Ung man skottskadad vid Jordbro station

VÅLDSVÅGEN. Under söndagsmorgonen sköts en man vid pendeltågstationen i Jordbro, Haningen kommun söder om Stockholm. – Vi fick in ett larm om att en man skjutits i armen, och vi är på plats nu för att tala med målsägande, säger Carina Skagerlind, polisens presstalesperson i region Stockholm.

Mannen ska ha träffats i armen och hans skador bedöms inte som livshotande. – Han har inte livshotande skador men kommer såklart att föras till sjukhus efter att vi talat med honom, säger Carina Skagerlind.

Polisen har spärrat av stationen och söker nu både vittnen och gärningspersoner. – Vi håller på att jobba där och ska spärra av stationen och försöker få mer informationer. I nuläget har vi inga vittnesuppgifter, säger Carina Skagerlind.

Ett stort polispådrag med bland annat helikopter är larmat till platsen.

Polisen

Om Jordbro på bloggen…

Dagens skottlossning var minst den tredje i Jordbro på två veckor

-Pettersson säger att i det gamla Sverige var söndagarna lugna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

1 thoughts on “Ung man skottskadad vid Jordbro station

  1. Socialstyrelsen rekommenderar: Ett skott om dagen, för den socialistiska invandrarlagen!

    25

Kommentera