S-politiker häktad misstänkt för flera våldtäkter

BROTTSLIGHET. Den socialdemokratiske politikern, Jomark Haniel Polintan, född 1992 och boende i Nykroppa, Filipstads kommun, har häktats misstänkt för flera våldtäkter. Polintan har haft en hög position inom Socialdemokraterna i Värmland, men tvingas nu lämna sina uppdrag.

Jomark Polintan

Polintan greps i slutet på förra veckan och under helgen genomfördes, förutom teknisk undersökning, även förhör med inblandade. Under måndagen såg åklagare Rebecca Hällgren till att mannen häktades.

Åklagaren begär honom häktad misstänkt på sannolika skäl, den högre misstankegranden, för ett flertal våldtäkter. Enligt Rebecca Hällgren så ska brotten ha utförts mot samma kvinna och vid flera tillfällen under loppet av två år.

Jag begär honom häktad för flera fall av våldtäkt. Det avser en tid om ungefär två år, från den 15 september 2019 till den 16 september i år, säger Rebecca Hällgren.

Enligt häktningen finns bland annat risk att S-politikern undanröjer bevis och fortsätter sin brottsliga verksamhet. S-politikern nekar, via sin advokat, Bertil Moreau, till anklagelserna.

Värmlands Tingsrätt Målnummer B 4624-21

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “S-politiker häktad misstänkt för flera våldtäkter

 1. Då kunde inte hellre denna Sosse,rösta i Kyrkovalet !
  I dagens lokalblaska HD undrar man varför de var så få som röstade i bl. Landskrona ?
  Stenbock vill inte framstå som besserwisser,men det kanske hänger samman med att det knappast finns några inhemska kvar,på den orten. Med kyrkan o de styrandes hjälp,har man bytt ut den kristna befolkningen mot Islamister, niggrar och andra främmande arter !
  C.a 1700 kristna finns nu kvar i denna gamla arbetarstad !
  Undrar hur det ser ut i de större Ghetton i Göteborg o, Stockholm ?

  24

Kommentera