Intern S-kampanj om mer stöd för flyktingmottagande

INVANDRING. Kommunerna får för lite statligt stöd för flyktingmottagandet, enligt ett 20-tal arbetarekommuner som på S-kongresssen i november tänker driva frågan om ett femårigt stöd i stället för dagens tvååriga, rapporterar TT.

Totalt har ett 30-tal motioner med likalydande skrivning inkommit, både från arbetarekommuner och enskilda medlemmar. En av dem är Karlstad arbetarekommun.

Etableringstiden är ju inte två år. Den har gått ned och är väl fem till sju år i dag, men hur det ser ut efter pandemin vet jag inte riktigt. Vi har kommuner i Värmland, Filipstad till exempel, som tagit emot många och som har det väldigt tufft, säger ordförande Sofia Magnusson.

Partistyrelsen avstyrker kraven men eftersom stödet är så starkt väntas det bli debatt på kongressen.

-Pettersson säger att det är tragiskt, de flesta av dessa socialdemokrater har propagerat för en ökad migration för att det är lönsamt på sikt. Nu ser de att de kostar enormt, ekonomiskt och i mänskligt lidande, ändå gapar de om mer pengar inte färre invandrare. Det måste saknas logiskt tänkande på många håll.

I grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Intern S-kampanj om mer stöd för flyktingmottagande

 1. Bra mera stöd för kommuner. Kommunansvariga som jublade när 2015
  tsunaminvågen slog till. Höga, välavlönade
  chefer som inte vet/visste att efter 2år
  slår bidragsluckan igen. Numera kanske de
  vet att 10 års arbetslöshet gäller. Många
  kommer aldrig att ha ett riktigt arbete.
  Med sådana här ”toppchefer ” i stat o
  kommun är utvecklingen helt förståelig.
  Arma land.

 2. Finns bara ett alternativ som kan rädda Sverige
  1,2 miljoner som inte försörjer sig själva ska resa hem igen

  18
 3. Om staten (läs: regeringen) tar beslut som släpper in en massa människor som högst troligt inte kommer att försörja sig själva är det statens sak att betala för det och inte lämpa över kostnaderna på kommunerna efter två år. Norska statistiska centralbyrån räkna för några år sedan att en migrant kostade i genomsnitt motsvarande 4,5 MSEK vid tillfället.

  Nu tycker jag att man inte ska släppa in asylsökande från Långtbortistan och genom att återföra kostnaderna till statsbudgeten blir det tydligare än att leta igenom 290 kommun- och 21 regionbudgetar samtidigt som det inte slår ojämnt mellan kommunerna.

  Vadå, säger någon? Skattepengar som skattepengar. Förvisso ska man vara rädd om svenska folkets med tvång insamlade medel men de samlas in på lite olika sätt. Kommun- och landstingsskatt betalas lika oavsett inkomst medan den statliga inkomstskatten börjar att betalas först vid en månadslön på över 40 000 kronor så de med de lägsta lönerna får försaka lite mer som det nu är. När det börjar hugga i plånboken för de fiiina människorna kommer deras verkliga karaktär att komma fram.

  24
 4. 5-årsplaner, vad påminner det om???

  Gulag=Sverige!

  Hitler talade om lebensrum.

  Stalin genomförde folkförflyttningar, från deras ursprungliga hem.

  Pol Pot, mördade alla som hade förstånd, just för att de hade förstånd. En tredjedel av folket. För att ALLA skulle bli bönder. (Känns klimatpolitiken igen?)

  Löfven, vill ta kål på oss ursprungliga svenskbor, genom att låta oss drunkna i ett hav av blod av svarta hajar utifrån. Han vill låta oss bli till intet, som den sanna förintare han är!

  VILKEN AV DESSA FYRA DESPOTER ÄR VÄRST???

  28
 5. Återigen ska svenska pensionärer som slitit ett helt liv luras på sina pengar.
  Även sjuka och barn etc… kommer drabbas.
  Invandringen kommer totalförstöra Sverige.
  Människor är rädda otrygga och i många områden lever äldre i skräck för rån
  och skjutningar.
  Gott folk !! Alla som tycker att utvecklingen är bra för Sverige nu rösta på regeringen
  och vänstern.
  Ni som vill se förändringar och ordning och reda rösta på sverigedemokraterna.
  SD Sveriges sista chans att räddas från total kollaps och större inbördeskrig.

  35
 6. Ur kommentarsfältet på S-nytt.

  Bra beskrivning om eländet och hur det fungerar…Läs om Barcelona-avtalet på nätet själva.

  GUD=nick  •  2021-10-18

  Lååång text..
  Sveriges avtal med islam och vår egen dödsdom.
  Om du undrar varför Sverige ska fyllas med muslimer till varje pris..
  ”Barcelonaavtalet som socialdemokraterna godkände ger muslimer och islam rätt att ta över Sverige från den svenska befolkningen”
  Har du undrat varför majoriteten av alla muslimer frivilligt flyttar till länder de själva avskyr?
  Länder med kristen historia, tradition och grundsyn, samtidigt som deras egen religion, tradition och klädstil är så viktig att bevara?
  Har Du undrat varför muslimer i Sverige alltid får igenom sina krav även om det helt strider mot vår egen syn på kultur, jämställdhet eller går mot vår egen lagstiftning?
  Barcelonaavtalet är ett avtal som den socialdemokratiska regeringen skrev på den 28 november 1995 och ger muslimer och islam fritt utrymme att ta över Sverige från den svenska befolkningen!
  Enligt Barcelonaavtalet får inget i den svenska lagen försvåra eller förhindra muslimer att etablera sig i samhället utan att behöva göra avkall på islam, muslimska seder, dess kultur eller tradition.
  Därför har heller aldrig muslimer blivit nekade något av alla sina muslimska krav i Sverige.
  Låter det för osannolikt för att vara sant? -Okey, öppna ögonen och se ifall du kan se bevis på motsatsen!
  Har du undrat varför majoriteten av alla hitkomna är muslimer när det är kristna som är världens mest förföljda folkgrupp – av just muslimer?
  Har Du undrat varför islamiseringen bara ökar och breder ut sig över Sverige i allt snabbare takt?
  Varför vill inte politikerna stoppa det? Varför vågar media inte skriva om det? Varför tycks makthavare plötsligt acceptera månggifte, barnäktenskap, eller könsseparation i tex skolbussar, simhallar och skolor?
  Varför har vi plötsligt accepterat parallellsamhällen med shariapoliser, hedersförtryck, böneutrop och kvinnligt slöjtvång i vårt svenska samhälle?
  När ska islamiseringen av Sverige hejdas?
  Först en kort bakgrund till Barcelonaavtalet:
  Vid tre tillfällen mellan 1967–1973 angriper muslimska länder militärt Israel men förlorar. De muslimska oljeproducerande länderna (OPEC) enades om att istället använda olja som ett tvångsmedel och stänger oljeexporten till Europa.
  Oljekrisen blev ett faktum och Europa stod handfallet utan den nödvändiga oljan. De muslimska oljeproducerande länderna lovar dock öppna oljekranarna men på vissa villkor.
  ”Okey, öppna ögonen! Kan du se bevis på motsatsen?”
  Dessa krav var bl.a:
  • – Öppna upp Europa för fri invandring från muslimska världen.
  • – Förbjuda lagar, regler och byråkrati som försvårar, förhindrar eller omöjliggör muslimska intressen eller muslimsk religionsutövning efter koranens lära.
  • – Underlätta spridningen av islam i Europa.
  • – Främja attityder som ger en positiv bild av arabisk kultur. Fokusera skolor på Europas kulturella skuld mot Islam och fokusera på positiv propaganda av Islam.
  Argumenten för detta samarbete ansågs vara:
  • – Arabländerna kan leverera tillräckligt med olja och gas till de europeiska länderna i över hundra år vilket är nödvändigt för att upprätthålla den europeiska välfärden.
  De demografiska kurvorna pekade nedåt, barnafödandet var lågt samtidigt som Europa behövde billig lågutbildad arbetskraft som de muslimska länderna kunde bistå med.
  1995 kom det slutgiltiga Barcelonaavtalet som lade grundstenen för destruktionen av den europeiska civilisationen, för islams inflytande och dess framtida övertagande!
  Den explosionsartade islamiseringen av Sverige kunde därmed börja!
  Lena Hjelm-Wallén (S) utrikesminister skrev under avtalet på uppdrag av den socialdemokratiske statsministern Ingvar Carlsson.
  Därmed var dödsdomen för ett fortsatt tryggt svenskt folkhem med kristna seder, bruk, tradition och kultur påskriven och ett oåterkalligt faktum!
  Denna dag började islamiseringen av Sverige och idag kan vi se dess förödande konsekvenser överallt; beslöjade kvinnor i burka/ niqab, moskéer med böneutrop på arabiska, speciallagar och regler för tex arbetsklädsel, specialkost i skolor eller förtur på bostadsmarknaden eller på arbetsmarknaden.
  Lägre arbetsgivaravgifter för de som anställer invandrare etc. Inget får längre hindra eller stoppa det muslimska inflytandet eller de islamska intressen i Sverige enligt Barcelonaavtalet!
  Att så få idag har kunskap om Barcelonaavtalet är ingen tillfällighet. Avtalet bör så långt som möjligt hållas hemlig och dess innehåll ”sminkas” i sådan utsträckning att konsekvenserna av avtalet inte kan förstås.
  Det finns fortfarande de som inte ens tror på Barcelonaavtalets existens och svamlar om ”konspirationsteorier”!
  Avtalet är desto mer känt i alla de muslimska länderna av helt naturliga skäl. Därför är det av yttersta vikt att alla vi andra sprider just denna kunskap och information om Barcelonaavtalet.
  Sist i avtalet görs det klart det är viktigt att samarbeta med massmedia för att skapa en positiv bild av massinvandringen och islamiseringen, där journalister har till uppgift att vilseleda befolkningen.
  Visst känns det igen!
  ”Barcelonaavtalet lade grundstenen för islams inflytande och dess framtida övertagande!
  Sverige har säkerligen genomfört 99% av alla direktiv och vi har tillmötesgått alla krav på moskéer, böneutrop, imamutbildningar, religiösa friskolor, muslimsk kost etc.
  Media har rapporterat mer positivt om Palestina och mer negativt om Israel än något annat EU land.
  Man har tigit om de laglösa parallellsamhällen i NoGo-zonerna med sin skenande kriminalitet och alla de systematiska gruppvåldtäkterna i invandringens spår.
  Även helt förkastliga och omoraliska seder såsom barnäktenskap, månggifte, kvinnoförnedrande slöjtvång, halalslaktat kött i skolor, könsseparering etc. är nu i en process där detta successivt ska normaliseras in i vårt svenska samhälle.
  Ett exempel; när socialstyrelsen gav ut informationsbroschyren ”Information till dig som är gift med ett barn” (se bildgalleri) till muslimer byttes ordet ”olagligt” ut mot ”olämpligt”…
  Låt oss titta på ett annat exempel: I Växjö fick muslimer på rekordtid igenom krav på böneutrop.
  De myndigheter som normalt ska behandla dylika ärenden skickade över beslutet till polisen (?) som bara fokuserade på ljudvolymen -inget annat!
  Ingen myndighet behandlade alltså lämpligheten att man skriker ut religiösa budskap och propaganda över en svensk stad på hela 110 dB – på arabiska!
  (110 dB är maxgränsen vid Sweden Rock Festival där världens största hårdrocksband spelar en gång om året!)
  Säg några andra organisationer som får förmedla hat, antisemitism och rasism och ändå ges tillåtelse att förmedla budskapet via högtalare varje vecka på ett främmande språk över en svensk stad med samma ljudvolym som världens största hårdrocksband?
  Pga. denna märkliga (eller fega) beslutsprocess kunde inga direkta (eller korrekta!) överklagande göras av allmänheten som blev helt överkörda.
  De få överklaganden som kom avslogs direkt!
  Lägg där till Regeringsformen kap 2 och Europakonventionen så får religion inte påtvingas andra människor, detta gäller också på offentlig plats. Detta gäller alltså inte muslimska böneutrop över svenska städer…
  Med böneutrop tvingas människor på offentlig plats och t.o.m. i sina hem att åhöra ett religiöst budskap – mot sin vilja. Det hör varken moraliskt eller juridiskt hemma i ett sekulärt samhälle.
  Polisen godkände alltså något olagligt och tittade bara på ljudvolymen därför att politikerna inte vågade ta ett beslut med risken att klassas som ”rasister”. Varför? Barcelonaavtalet!
  Imamutbildning är ett annat exempel på hur EU i nära samarbete med arabländerna arbetar för att islamisera Europa. Sverige fick sin första statligt finansierade imamutbildning 2016.
  Nyligen sa en ”svensk” imam att alla svenskar som inte följer islam måste mördas! Samma imam vägrar hälsa på svenska kvinnor som han anser vara ”orena” varelser!
  Vi svenskar ska alltså leva under ett ständigt dödshot av våra insläppta nyanlända just för att vi är kristna svenskar om vi inte konverterar till islam!
  Media tystade naturligtvis ner uttalandet, inget negativt om islam får skrivas enligt Barcelonaavtalet! (LÄNK)
  I Tyskland har mer än 400 kyrkor stängts sedan 1990. Under samma period har mer än 200 moskéer, inklusive 40 mega moskéer, vardera rymmer mer än 1000 personer, byggts.
  Vidare finns 2600 bönehallar och 128 moskéer under konstruktion. Kristendomen fasas ut och media har avslöjat hur kristna symboler avlägsnas från kyrkor och begravningsplatser för att inte förolämpa muslimer.
  ”Säg några andra organisationer som får förmedla hat, antisemitism och rasism via högtalare varje vecka på ett främmande språk över en svensk stad?”
  Ett annat exempel: England har sedan 2010 haft över 1 800 syraattacker, alltså en attack varannan dag!
  Detta gör England till syraattack-huvudstaden i världen, ungefär så som Sverige blivit Europas våldtäkts-nation per capita.
  Detta ignorerats så klart av media som inte längre skriver att en kvinna varannan dag får sitt ansikte vanställt pga. islam.
  Vid terrorattacker vägrar media avslöja när förövaren skrikit ”Allahu Akbar” (Allah/Gud är störst) för att inte avslöja att det är en muslim, tex när en man knivattackerades i Gävle, när två mördades i Åbo, attackerna i Marseille, Paris och Manchester eller när en kvinna ”av okänd” anledning kniv-attackerades i Falköping.
  ”Motivet till händelsen är ännu oklart” brukar det då heta i nyhetsrapporteringen! -Visst känns det igen!
  När den muslimska terrorn åter slog till i Sri Lanka i april 2019 mördades närmare 300 personer och över 500 skadade. Många av de avlidna var barn, och flera av dödsoffren var så illa brända att de inte kunde identifieras.
  Attacken var riktad enbart mot kyrkor och kristna.
  Det mångkulturella Sri Lanka har de senaste 40 åren drabbats mycket hårt av inbördeskrig och terror pga olika religionsblandningar i samhället.
  I svensk media har man i princip lagt munkavle på vilka som låg bakom attackerna.
  ”Kyrkor har attackerats i det buddistiska Sri Lanka” sa man på Sveriges Radio för att få bort fokus från islam, och i SVT pratade man överhuvud taget inte om vilka som låg bakom den blodiga attacken på kristna.
  Annat var det någon vecka tidigare när Brenton Tarrant hämnades alla de muslimska attackerna i Chistchurch i Nya Zeeland, då var det i princip enbart fokus på attentatsmannen och hans politiska ideologi.
  Vid islamistiska terrorattacker är plötsligt den muslimska religionen oviktig enligt media, trots att det är just det muslimska hatet mot kristna och judar som är motivet till terrorattackerna!
  År 1990 fanns det 5 miljoner muslimer i Europa. 2010 var siffran 40 miljoner. Prognoserna pekar på 100 miljoner muslimer innan 2050.
  Alternativ media har tidigare skrivit om invandring- och befolkningstillväxten i vårt land och dokumenterat att omkring år 2050–2060 kommer muslimer att vara i majoritet i Sverige med nuvarande massinvandring/ barnafödande.
  Hur gör vi då?
  Hur gör vi svenskar när vi är i en evig minoritet? Bland annat vill ju Annie Lööf, Centerpartiet, se 30–40 miljoner fler invandrare till Sverige! (LÄNK)
  Den amerikanska tankesmedjan Pew Research Center släppte 2017 en rapport där man räknat ut att andelen muslimer i Sveriges befolkning kommer att öka till över 50 procent år 2050.
  Till och med ifall man stoppade all invandringen idag skulle andelen muslimer öka från drygt 10 procent i dag (lågt räknat) till 15-20 procent år 2050 pga deras stora barnafödande.
  Vad vi ser är en etnisk rensning av den svenska befolkningen i Sverige. I Sverige har andelen muslimer ökat från 10% och är den folkgrupp som ökar snabbast. Sverige hade länge 8 miljoner invånare men växte på rekordkort tid plötsligt till 10 miljoner!
  Majoriteten av denna ökning – över 80% – var muslimer. Detta trots att kristna idag är världens mest förföljda folkgrupp – av just muslimer.
  Vi räddar alltså inte våra egna, vi tar hellre hand om de som vill mörda oss för vår kristna grundsyn, såsom IS-återvändare och radikaliserade imamer! Allt detta sanktionerat av Socialdemokraterna, allt enligt Barcelonaavtalet!
  Muslimer är tilldelade speciella privilegier att predika hat på våra gator, militäriska protester, bränder, misshandel, mord, lemlästade djur och våldtäkt på kvinnor och barn och de kan i allmänhet göra vad de vill utan att någon får tala klarspråk eller stå upp mot vad som händer.
  De som gör det blir omedelbart utpekade som rasister, nazister och islamofober. Barcelonaavtalet är inget annat än ett folkmord på Europa, vår kultur är vårt arv, våra traditioner och värderingar!
  Den frihet som gör Europa så fantastisk är under hot. Kvinnors rättigheter, skydd av barn eller rättigheter för homosexuella riskerar nu att falla inför den tryckande hatiska och intoleranta ideologin Islam.
  Vi vet redan hur undervisning av muslimer framskrider med intolerans, hat, förtryck, sexism och homofobi som undervisas i religiösa friskolor och moskéer.
  Antalet kvinnor som går runt i burka och hijabs har exploderat och hela stadsdelar är nu nästan helt muslimska.
  Snart ser vi hela städer i samma skick. Redan idag finns fem kommuner med fler invandrare än etniska svenskar, allt tack vare Barcelonaavtalet!
  ”-En dag kommer miljontals män att lämna den södra hemisfären för att ta sig till den nordliga. Men inte som vänner.
  De kommer att komma som erövrare och de kommer att erövra era länder genom att uppfylla dem med sina egna barn. Segern skall komma genom deras kvinnors livmödrar.”
  Algeriets president Houari Boumedienne inför FN:s generalförsamling
  Sverige kommer att vara övervägande islamiskt inom två generationer. Östländerna däremot kämpar tillbaka och vägrar att massimportera ideologin som aldrig kommer att leva i fred med andra kulturer.
  Vi vet att det aldrig kommer att finnas fred eller att Islam kommer samexistera med någon annan kultur eftersom historien i årtusenden bevisat det.
  Ungern är idag ett land som vägrar ta in mer invandrande muslimer och direkt svar på detta hotar nu EU dra hela landet inför Europadomstolen då de inte följer sin del av Barcelonaavtalet! Tjeckien och Polen är två exempel på östländer som vill förbjuda islam helt och hållet!
  I korthet kan vi väl säga att det paradis vi levde i, som byggts upp under de senaste 1000 åren, kommer på sikt att förvandlas till ett land med islamistiska sharialag som lägger grunden för stening av kvinnor, pedofili, bestialisk slakt av djur, lögn och svek, mord på homosexuella, judar och kristna och ett antal andra grymma saker vår befolkning kommer tvingas se när islam tar över.
  De barn som föds i dagens Sverige kommer dö i en islamsk stat.
  Detta kommer ske under vår levnadstid, men det är våra barn och barnbarn som får det allra värst och de kommer aldrig förlåta socialdemokraternas svek mot Sverige och dess folk!
  Våra barn kommer en dag se sina barnbarn traska iväg till koranskolan iklädda slöjor. Var det detta svenska folkhem Du ville bygga till dina efterlevande? Var det detta trygga svenska folkhem Tage Erlander och Olof Palme talade så varmt om?
  Att rösta på socialdemokraterna som lade grunden till Svea Rikes förfall och dess folk är därför inget annat än rent landsförräderi! Den 28 november 1995 sålde socialdemokraterna konungariket Sverige till muslimerna. Detta får aldrig glömmas!
  När Socialdemokrater lögnaktigt påstår att andra partier haft en unken historia så ska man komma ihåg att det var just detta ”anständiga parti” som sålde ut Sverige och det svenska folket till muslimerna med hjälp av Barcelona-avtalet och SMR-avtalet
  Islamiseringen pågår och Du kan omöjligt blunda för det! Du ser den varje dag överallt i Sverige.
  Inom en snar framtid måste vi anpassa oss till deras kultur och tradition med koranskolor, halalkött, slöja och patriarkala strukturer. 28% av svenskarna tyckte i valet 2018 detta är helt ok.
  Du kanske var en av dem som röstade för denna utveckling?
  Tack till detta anständiga parti och till alla Er som röstat fram detta parti som på rekordtid förvandlade ett tryggt och homogent folkhem till ett mångkulturellt haveri!
  (Vi vill redan nu VARNA känsliga läsare för skrämmande fakta som kan vara allvarligt stötande för faktaresistenta och indoktrinerade socialister!
  All läsning sker från och med nu på egen risk!)
  ”Europe is the cancer – Islam is the answer”
  Har Du också undrat varför muslimer frivilligt flyttar till ett kristet demokratiskt jämställt västland som man hatar?
  Missnöjda muslimer bränner den svenska flaggan när det är något man inte är nöjd med.
  Enligt Barcelonaavtalet och SMR-avtalet får inget enligt lag stoppa islamiseringen av Sverige.
  ”Democracy is falling – Sharia is returning” Socialdemokraterna har förutom Barcelona-avtalet även skrivit på SMR-avtalet för att hjälpa till att överlåta Sverige till islamska regler.
  Inget annat land i Europa byter ut sin inhemska befolkning mot muslimer lika snabbt som Sverige.
  Barcelonaavtalet är så skrämmande att vissa inom PK-etablissemanget hävdar det är ”fake”! Det hemliga SMR-avtalet som (S) även skrivit under med muslimerna kan Du läsa om nedan.
  Vid terrorattacker är plötsligt den muslimska religionen helt oviktig enl media, trots att det är just det muslimska hatet mot kristna och judar som är motivet till terrorattackerna!
  Svaret är: ALDRIG!
  Islam och dess muslimer har faktiskt full rätt att ta över Sverige!
  Varför?
  Svaret heter; BARCELONAAVTALET

  GUD -Jag har bara en fråga.,

  Hur gör vi med hatet mot Svenskarna..
  Ingenting, antar jag..
  Följande uppmaningar predikas i moskéer,
av muslimernas Imamer:
  ”Döda de otrogna var du hittar dem.” (Koranen, vers 2:191).

  ”Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap.” (Koranen,vers 9:123).

  ”När tillfälle ges, döda de otrogna var du fångar dem.” (Koranen,‪vers 09:05‬).
  
”Någon annan religion än islam är inte acceptabel.” (Koranen,vers 3:85).

  ”Judarna och de kristna är perversa, slåss mot dem.” (Koranen, ‪vers 9:30‬).

  ”Stympa och korsfäst de otrogna om de kritiserar islam” (Koranen,‪vers 05:33‬).

  ”Straffa de otrogna med kläder av eld, hakade järnrör, kokande vatten, smält deras hud och bukar.” Koranen,‪vers 22:19‬).

  ”De otrogna är dumma, uppmana muslimerna att bekämpa dem.” (Koranen,vers 8:65).

  ”Muslimer får inte ta de otrogna som vänner.” (Koranen,‪vers 03:28‬).

  ”Terrorisera och halshugg dem som tror på skrifter andra än Koranen.” (Koranen,‪vers 08:12‬).
  
”Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna.” Koranen,vers 8:60).
  Oavsett om du är obeväpnad eller välbeväpnad, slåss/kämpa för Allah med dina pengar och dina tillbehörigheter (K ‪9:41‬)

  Att provocera ickemuslimer är en god handling enligt Allah (K 9:121)
  Muslimer som inte slåss mot icke-muslimer kommer bli strängt straffade och ersatta av andra (K ‪9:39‬)
  En man har rätt att slå sin olydiga fru (K ‪4:34‬)
  Muhammed uppmanade alla män att hänga upp sin piska där kvinnorna kunde se den (Kash-shaf AL-Zamakhsari Vol. 1, S 525

  Så sjukt!!!!!!

  18
 7. Snart går alla kommuner lika mycket back som Malmö pga allt vad invandringen kostar och vem ska betala då? Hela Sverige går ju back idag pga denna idiot regering som finansierar detta med höjda skatter som vi vanliga Svenskar till mestadels betalar . 🙁

  26
 8. Man kan undra vad som menas att det blir en förtjänst för samhället lite längre fram.
  ”lite längre fram”?? Har vi inte sett skymten av än.
  Stefan måste vara sinnessvag.

  22
 9. Enligt S logik är problem med invandringen inte att kommnuner som tagit emot ”flyktingar” havererat, utan att det fortfarande finns kommuner som inte gått under.
  ”Lika elände åt alla” är socialismens utopi.

  25

Kommentera