Socialdemokrater vill stoppa invandringen

VÅLDSVÅGEN. Den socialdemokratiska oppositionen i Linköping kommer att gå till val på att stoppa inflyttningen av nyanlända till tre områden i staden, skriver Dagens Nyheter. Ett av dem är det kriminellt belastade området Skäggetorp, där en 30-årig Bandidosmedlem sköts ihjäl den 25 augusti.

1989 kom c:a 30.000 flyktingar, då var Sverige fullt enligt socialdemokraterna. I år kommer 80.000-90.000 uppehållstillstånd att beviljas, trots att gränserna är stängda enligt socialdemokraterna.

Oppositionsrådet Elias Aguirre (S) säger att Skäggetorp och liknande områden ”behöver ett andrum”.

Segregationen och genomflyttningsproblematiken här har bara blivit värre. Det finns nästan inga svenskar kvar och de invandrare som får jobb flyttar i hög grad ut.

Aguirre vill att inflyttningen i första hand ska stoppas genom att områdena undantas i EBO-lagen, som ger asylsökande rätt att flytta vart de vill med bibehållna bidrag.

-Pettersson noterar att socialdemokraterna erkänner att invandringen är ett problem och det gäller naturligtvis inte bara i Skäggetorp utan i hela landet…

Det insåg den socialdemokratisk regeringen redan 1989 då man stängde gränsen för att Sverige var fullt. 1989 kom det c:a 30.000 invandrare till Sverige, i år när migrationsminister Morgan Johansson (S) påstår att invandringen är den lägsta på många år beräknas det delas ut 90.000 uppehållstillstånd.

Om Skäggetorp på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Socialdemokrater vill stoppa invandringen

 1. Om de har Märta Stendums och Per Eldums kompisar i Östergötland blir det inget av. Vi kan ju ta emot fler invällare och köra fler leksaksbilar på batteri. Mitt råd äro: Ökad kärnkraft och UT med invällarna.

 2. Om jag känner våra löss på gången vill de inte stoppa invandringen i vissa områden utan sprida den till andra. Ingen ska gå säker. Ingen ska ha det bra. Lika elände för alla.

 3. Socialdemokraterna vill stoppa invandringen!
  -Ja Danmarks socialdemokrater vill det!
  Endast en bro skiljer Sveriges och Danmarks socialdemokrater åt, men med tanke på skillnaden dem emellan så känns det som om Danmark ligger ljusår bort!

  13
 4. Svenska kyrkan ställer en fråga till folket” Vad vill ni att kyrkan ska göra”
  På den frågan är det lätt att svara. Sparka ut den halvmuslimska ärkebiskopen och resten
  av vänsterstyret? Man ojar sig inför kyrkovalet att partier från höger ska komma in i kyrkan,
  att vänstern har härjat där länge lotsar dom inte om! Att kyrkans medlemmar vill ha någon slags ordning på kyrkans ledning, det ska dom inte förvåna sig över, det finns mycket av kulturvärde i Svenska kyrkan för att detta ska handhas av ett opålitligt vänsterstyre,
  så sparka ut vänstern ur kyrkan

  24
 5. Jo synden straffas sig…
  Först har dessa röda vurmat och förklarat sig vara, ”världens mest humana stat”!
  När de nu upptäckt vad det innebär med mångkultur (islamister,niggrar,zigenare) i deras närhet låter det annorlunda.
  Som vanligt bara tom luft o. tidig valpropaganda från S-byket….

  13
 6. Jaha, så den där floskeln om att ”det blir en förtjänst för samhället Lite Längre Fram” (LLF), var bara ljug då – som vanligt. Eller är LLF redan passerat med klent resultat ? Eller kommer LLF ytterligare Lite Längre Fram ? Så såssarna vill alltså gå miste om detta högskole-utbildade kompetens-regn. Det blev inte riktigt som ni tänkt er, va ? Fast ni kunde ju ha lyssnat på varningarna. Men högmod går ju, som bekant, före fall.
  Svälj kaxigheten och erkänn att ni har ljugit det svenska folket rakt i ansiktet hela tiden !

  20
 7. Rapport från Arlanda 8/9 kl.12.30.

  Här är det fullt, en majoritet, av (ni vet vilka) som vilken flygplats som helst i (ni vet var).
  Överallt på flygplatsen sitter det uppmaningar om att använda skyddsmask. 90 % av (ni vet vilka) använder inte mask.
  Uppenbarligen skyddas dessa av (ni vet vilka) och de har uppenbarligen inte heller några socioekonomiska problem. Vem betalar? (Ni vet nog vem).

  Många kommer från platser (flyktingländer) som saknar västeuropeisk hälsovård. Vad innebär det för hälsovården i Sverige? Vad innebär det för de som fortfarande betalar skatt?
  Många frågor? Vem har svaren?

  19
  • På tal om skyddsmask. Det får mig att tänka på Buddha. Buddha kom flyttandes från Stockholm och annekterade ett område i Sibbamåla som han utropade som sin stat. All kontakt med Sverige skedde via utrikesdepartementet i Stockholm. Riktigt förtretad blev han när svensk polis gjorde intrång och försökte avhysa honom. Det var en fientlig handling mot en suverän stat och och skarp not skickades till departementet.

   Buddha gav inte upp sitt territorium förrän kommunen ordnade med en skaplig bostad i Lyckeby. En villa mitt i byn. Den var exproprierad men där bodde Buddha som en herreman.

   Buddha var miljöaktivist. Han körde omkring med en trehjulig schasmoped. Han hade alltid gasmask. Utan filter för det blev för tungt att andas.

   Det finns mycket mer att berätta om Buddha men det får bli en annan gång. Buddha lär ha varit ämbetsman vid något verk eller förvaltning. Jag vill inte nämna hans namn men han var född 1923 och gick ur tiden 1981. Sörjd av ingen och saknad av många.

 8. Nja så väl är det nog inte, sossarna i Linköping menar nog bara att de s.k utsatta områdena i staden inte tål mer av mångkulturen, istället vill de nog att övriga områden i staden skall få uppleva äkta mångkultur och berikning. Resultatet av detta blir ju bara att fler områden blir ghetton och svenskar flyttar till kranskommuner och landsbygden som forfarande kan betraktas som en del av Sverige, dock oklart hur länge?

  23

Kommentera