Socialdemokrat: Vi ska ta emot noll flyktingar

INVANDRING. Kommunstyrelsens ordförande Jimmy Jansson, S, säger nej till statens förslag om att Eskilstuna kommun ska ta emot 16 flyktingar nästa år. ”Vi ska ta emot noll flyktingar nästa år. Och åren därefter”, skriver Jimmy Jansson på Facebook.

Jimmy Jansson (S) Foto: Erik Unnerdal

Diskussionen handlar alltså om hur många nyanlända som kommunen ska ta emot efter anvisning för bosättning. Många nyanlända som fått uppehållstillstånd väljer bostadsort enligt lagen om eget boende. 

Eskilstuna tog förra året emot 127 nyanlända, varav ingen blivit anvisad dit, enligt statistik från Migrationsverket. Till och med augusti i år har kommunen tagit emot 53 nyanlända, varav noll anvisade.

”Enligt mig är det en hållning vi ska ha under överskådligt tid. Att inte ta emot alls”, skriver Jimmy Jansson i ett inlägg på Facebook.

Han uppger själv att han har brett stöd i kommunfullmäktige för den hållningen.

I sitt inlägg tar Jimmy Jansson upp de problem som han menar att invandringen för med sig: trångboddhet, skolsegregation, hög kriminalitet i vissa stadsdelar – och kriminalitet: ”Kopplingen är solklar. Det är en överrepresentation av unga män till föräldrar som inte lyckats ta sig in i samhället i tillräcklig omfattning bland dem som är en del av den löst organiserad brottsligheten”, skriver Jansson, som också tar upp gårdagens skjutning vid en skola i stadsdelen Fröslunda:”Att de börja mörda på öppen gata på ljusa dagen. Nära andra oskyldiga människor. Drar ner stadsdelar i otrygghet. Lockar in unga och barn i deras livsstil. Sprider otrygghet och säljer knark på skolor. Det är över alla föreställningsbara gränser. Oförlåtliga saker.”

Jimmy Jansson pratar också om skottlossningar, bilbränder, ungdomsrån och att det inte är något tvivel om vilka som ligger bakom. Han säger även att integrationsskulden är jättelik men nämner inte varför.

-Pettersson säger att hade Jimmy Jansson varit Sverigedemokrat hade det blivit ett väldigt liv om rasist/fascist/nazist…

Men Jimmy har rätt, fast det borde gälla hela landet och alla asylsökande, anhöriga, kvotflyktingar och arbetskraftsinvandring till lågkvalificerade yrken som är förtäckt asylinvandring…

Sveriges Radio

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Socialdemokrat: Vi ska ta emot noll flyktingar

 1. Man får väl se hur länge Jimmy Jansson får vara med S. Har man såna åsikted så brukar man få rasiststämpel på sig och bli tagen i örat av Mogan Johansson. Det är bara hoppas att Jimmy Jansson går över till SD eller Afs.

 2. Varför brinner så många skolor och förskolor? Är det rädslan för kunskap eller ………..?

  10
 3. Bara ett spel för att lugna alla oroliga. Jimmie vet att han blir av med sitt arbete 2022. Rädda det som räddas kan.

  16
  5
 4. Läste just att vi åter skall övertaga kvinnliga IS-terrorister från Syrien.
  10 stycken till en början,med sändning 3 åt gången !! Vilka kommuner skall nu påtvingas detta avfall o. tickande bomber ?
  Har Sverige blivit en ren avsjälpningsplats för radikala terrorister ?

  46
  • Samtidigt skriver nu Aftonslasken,att man skall sätta in speciella åtgärder mot oönskade I n v a s i v a arter !!!
   Tydligen vet inte ena myndigheten vad den andra tillåter,och importerar?

   14
  • Dubbelnegationen i rubriken är ett enkelt grammatiskt misstag, sådant händer.

   10
   1

Kommentera