Löfven tvingade cancersjuk kvinna att arbeta…

VALET 2022. Marita Ulvskog, född 1951, var som ung medlem i bland annat FNL-grupperna som engagerade sig mot USA:s krig i Vietnam, i Clarté och i KFML(r), med andra ord en riktig kommunist.

När socialdemokraterna förlorade valet till de borgerliga 1976, sa Ulvskog att ”Det kändes nästan som en statskupp” och gick med i socialdemokraterna och gjorde karriär.

Marita Ulvskog (S) Bild: Europaparlamentet

Marita var civilminister 2 år, kulturminister 8 år; 10 år som EU-parlamentariker, 5 år som parti(s)ekreterare, journalist, f d chefredaktör på Dala-Demokraten m.m. och EU-motståndare.

Nu anklagar Ulvskog (S), tror jag, statsminister Stefan Löfven (S) för att ha pressat en cancersjuk kvinna, socialminister Lena Hallengren (S) till att att arbetat under extrem kritisk belastning.

Det är svårt att förstå riktigt vad Ulvskog menar. Påstår hon att socialministern får kritik just för att hon är kvinna och var cancersjuk? Eller menar hon att hon borde undgå kritik just pga. det?

Ulvskog skriver dock rakt ut, att alla beslut inte var optimala och att Hallengren inte klarat av att utföra sitt arbete så har hon ändå varit tvungen att arbeta. Stefan Löfven är en tyrann.

-Pettersson säger att det blir en fin valrörelse när de behandlar varandra enligt ovan. Hur ska då politiska motståndare behandlas…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Steget Efter

5 thoughts on “Löfven tvingade cancersjuk kvinna att arbeta…

 1. Hallengren och rikspuckot skötte sig uruselt.
  Kritik ska utgå till de som är ansvariga, oavsett de är friska eller ej. Hallengren hade inte någon diagnos våren 2020, så Ulvskog borde knäppa igen kakhålet.

  24
 2. Lika virrig som alla andra panikslagna sossar.
  Snart får de , likt Palm leva på sin rundligt tilltagna pensioner

  33
 3. Så talar en gammel-kommunist. Parlamentarisk demokrati är alltså likställt med en statskupp ! Men DÖ och JÖK håller hon tyst om.

  26

Kommentera