Stäng

I Socialdemokraternas feministiska Sverige kan kvinnor inte åka taxi

BROTTSLIGHET. Taxichaufförer är överrepresenterade när det kommer till brottslighet, och i synnerhet sexbrott, visar en granskning som TV4 Nyheterna har gjort. Taxiförare döms dubbelt så ofta som män i allmänhet för sådana brott, som våldtäkt och sexköp. Många är också återfallsförbrytare.

Rebecka och Denice från Riks går igenom fallet där en 16-årig flicka blev våldtagen av en 40-årig irakisk taxichaufför under en taxiresa.

Mannen döms för våldtäkt till fängelse i två år och tre månader. Han ska även betala 140.000 kronor i skadestånd till flickan. Mannen har både irakiskt och svenskt medborgarskap.

-Pettersson undrar när lagen ska ändras, släpp inte in dysfunktionella i landet, grip,döm och lås in, utvisa. Ändra lagen så medborgarskapet går och plocka.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 reaktioner på “I Socialdemokraternas feministiska Sverige kan kvinnor inte åka taxi

 1. Tony
  Då är det väl ett problem att riksdagen inte röstat bort Löfven?
  Även om jag tycker att det är ett stort problem att MP är med i regeringen.
  Alla regeringar kan handla fel.

 2. Var finns alla dom kvinnor som rosat att vi har en feministisk regering, när dom hör och ser detta????? Men inget förvånar längre, importerar man hundratusentals individer från länder där man öppet säger att kvinnan är en andrahandsvarelse som bara är hälften så
  mycket värd som mannen? Dessa tror dessutom att det synsättet även gäller i Sverige,
  och då borde framför allt dessa så kallade feminister reagera!

 3. ”Vi har tagit krafttag och satsat miljoner på utbildning, men allt beror på att SD hetsar folk mot varandra, dessutom närmar sig de konservativa varandra vilket är ett hot mot demokratin.”

  Kan inte problemet uppstått genom att vi har tagit in för mycket folk på kort tid?

  ”Absolut inte vi, behöver folk till industrin och sjukvården samt äldrevården, så allt annat är bara käbbel.”

  Hur kommer det sig då att vi har hundratusentals utan arbete och försörjning?

  ”Det är bara tillfälligheter, det lönar sig så småningom.”

  Det har du sagt tidigare, med andra ord, varför ska de nu lyckas?

  ”Jag har inte tid med pladder, jag skall avgå.”

  13
 4. Varför importerar ”feminister” en dogm från helvetet? Islam är djävulens påfund… utvisa alla Islamister utan pardon och förbjud utövandet av Islam

  42
 5. Vi är körda. Åkesson kritiserar Polen och Ungern, Kristersson ska börja lagra koldioxid och ingen annan är i närheten av politiskt inflytande.

  Vad är det som sker på Helgeandsholmen?

  38
  1. Åkesson sa inte det, han sa att ”andra” sa så men att SD inte stod bakom det… visserligen sa han att Demokratin i Ungern var ett problem… tyvärr, men det tycker han nog inte egentligen…

   21
   2
  2. Det är väl det som är äkta populism. De tror sig kunna nå nya väljargrupper.
   De fattar inte att de retar upp dem de redan har.

 6. Åkte taxi en gång från Arlanda. Först 350 kr (Arlanda – Stockholm). Sedan vidare en bit till. Men den summan skulle hans arbetsgivare inte få känna till. Om möjligt välj infödda nordbor. Tack Stefan Löfven, Reinfeldt och hela släptåget! Sänk skatterna!

  35
  1. Undviker taxi nuförtiden. Men en gång när jag trots allt åkte taxi, blev det gratisresa. Negern som körde begrep inte hur kortbetalning fungerar.

   27
 7. Jag ringde taxi för några år sedan och bad om en svensk chaufför, en aktivist på Halmstad taxi svarade då att alla chaufförer är svenskar. Vad fick jag? Jo en somalier som inte kunde vare sig adress eller språket. Han blev däremot riktigt hotfull när jag drog av 100 kr på grund av att idioten körde omvägar och vägrade lyssna på mina korrigeringar. Halmstad Taxi svarade ej på min klagan. Glad att jag stod på mig, trots att att blatten skulle slå mig om han inte fick sin ”dricks”
  Svaret på ages fråga är alltså importerade, hotfulla MENA eller negrer.

  60
  1. Age, du frågar vilken sorts män är det som kör taxi ? Mitt svar är somalier och MENA-killar. Jag åker taxi ofta (tack och lov är jag i den ålder som inte blir antastad eller våldtagen !!!) och har erfarit att somalierna inte hittar i Stockholm. Sista gången hittade inte ”gossen” från Södermalm till Karolinska. Dessutom fick jag veta av en svensk taxikille att de flesta utländska killar lånar taxileg. sinsemellan och att det nuförtiden inte finns någon taxiutbildning för att inte tala om språkutbildning. Å andra sidan är det ”behjärtansvärt” att de jobbar, men klagar över att det är dåligt betalt.
   Tillbaka till artikeln: hur är det möjligt att en 16-årig flicka bli våldtagen under en taxiresa och i synnerhet när man nuförtiden inte få sitta i framsätet. Hur gick det till ?

   1. ”masr”!

    Jag lärde mina döttrer en del av mina kunskaper i att försvara sig.
    (de kurser jag gick blev senare förbjudna då de innehöll skadande och t.o.m. dödande grepp och slag)

    Men ett enkelt försvar vid våldtäkt är
    ”nagel i ett öga”.

    Den drabbade avbryter sin aktivitet och får annat att tänka på.

    – han blir dessutom lätt att identifiera och kommer att minnas felsteget resten av livet.

    Lycka till!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: