Stäng

Rasmus Paludan sexchattade med barn

DANMARK. Den danske ledaren för det islamkritiska partiet Stram kurs pekas ut för grova sexchattar med minderåriga, så unga som 13 år, enligt tidningen Ekstrabladet som tagit del av chattloggarna. Nu överväger danska Rädda Barnen att polisanmäla politikern.

Rasmus Paludan

I en skriftlig kommentar till Ekstrabladet förnekar Rasmus Paludan brott. ”En storm i ett vattenglas”, skriver Rasmus Paludan om anklagelserna.

Rasmus Paludan har han gjort sig känd för utfall mot islam och under manifestationer har han bland annat eldat upp Koranen. I Sverige ledde efterdyningarna av en planerad Paludanmanifestation till upplopp i Malmö.

Samtidigt var han i det förra danska valet nära att komma in i folketinget, och hans parti har fått två miljoner i ett årligt partistöd, enligt Ekstrabladet.

Enligt Ekstrabladet bedriver han nu mycket av sin politiska verksamhet på nätforumet Discord men enligt Ekstrabladet är det inte bara politik som Paludan diskuterat med med deltagarna i sitt nätverk på forumet. Det avslöjar Ekstrabladet efter att ha infiltrerat chattgrupperna.

Enligt tidningen har Rasmus Paludan under diskussioner på forumet pratat om grova sexuella saker och berättat historier med grovt sexuellt innehåll. Han ska även ha delat bilder med sexuellt innehåll på forumet, där användarna både kan skriva meddelanden till varandra och kommunicera med ljud och bild.

Många av de andra deltagarna är minderåriga killar, somliga enligt vad de själva uppgett under diskussionerna så unga som 13 år.

Enligt materialet som Ekstrabladet tagit del av är Paludan drivande i diskussionerna. När Paludan är närvarande på forumet handlar diskussionerna om politik, ibland våld och ofta sex, enligt Ekstrabladet.

I en skriftlig kommentar till Ekstrabladet förnekar Rasmus Paludan brott, och att han skulle ha delat sexuellt material i chatten.

”Jag förnekar helt att jag skulle ha brutit mot lagen. Jag menar att det är relevant att på ett forum för unga tala med folk om vad som finns i deras liv. Ungas liv består bland annat av sex, men också mycket annat.”

”Om jag har fört diskussioner med sexuellt innehåll har det varit i kanaler som riktar sig till deltagare över 15 års ålder.”

”Merparten av mina samtal på servern handlar om politik, religion och datorspel. Jag tycker att det är en storm i ett vattenglas om jag online har pratat med användare, vars ålder är mig okänd, bland annat om sex.”

Om Rasmus Paludan på bloggen…

-Pettersson säger att Rasmus Paludan kanske ska söka sig till Centerpartiet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Rasmus Paludan sexchattade med barn

 1. Paludan borde stannat i Danmark, komma hit och orsaka oss kostnader. Jag Dubbla medborgarskap? Välj Danmark, så slipper vi dig.

  1
  3
 2. Om det är sant och ingen elak ryktes-spridning så är det bara att beklaga det djupaste. Tyckte att han var en frisk välkomnande fläkt mot hela PK-etablissemanget i Sverige. Synd att de får vatten på sin kvarn. Det förtjänar de verkligen inte.

  11
 3. Rasmus Paludan fik rent faktisk en hjerneskade, i et alvorligt trafikuheld i 2005 som efterlader ham med en méngrad på 25%, og et erhvervsevnetab på 25%.

  I forbindelse med sit polititilhold for stalking i 2013, beviste han selv sin hjerneskade for Østre Landsret.

  Rasmus Paludan forklarede i retten, at han før et færdselsuheld i 2005 havde meget lyse fremtidsudsigter, hvilket ændrede sig efter uheldet.
  Han fik meget svært ved at tolerere andre menneskers fejl uden selv at blive metet frustrerat

  Det inkluderede uddrag af erklæringer fra en neuropsykologisk undersøgelse, en psykiatrisk speciallægeerklæring, og en neuropsykologisk forundersøgelse.

  https://da.quora.com/Har-Rasmus-Paludan-en-hjerneskade

  1. Helt rätt av AFS att avboka honom.En person som han som har massmedias ögon på sig hela tiden borde veta bättre än att ”snaska” till det med smågrabbar på nätet.Nu jublas det väl både här och där över dessa pikanta avslöjanden.

   13
   1
 4. Vi var fyra grabbar som skulle ut och segla, tre av oss redan ombord och väntade på Olle som alltid var sen.

  Så kom han då och stod på kajen och frågade ”har ni någon hora med er.” Vi såg på varandra med undran i blick, så sa Nisse ” vad menar du-hora?”

  Olle sa ”ja en sån där man kan ta ut longitud o latitud med” Vi gapskrattade alla, ” du menar en sextant” sa Nisse.

  ”Ja, jag visste det var någonting med sex” svarade Olle.

  18
  1
 5. Att Rasmus Paludan skulle vara intresserad av småpojkar och chatta med dem fanns på Samnytt igår. Men den är redan borttagen. Så det kanske är bara rykten.

  11
  1
 6. Men att ha sexuella äventyr med Afghanska baaaarn som batikhäxorna har
  är tio gånger äckligare, är Britta en batikhäxa? Troligen.

  14
  1

Kommentera

%d bloggare gillar detta: