Malmö domineras av utlänningar och världen domineras av icke-vita

INVANDRING. Malmös befolkning domineras sedan 2015 av personer med utländsk bakgrund. Mer än hälften av Malmös befolkning har utländsk bakgrund. Bland nyfödda har mer än en tredjedel nu två utlandsfödda föräldrar, lägger man till de med en utlandsfödd förälder stiger andelen till 58 procent, skriver Bullentin bakom betalvägg.

På den vänsterextrema organisationen Expo påstås det vara en myt att det pågår ett befolkningsutbyte, om en hotad vit ras, som hittas i alla rasideologiska och fascistiska miljöerna.

-Pettersson säger att man behöver bara öppna en tidning, se på TV eller titta ut för att se att det inte är en myt.

Den vita rasen är en minoritet i världen, procenttalen varierar lite beroende på var man drar gränsen men vita är en minoritet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Malmö domineras av utlänningar och världen domineras av icke-vita

 1. Centurion
  Vi pratatar om svenskar, vi svenskar är redan i minoritet. Så det du längtar till är nått annat.
  Stockholm dominerandes av tyskar redan på 1600 talet. Ett tag trodde jag att jag hade sådana anor. Men som tur var så hade jag inte det. Andra har vallonska anor och finska anor finns hos de flesta i Sverige, men sådana finns inte i min släkt.
  Vi svenskar är i minoritet, och det är bara att gilla läget.

  3
  1
 2. När man läser artikeln ovanför så får det mig att tänka på de fjorton orden ”Vi måste säkra existensen av vårt folk och en framtid för våra vita barn”.Vita är de facto på en del håll i landet redan minoritet i vissa städer. Svenskar med västerländsk bakgrund beräknas vara u minoritet år 2050, om jag nu minns rätt. Om det nu är 58% av Malmös befolkning består av utlänningar så är det nog värre om man räknade med även den delen av befolkningen som har icke västerländsk bakgrund. Jag tror faktiskt siffran blir högre då

 3. Centurion
  Vi svenskar är redan i minoritet. Tyskar, Valloner, Finnar och Skottar invaderade tidigt.
  Sen kom Finnar igen sen Juggar, Italienare turkar. Sen Palestinier och olika Afrikaner. Och nu igen Afrikaner, Afganer olika Araber.
  Sen har vi Indier från Uganda och Thailändare och olika adopterade från Kina, Korea och Öststaterna osv.
  Alltså massvis av utlänningar har bosatt sig i vårt land.
  Själv har jag en kusin som är väldigt duktig på släktforskning och vår släkt verkar vara fri från tex tyskar och andra och det känns ju bra.

  5
  1
  • ”Rädd”… Jag längtar verkligen tillbaks till den tiden då Italienare, Jugoslaver och Finländare kom hit och Verkligen Berikade oss och vårt land, genom hårt arbete. Det tjänade både gästarbetarna och vi på. Det handlade om en helt annan mentalitet och ömsesidig respekt. På den tiden hade det tagit ett par år att ställa till de jävelskaper som nuvarande bortskämda bidrags-skojare ställer till med på knappt en vecka. En avgrundsdjup skillnad alltså…

   12
 4. Ponnsan
  Att lägga Sveriges politik i pojkarnas parti, oerfarna och impulsiva som ungdomar är.
  Dessutom är de romantiker. Inte realister.

  2
  5
 5. Meningen med invandringen har inte varit att den skall vara lönsam, utan främst kvinnor har drivit den av humana skäl.
  Att att det sen blivit en massinvandring var väl inte så bra.

  6
  2
 6. Om nu invandringen är lönsam varför går då Malmö back varje år med ca 6 000 miljoner kronor?
  Någon lär även ha påstått att asylinvandringen är viktig då detta gör att vi får fler yngre medborgare som kan arbeta och försörja våra allt fler pensionärer!
  Intressant för något år sedan så påstods det nämligen att Malmö pga invandringen även hade landets yngsta befolkning!
  Malmö har med andra ord flest ”lönsamma invandrare” samt landets yngsta befolkning och där med den enligt experterna mest lönsamma befolkningssammansättningen, trots det går kommunen back 6 miljarder kr per år!
  Om inte någon medvetet ljuger så har man i alla fall räknat gravt fel!

  25
 7. Pettersson brukar vid sidan om bloggen dra hemska rasistiska skämt som han tyvärr inte kan dra här då folk skulle anmäla.

  Men ett av de roligaste han dragit för mig är att visa upp ett tomt papper. Han säger att han i sin hand håller upp antalet svarta uppfinnare.

  När jag tänker på det så har han rätt. Jag skrattar åt negrerna och det gör Pettersson också.

  Vet ni förresten hur många judar det går enligt Pettersson in i en folkvagn? 5000, 2 bak och två fram och resterande i askkoppen.

  7
  7
 8. Malmö går även back 6 miljarder per år. En dyr kostnad för övriga Sverige. Är det inte dags att sluta dalta med Malmö stad? Jag godkänner inte att skötsamma kommuner tvingas betala ansvarslösa kommuner med utjämningsbidrag. Det var inte menat till städer av Malmös storlek.

  20
 9. Expo är en lögnfabrik som gör allt för att manipulera befolkningen och är även allierade med slaskmedia i allmänhet och SVT i synnerhet. Ingen tvekan om att projektet med befolkningsutbytet är i allra högsta grad aktuellt. Allt för att såssarna ska behålla makten i all evighet och dessutom blockera SD på köpet. Men att det nya partiet ”Nyans” lurar om hörnet har dom maktgalna nollorna inte riktigt fattat ännu.

  Och för att förverkliga utbytet finns det många faktorer som indikerar den tesen :
  -Bögar och flator kan ej skapa några nya svenska barn.
  -Fria P-piller till tjejerna lär knappast heller generera några nya ungar.
  -Lobbyn mot abortmotståndarna är mer eller mindre total. Abort dödar den ofödde.
  -Den förvirrade könsidentiteten riskerar att göra en hel generation sterila.
  -Den uppskrämda klimat-oron vittnar om att de unga blivit mycket tveksamma till barnafödande.

  Redan innan ovanstående blev någon slags norm, så låg barnafödandet på en så låg nivå som c:a 1,6 barn per svensk kvinna. Och det lär nog knappast öka nu.
  Samtidigt som de importerade kärringarna kläcker ur sig c:a 7 st. per skalle. Men det beror ju också mycket på vårt bidrags-system, där barnafödandet lönar sig bättre än att jobba.
  Senast 2050, om detta vansinne får fortgå, så är de svenska infödingarna i minoritet i sitt eget land. Det kommer även Expo att bli varse !

  27
 10. Så tråkigt att vi är en minoritet i vissa städer, och snart i Sverige. Malmö är sveriges avfallsplats för misogyna, icke anpassningsbara, blattar! Dvärgen m fl är ansvariga

  21
  1
 11. Inte bra för Sverige.
  Dom som går på bidrag ska ut .tycker jag..
  Kan man inte bidraga med något efter flera år ska man ut.
  Dra ner på barnbidrag max 3 tlll 4 o andra bidrag.
  Jag vill inte vara med att betala för individer som inte gör rätt för sig.
  Ponnsan
  AfS

  33
  • Ställa alla flyktingar till svars som ljugit om namn, land, yrke och ålder i sin uppehållsansökan. Ge de skyldiga miljonböter eller en biljett hem. Då blev det några hundratusen färre låtsasflyktingar.

   29

Kommentera