Tareq Taylor blir årets julvärd

TRADITIONER. Det blir kocken och programledaren Tareq Taylor som tänder juleljuset i SVT på julafton. 2002 gjorde Arne Weise sitt sista julvärdskap i SVT och sedan dess har olika personer axlat uppdraget.”Med tanke på att många sitter själva hemma ska man få lova att skicka in lite glädje också”, säger Tareq Tayler.

Tareq Taylor Bild: SVT

-Pettersson är inte förvånad. Det var länge sedan SVT värnade om de svenska traditionerna.

Jag är övertygad om att Tareq är en bra karl, men han och SVT värnar om mångkulturen och det internationella köket, inte det genuint svenska.

Tareqs pappa som också är en bra karl är från Palestina och morfar från England så hemma hos Tareq Taylor brukar julbordet bestå bland annat av kalkon från England och labneh från Mellanöstern samt julskinka.

Labneh Bild: Arla

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Tareq Taylor blir årets julvärd

 1. Tycker att Tarec Tayler har visat sin kvalitet i många program, och blir nog en bra julvärd
  han hyllar även det Svenska. Ta då Marianne Mörc som var julvärd för några år sen, hon
  spelade PK kortet väl genom att plocka ner det Svenska flaggspelet från granen och slämgde det i papperskorgen, detta flaggspel som var den fattige Svenskens enda
  juldekoration man hade råd ned? Vad hände då, jo kärringen blev överhopad med jobb i alla TV kanaler, det lönar sig att spotta på den Svenska flaggan, då blir man belönad av
  PK idioterna? Innan dess hade hon knappt sunts i något TV program?

  26
  2
  • Hon är verkligen en osympatisk person som jag gärna skulle förpassa till en soptunna, eller conainer får det bli för hon ska få plats. Verkligen vidrig Passar bra ihop med de andra soporna på SVT

   11
 2. Det är bara till att beklaga. Lasse Berghagen t e x skulle vara min kanditat. Denne Tareq har jag sett live. Han kan uppvisa ett mycket otrevligt och orespektabelt beteende.

  16
 3. Vad är det för fel på en svensk julvärd??
  Det finns väl flera bra svenska kandidater?
  Eller är utnämningen ett led i islamiseringen?

  26
 4. Ett led inSVT:s folkuppfostran som för övrigt inte rör mig i ryggen då jag slutat med linjär-TV för länge sedan. Det är inte Taylors fel att han används av SVT för politiska syften och beträffande hans karaktär har jag inte en aning, se ovan, utan tror Pettersson på hans ord.

  18
 5. Ja varför inte, vad jag vet om Tareq så är han så god som alla andra, ja bättre än vissa som tidigare suttit i studion.
  Hång inte upp er på hans namn, det har givits honom, inget han själv valt.

  9
  18
  • Vi har haft en tvättäkta muslim.
   Gina Dirawi är muslim och var julvärd 2015.

   Tyvärr blev hon utsatt för en massa hat när det är de ansvariga på SVT som ska kritiseras som sätter en muslim att leda en kristen högtid.

   33
   1
   • Och nästa Eid-festival kommer att ledas av Runar Sögaard, det är likhetsprincipen hos SVT.

    Eller inte.

    33
 6. Vad jag saknar Arne Weise.Jag minns när det Svenska flaggspelet revs ner av annan Julvärd.Motiveringen om det nu skulle vara roligt var att ”det här behövs väl inte längre ” ! Jag gillar Tarek för han verkar vara en sympatisk karl,men måste allt vara så Pk ? Många äldre som sitter ensamma på Julafton vill nog känna igen det enda sällskapet dom har på denna dag.Varför inte Claes Elfsberg ? Han delgav oss nyheterna under många år på ett trevligt och sympatiskt sätt utan pekpinnar hit och dit.

  32
  3

Kommentera