Stäng

Allt färre ungdomar vågar anmäla rån

BROTTSLIGHET. Många ungdomsrån i Sverige anmäls aldrig, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Inte sällan hotar rånarna sina offer vilket leder till att de inte vågar säga någonting. Enligt flera företrädare för polisen har problemet växt de senaste åren.

Rånarliga som härjade i Nacka, greps och dömdes för rån av svenskar. Bilden från Informationskriget.se

– Det finns tidigare undersökningar som visar att mindre än hälften anmäler när de handlar om ungdomsrån. Jag skulle tro att den siffran tyvärr är högre i dag, säger Carin Götblad, polismästare hos nationella operativa avdelningen, NOA.

-Pettersson säger att vi till en början borde börja tala klarspråk. Det är invandrare som rånar svenskar, vi borde kalla det invandrarvåld. Samma sak med dem som skjuter, glöm betäckningen gängvåld, kalla det invandrarvåld.

Invandrare rånar svenskar, dels för att svennarna ofta har prylar men också för att de inte riskerar hämnd av den rånades klan eftersom svenskar inte har en klan bakom sig. Det är dessutom rasism och hatbrott.

Om ungdomsrån på bloggen…

Ali och Amin dömdes till långa fängelsestraff för rån och tortyr av svenska ungdomar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Allt färre ungdomar vågar anmäla rån

 1. Lägg av nu med benämning ” INVANDRARRÅN”!
  Är det arbetskraftsinvandrarens barn som rånar? Barn till gästforskare? Till doktorander? Till utländska företagare bosatta i Sverige?
  Kalla vafan en spade för en spade!
  Det är ju asylinvandrarens barn inte INVANDRARENS!
  Sluta generalisera och bunta in oss invandrare allihopa i en klump.

  1
  1
  1. De rån & brott som mina barn utsatts för har faktiskt inte varit specifikt asylinvandrares barn. Om jag skulle säga asylinvandrare så skulle även det vara fel. Därför säger jag invandrare.
   Det som tydligast särskiljer & avgör vilka av dessa, beror mest på från vilken kultur barnen stammar ifrån.

 2. Grebom5
  Önskar du inbördeskrig med många oskyldiga offer.?
  Nej det vore förskräckligt jag och vilka ska vi skydda, jag tycker att det verkar vara utlänningar som här har krig med varandra.

 3. Eftersom polisen inte utreder rån och stölder så är det inte konstigt att brotten inte anmäls längre. Polisen är fullt upptagna med att leka Leif GW Persson istället för att vara ute på gatorn. Och det fåtal poliser som vistas utomhus har händerna fulla av skjutningar och mord.
  Sverige är ett laglöst land.

 4. Bara detta borde ha väckt politikerna som naturligtvis istället för att skälla på varann, ändrat lagar och straffsatserna långt tidigare.
  Vi närmar oss punkten då för många har fått nog och tar saken i egna händer och förbigår lagar och domstolar, om så då vaknar förmodligen nomenklaturan och jagar de svenske, varpå nästa steg blir inbördeskrig.

  Alla klimatalarmister borde frukta vad sker inom vårt lands gränser istället för att tjoa om vad sker i fjärran länder och en eventuell temperaturökning på några tiondels grader.

 5. Varför är Sverige så förbannat handlingsförlamat!?
  Varför tillåts Sveriges befolkning offras & kränkas på alla nivåer år efter år?

  Av egen erfarenhet med egna tonåringar/brottsoffer, har detta pågått i alla fall minst ca 15 år.
  Grupperingar av invandrare som systematiskt begår brott ostört utan att få något som helst straff.
  Det har ju tom blivit en normalitet som alla vet om, men ingen gör något åt!
  Vidriga förnedringsrån, där du tom mitt på ljusan dag blir omringad av ett gäng invandrare &
  blir avtvingad dina kläder & hotas till tystnad! Vad gör detta med brottsoffret, en ung människa?
  Verkar inte som om någon förstår, hur fruktansvärt kränkande & traumatiskt detta är?
  Jag vet iaf vad det gjorde med min egen son! :/

  14
  1. Ganska självklart att offren inte anmäler, eller tar tillbaks anmälan senare. Sossarna har ju byggt upp ett vänsterextremistiskt förtryckarsystem som skyddar rånarna, medan samma system läcker allt om offren till de kriminella. Och om vänsterextremernas gullgrisar åker fast, så blir straffen löjligt låga eller inga alls. Ev utvisningsdomar effektueras sällan p g a köpta bevis för dödshot i hemlandet. Många imamer/klanledare i hemländerna gör grova pengar med att skriva sådana dödshot.

 6. Är väl inte så konstigt, golar de så kommer misshandel och förneding som brev på posten.

  11
 7. Det enda sättet för sossarna att få ner statistiken för personrån är den som tillämpas.
  Släpp ut rånarna , lägg ner anmälningarna . Så småningom kommer ryktet igång att det är ingen idé att anmäla. Bara riskabelt för anmälaren .
  Simsalabim så sjunker antalet rån i statistiken .
  Så ska en slipsten dras .
  Och om någon är så koko att hen anmäler ändå , kan vi alltid skylla på extremhögern eller SD.
  Eller dra rasistkortet.
  För inte kan det väl vara ett politiskt planerat och genomfört problem vi har i Sverige ?

  18
 8. Topsa alla som vill in och alla som redan kommit in och bygg familjeträd av resultatet. Meddela sedan alla som kommer från klankulturer att samtliga i klanen kommer att avvisas om någon klanmedlem missköter sig, Kan inte rättsvårdande myndigheter få pli på dem så kan säkert klanen.

  27

Kommentera

%d bloggare gillar detta: