Stäng

Två lastbilsförare skadade vid stenkastning

BROTTSLIGHET. Två lastbilschaufförer blev utsatta för stenkastning på riksväg 23 i höjd med Hultsfred i Småland i natt, skriver polisen. En av chaufförerna fick föras till sjukhus med splitterskador i ansiktet och smärta i bröstet.

Även den andra föraren fick en sårskada i huvudet, när en sten krossade vindrutan och hamnade inne i hytten. Men föraren kunde köra hem på egen hand och larma polisen.

-Pettersson ser att polisen rubriceras händelserna som grov misshandel, jag skulle föredra att kalla det mordförsök efter lastbilarna var under färd…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “Två lastbilsförare skadade vid stenkastning

 1. Kastat sten det har barn gjort i alla tider, dock ej på människor eller andra levande varelser, det var och är svenska barn för intelligenta för eller ska vi säga uppfostrade.
  Det är dock tydligt i vissa kulturer får flickor uppfostran, medans pojkarna synes lämnas vind för våg. Så länge jag själv gick i affärer så talade jag alltid om för busande ungar att ” detta är en affär och ingen lekstuga.”
  Fick förvisso elaka blickar från både föräldrar och naiva svenskor, men ingen dristade sig att säga något.
  Faktum är att buset upphörde, så länge jag var i närheten.
  Det är vuxnas plikt att tillrättavisa lekfulla ungar, vi måste visa de som inte förstår varför de gör fel.

 2. Man blir fullständigt galen över dessa intelligensbefriade missfoster som roar sig med sånt här ! Det här är mordförsök och ska inte rubriceras som något annat !!! Tack och lov så klarade sig förarna från allvarligare skador.

  20

Kommentera

%d bloggare gillar detta: