5 thoughts on “Hur klimatskojarna försöker att lura er och Greta att KLIMATPANIKA

 1. Ett klart bevis för att det inte finns plats för ett ”Väder o. Vind-parti” ,och ett rött Kommunistparti,blev resultatet vid Söndagens val i Tyskland. Det sistnämnda förlorade halva sin väljarskara. Den Gröna delen fick istället deras röster !!!
  Stenbock gladde sig speciellt över Östra Tysklands Bundesländer.
  I såväl Thüringen,Sachsen som Sachsens -Anhalt fick AFD mellan 20-25 % av rösterna.
  Skyhögt över Merkels f.d. parti CDU..
  T.o.m. i norra del Mecklenburg,blev resultatet hela 18 % bland ”fiskhuvuden”….
  I dag meddelade de djupröda Stalinisterna,att men i kommande veckoslut kommer att hålla ett minnesmöte,kring svunna tider ! 😉

 2. Klimathysterin är totalt ovetenskaplig.Kometen kommer, jordens undergång, miljö-översteprästers mässande och i ytterligheten människooffer. Se upp, mänskligheten har tidigare varit där – flera gånger.

  13
 3. Det äger sin riktighet att temperaturen har/hade ökat med 0,9°C sedan mitten av 1800-talet. Det mesta dock före 1930 och från en historisk låg nivå.

  För nästan exakt 1000 år sedan bodde vikingar på Grönland. En av dem, Leif Eriksson, är första kända europé att ha satt sin fot på det nordamerikanska fastlandet. Sedan kom den lilla istiden och man lämnade Grönland.

  I mitten av 1800-talet hade man missväxt och 1867 låg is kvar på Umeälven till midsommar. De som har 1800-talet som utopisk förebild borde därför bli föremål för tvångsvård innan de hinner förstöra landet med sina skeva ideal.

  Det är inte bara fiffel med y-axel utan även noggrant urval av mätdata som ligger bakom klimatalarmismen. Syna gärna dem som tjänar på det.

  46
  • Inte bara ”urval”. De fifflar med ALLT de kan hitta.

   Således ”justeras” regelmässigt uppmätta rå-data i enlighet med någon ”klimatmodell”. Likaså fifflas med klimatkalkyleringen (klimat är definitionsmässigt, enligt IPCC, en matematisk formel för att beräkna 30 års rullande väderdata på jorden – ungefär). Att just 30 år väljs är förståss enbart en ”slump” då alla initierade ser att jordens klimat förändras i ungefär 30-årscykler och att när klimatformeln fastställdes, så klarade datorerna bara 30 års kalkylering. Hade t ex 100 år valts, så hade det genast varit nästan omöjligt att fiffla via klimatmodellerna. Skall man således ”bevisa” en uppvärmning, så startar kurvan förståss när det är som ”kallast”. Ett normalfiffel idag innebär att värmeperioden 1910-1939 kalkyleras bort. Denna period är fortfarande ca 0,5 grader varmare än det varmaste fifflet av idag. Men fifflarna jobbar vidare . . .

   Ett annat fiffel är att kalkylera med CO2-ökningar, samt lägga ut detta så att ökningen i kurvorna kan visas vara parallell med den bortfifflade värmeperioden 1910-1939. Violá – så är det ”bevisat” att CO2 ökar med värmeökningen.

   Används enbart uppmätt ojusterad rådata i klimatkalkyleringen, så visar det sig att ”klimatet” i stort varit konstant i snart 50 år, men att de senaste 3 åren har det varit avkylning, liksom innevarande 4:e året. Avkylning innebär sämre skördar runt jorden. Lite MER värme skulle göra susen, men världsmarknaden för basråvaror för livsmedel har stigit med 40% i april-maj och under hösten kan fler prishöjningar väntas. Världsmarknadspriserna kan inte klimatbedragarna dölja, men säkert kommer kommunisterna att basunera ut att avkylningen (och felslagna skördar) beror på ”global uppvärmning”.
   Ni som läser detta vet nu bättre!

   14

Kommentera