Stäng

I natt väcktes jag av att min lillasyster ropade på hjälp

TERRORISM. Christian är politiker inom Alternativ för Sverige (AfS), han har vittnat mot vänsterterrosrister och granskat dem som journalist på Exakt24, det tycker AFA är tillräckligt för att attackera hans familj.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 reaktioner på “I natt väcktes jag av att min lillasyster ropade på hjälp

 1. Afa/Antifa ses befinna sig på samma politiska planhalva, som MP, S och V. Den planhalva, som propageras i skolor, public service och annan statsunderstödd media. Då blir t.o.m. deras våld egalt. Jag minns Olof Palmes vänskap med Fidel Castro en gång. Att det sedan ens var möjligt att behålla topposition i S är samma märkliga fenomen. Sverige var naivt kommunistorienterade på den tiden men gick aldrig på djupet i ideologins spår. Facit finns om hur det går i länder styrda av kommunism. Den ideologin har en ganska dold men förskräcklig historia. EU flirtar ibland med vänsterinriktade politiska idéer. Det är bäst vara uppmärksamma tror jag. Jag hoppas i vilket fall att Sverige slutar slå svenska medborgares pannor blodiga med sin envisa vänstervridning. Sverige måste sluta med oskälig invandring och öppna upp för att ta nästa steg i kunskap, teknisk utveckling, välfärd och framgång utan onaturliga tvångsmetoder.

 2. Utan kapitalismen ingen vänster/kommunism. Vänsterns paradgrenar är att förtala och förstöra. Producera något användbart kan dom inte.

 3. Det skrämmande är att AFA/Antifa tillåts hålla på eftersom de har ”rätt värdegrund” Så fort SD eller AfS gör det minsta fel blir det stora rubriker… se bara på den tjänsteman som nu arbetar hos SD men var på Sossarnas lönelista så sent som förra året… helt plötsligt fårLöfvén luft i lungorna… snacka om att haft skygglappar i 20 år men så fort SD kommer in i bilden skriker man som en gris. Skäms Expo

  47
 4. AFA-terrorister kommer ur grupper som anser sig förfördelade i livet. Avundsjukan på människor som lyckats i livet, är utbredd. Den genomsnittlige AFA-människan jobbar inte eller har mycket svårt att behålla ett jobb. Alla bekymmer i samband med detta, är alltid någon annans fel och då helst inom samhällsgrupper som lyckas i livet, dvs i regel borgerliga väljare.
  AFA-människan tillhör alltså en ganska värdelös återvändsgränd, i människans utveckling.
  Förvånande är, att inte de som utsätts för AFA-människornas attacker, organiserar ett kraftfullt motstånd. Det kanske kommer. Många av dessa individer är ju kända.

  47
  1. Nej, de är Partiets fotsoldater. Precis som brunskjortorna var Partiets fotsoldater i 20 och 30-talets Tyskland.

   38
 5. Mycket enkelt, vi kan inte hysa muslimer i civiliserade, kristna västländer! De måste bort härifrån.

  54
   1. Argus:
    Tyder på att de är besläktade med Hyenorna….Inte enbart med sina läten !

    37
 6. I dag (liksom tidigare) är Sensations o, Lögnpressen fylld olika brott,med död o. pina runt i Norden ….
  Det enda som skrives med s m å bokstäver,är att Zigenarna har glömts bort,vid Lövens jippo i Malme…
  Nu står det fyra sura ziggar utanför föreställningen o protesterar !
  Tydligen är det några återuppståndna Zigenerskor,som nu begär ersättning på bilden från Sydsvenskan/HD:
  https://bildix.mmcloud.se/bildix/api/images/f739429e-2330-40bd-a170-63b64197180b.jpeg?fit=crop&w=640

  39
  1. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/G3wjWm/han-ska-utreda-nytt-mediestod
   Undantaget,som tydligen skulle gömmas bland alla andra dagens kriminalfall,är ovanstående i Aftonbladet.
   Denne man på bilden har utsetts sköta gåvorna ur skattkistan,till den vänstervänliga pressen.
   Hade Stenbock varit en ond man,skulle jag skrivit ”ser ut som han tullat av lagret”
   I andra länder kallas detta korruption, i Abzurdien sker det helt öppet i form av ”presstöd” !!

   25
 7. Afa är en terrororganisation som man låter hålla på.Med dagens teknik borde det inte vara svårt att hitta idioterna som sysslar med sånt här.Men det ” goda våldet” är ju uppenbarligen sanktionerad från ett visst håll.Journalister borde dra ner byxorna på dessa individer och hänga ut dom som man gör med många andra som inte faller dom i smaken.Om det vore riktiga grävande Journalister vill säga…

  59

Kommentera

%d bloggare gillar detta: