Inget problem med energin för Sverige enligt Maggan

EU & ENERGI. Sveriges finansminister Magdalena Andersson (S) om stigande energipriser efter EU:s ekonomiska och finansiella möte i Luxemburg nyligen.

Magdalena Andersson (S) blivande partiledare för S och kanske nästa statsminister. SVT skärmdump

-Pettersson noterar regeringen ambitioner, så länge någon annan har det värre är det lugnt! Människor som redan går på knäna av en av världens högsta skatter ska även belastas med ett elpris som gått upp 647% på 1 år!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Inget problem med energin för Sverige enligt Maggan

 1. I andra länder tror jag att alla människor som använder energi gör det till likartat pris,
  men här i dårhuslandet ska vi i södra Sverige lida för dåraktiga felbeslut och betala dubbelt
  mot vad övriga Svenskar gör, och när dom har ritat kartorna över el område så är dom
  ritade så att storstäderna får det billiga priset, otroligt korkat, med alla dom skatter som Svensken betalar borde priset vara samma i hela landet. Eller ska vi börja att ta ut straffavgifter av till exempel alla Stockholmare som kommer till Skåne?

 2. Det närmar sig allvar för gemene skattebetalande skötsamma Svensson, Så är ju kraven hårda! Hur är kraven ställda gentemot vår ny-adel! Vad kräver vår regering! Det vore intressant att veta!

 3. Kapa ledningar söderut från Sverige får vi se vad det gör med energipriserna. Stäng sedan globalisternas datacenter och allt annat som dränerar Sverige på energi så kommer man inte att behöva ett arvode från regering eller riksdag att inte frysa och kunna laga mat.

  Finansblondinen har mer gemensamt med EU-eliten än med sina kvarvarande väljare.

  18
 4. Dessa tillsatta “politiker” lever i sin egen skyddade värld….
  Har därför ingen aningen om allting.
  För en fattigpensionär är dryga 600 % höjning av El-priset under ett år,ett steg närmre graven !!

  26
   • 2 reaktorer i barsebäck! 2 reaktorer i oskarshamn, och 2 reaktorer i ringhals!! Alla stängda i förtid!

    7
    1
   • Det skrev jag till dig för 10 minuter sen! …1 reaktor i Oskarshamn…Ringhals har 2 reaktorer och forsmark har 3 reaktorer!! Varför förbjuds de övriga 6 reaktorerna att få starta??

    7
    1
   • Fråga regeringen, jag har inte stängt några reaktorer men jag tvivlar på att de sex stängda går att starta omedelbart som du vill.

 5. Hen Maggan om någon borde väl vara väl medveten om vad svagheten i svajighet med “energi” innebär med tanke på Sossarnas förda politik på andra områden !

  15
 6. Inga problem för dem som har 100 000 + i mån att betala elräkningen säger “arbetarpartiet”.

  31
 7. Och så har “hjärncellen (singularis)” Ygeman blandad in Putin i soppan. Man kan ju lätt säga, om nu Putin har ett finger i spelet, så underlättas inte situationen av att ta två kärnkraftsreaktorer ur drift. Nästan 2 TW borta. Tror Ygeman att tom svagt begåvade, går på den nonsens, han uttrycker?
  Slaskmedia hjälper gärna till att sprida idiotin.

  33
 8. Veckans affärsförslag. Köp en tesla och ett jättebatteri som du installerar på vinden. Sedan kan du fulladda din tesla och ladda över till ditt batteri på vinden. Gratis laddning ingår i köpet av tesla.
  Man kan skratta åt detta affärsförslag idag, men med vår skitregering kan förslaget bli lönsamt fortare än man kan ana.

  20
 9. Varför inte passa på att sträcka ut en hand, minska dom fossila utsläppen och hjälpa delar av Europa (inklusive Sverige) med billigare el genom att dra igång våra kärnkraftverk?

  30
 10. Maggan fortsätter på inslagen linje. Blir sannolikt en; “Det här såg vi inte komma…”, IGEN.

  37

Kommentera