Vatikanen: Ingen lön till ovaccinerade

PANDEMI. Vatikanen meddelar att alla deras anställda måste kunna visa upp ett vaccinationsintyg eller ett negativt coronatest – annars uteblir lönen, rapporterar Washington Post.

Påve Franciskus


Om någon av Vatikanens anställda inte kan visa upp ett sådant bevis kommer det räknas som ”ogiltig frånvaro” och inga undantag kommer att göras.

Beslutet träder i kraft 1 oktober.

Påve Franciskus vaccinerades själv i januari och har sedan dess förespråkat att andra människor ska göra detsamma.

Omkring 82 procent av alla vuxna katoliker i USA uppger att de fått minst en dos vaccin, enligt Pew Research Center.

Ovaccinerade turister portas från Vatikanen, rapporterade tidningen Dagen för en tid sedan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Vatikanen: Ingen lön till ovaccinerade

 1. Senast igår informerade SVT om att vaccinets skydd avtar betydligt fortare än man trott, redan efter 7 månader är 85% av skyddet borta.
  Vad man däremot inte låter oss veta är att den som haft Corona har ett betydligt bättre immunförsvar mot ”Kinasjukan” än den som vaccinerat sig!

  • Jag tittade inte men tror att SVT sa att antalet antikroppar minskat med 85 procent. Det är inte samma sak som att skyddet minskat med lika mycket.

   Trots sjunkande antikroppsnivåer ser vaccinens skyddseffekt mot svår sjukdom ut att hålla i sig i många undersökningar,

 2. Konstigt, ska han inte dra in behandlingen av spetälska och andra läbbiga sjukdomar med,
  när kommer samma propåer från Den röda Svenska kyrkan?

 3. Det blir tydligare och tydligare i takt med ”vaccin”skador och död som följer i injektionernas fotspår att det är idioti att ta skiten. Jag skulle tro att det tar mindre än ett år från nu innan (((de))) och alla deras nyttiga idioter inte längre kommer kunna förneka vad som nu sker.

  13
  1
 4. han har missförstått det hela cov19 är ett förkylnings virus. det har inget med HIV att göra och det innebär att påven och hans präster lär fortfarande åka fast för dom övergreppen som hans pedofil präster utför ..det är helt meningslöst att vaccinera påven och hans präster mot cov19 .. därimot kan det vara en ide att förse goss kören i katolska kyrkan med bromsmedesiner mot HIV. och det är faktiskt på tiden att man gör det

  15
  3

Kommentera