På djupet med Christian Sonesson

VALET 2022. Isabelle från Riks bjuder in Christian Sonesson till På djupet, för att prata om att han kandiderar till Riksdagen för Moderaterna. Christian Sonesson är född i Staffanstorp och har varit engagerad i kommunpolitik en längre tid, i riksdagen kommer han fokusera på frågor som bland annat rättspolitik och migrationsfrågor.

Christian Sonesson. Pressbild Staffanstorps kommun

Om Christian Sonesson på bloggen…

Christian Sonesson (M), kommunstyrelsens ordförande i Staffanstorp, var tidigt ute med att samarbeta med SD och sade tidigt att M, KD och SD bör gå till val på att bilda regering ihop.

-Pettersson tycker att M:s medlemmar bör fundera på att byta ordförande…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “På djupet med Christian Sonesson

 1. Jag tror att folk skall fundera på om han är en moderatpolitiker eller ngt annat. Självfallet “frontar” nyM honom så det stänker om det. Han drar ju röster och säger det partiet inte vågar säga.
  Men han är fortfarande en “skitnödig” moderat (och sådan mainstream i nyM efter Reinfeldt). Han jobbar på för sin egen del (och framtid). Det han säger har det under två decennium funnits ett annat parti som sagt mycket tydligare och klarare.
  Jag är inte imponerad , på annat sätt än att han har varit rakryggad mot sitt eget parti, i att framhärda sina åsikter. “Skitnödigheten” finns kvar.

  4
  5
 2. Sonesson, blir bäst för blågula blocket. oavsett skäggväxt, vilket var en mycket märklig kommentar. När Bali blir rentvådd av en tjej som jobbar för MP, ja då ska han bli nästa dvärg på justitiedepartementet

  2
  1
 3. Byt ut Kristersson sätt dit Christian Sonesson i hans ställe och sätt Bali som integrationsminister vid regeringsbyte. (förhoppningsvis)

  15
 4. Ja, men han borde kanske tänka lite på sitt yttre också och inte posera med två veckors orakat ansikte.
  Det ger inget gott intryck!

  14
  17

Kommentera