Allt fler skjutningar över hela Sverige

VÅLDSVÅGEN. Skjutningar på allmänna platser i tätbebyggda områden ökar, visar en kartläggning från SVT. 2018 rörde det sig om 175 fall, 2020 hade siffran ökat till 220. Fram till sista augusti i år har det skett 141 skjutningar på öppen gata. Det motsvarar drygt 64 procent av alla skjutningar hittills i år – en ökning med ungefär tio procentenheter sedan 2018, rapporterar SVT.

En övervägande andel av ökningen rör skjutningar i Stockholm, men även i mindre städer blir skjutningar i tätbebyggda områden allt fler.

Bild från SVT

Bortser man från storstadsregionerna Stockholm, Västra Götaland och Skåne, visar polisens statistik ytterligare ett mönster: skjutningar i tätbebyggda områden ökar även i andra delar av landet. Bara fram till sista augusti i år har 42 sådana skjutningar inträffat, vilket är fler än under hela 2018 då 34 skjutningar skedde.

-Pettersson säger att vi har lämnat Bullerbyn, överallt det det finns grupper av invandrare från dysfunktionella länder förekommer det brutalt våld.

Många av de unga männen som skjuter, mördar och kastar bomber är födda i Sverige under 1990 och 2000-talen av utländska föräldrar.

Vad tror ni händer när barnen till dem som kom efter 2014 växer upp och kommer över vapen?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Allt fler skjutningar över hela Sverige

 1. Nu verkar Norge rösta fram en rödgrön regering med risken att bygga upp nya krigszoner typ Sverige. Man kan bara hoppas att de analyserar och förstår konsekvenserna av en obegränsad invandring utan kontroller. Sverige är väl en bra modell att studera hur man inte gör, men de kan inte lita blint på svensk media eller sina svenska politikerkolleger.

  18
 2. Hur gör man ifall man glömt att stänga kranen? Jo man stänger kranen, likadant borde det va med invandringskranen som till 95 & består av unga fega män som smiter hemma ifrån för att få ett bättre betalt liv. STOPPA NU.

  26
 3. Samma religion, kultur och beteende som de som bor i Palestina, så vad annat än djävulskap kan vi förvänta oss.
  Importörerna av patrasket tiger still och fortsätter hävda vi behöver fler av samma sort.

  varför kan inte partierna i 7-klövern erkänna ”vi ber om ursäkt vi hade fel, där SD hade rätt.”

  25
 4. Såg på svt nu på morgonen man talade om alla skjutningar och som vanligt en expert på plats programledaren frågade experten vad ska vi göra åt alla skjutningar han svarade hade jag lösningen skulle jag få nobel priset hör och häpna. Svaret på denna fråga har 95 % av Svenska folket utan att få nobel priset. Stäng gränsen och inled återvandringen av dom individerna som Stefan o Fredrik har importerat..….

  36
  • Bara det att ett par grupperingar hade fått resa hem hade sänt kraftiga signaler till övriga
   våldsverkare, men nu händer inte ett förbannat dugg, och det vet dessa figurer om, det får vara slut på Sveriges mesiga beteende mot kriminella. Det ska givetvis va förbud att återvända när man fått en utvisning på halsen, annars får vi snart se en avväpnad polismed en Kalasnhikov mot ryggen.

   19
  • Problemet är att ingen vill ha dem så vi står där med Svarte Petter om inget radikalt görs. Polen dumpade oönskade på 1960-talet. Chile dumpade oönskade på 1970-talet. Nu dumpar hela världen oönskade. Det bästa vi kan göra är att göra det mindre attraktivt att migrera till Sverige men de vänsterblivna tycker att det är rasism att ställa krav. Just att behandla människor olika beroende på hudfärg är rasism.

   19
 5. Törs du inte svara Pettersson?, skriver den fega svagbegåvade muppen, gång på gång, år efter år och alltid under nytt alias och ny ip-adress samt en fejkad e-post.

  Jag lovar att svara när muppen lämnar sitt riktiga namn, en e-post som går att använda samt rätt ip-adress.

  //Pettersson

  10
  8
 6. Socialdemokraterna med Stefan Löfven som draghäst, har gjort nått positivt,….och då för de kriminella, genom att importera än fler kriminella…allt för att den härliga spännande kulturberikningen ska ökas var dag i Sverige.
  SVERIGE OCH SVENSKARNA SKA FÖRNEDRAS OCH BETALA MED BLOD OCH LIDANDEN, för denna Socialdemokratiska våta dröm.

  DET ÄR STEFAN LÖFVEN MED HANS ALLIERADE KNÄBÖJANDE KNÄHUNDAR SOM ÄR ANSVARIGA FÖR DETTA!!!

  Även DU om DU röstat på Socialdemokraterna!…eller på deras kriminella allierade parti kollegor.

  Det ÄR din familj som lider och betalar priset. 😢

  34

Kommentera