siffran säger 26%.

  TV4 har har startat den manipulerande valpropagandan. Bedrövligt.

  84

Kommentera