One thought on “Dagens

 1. Daily Mail skriver att när Biden säger att han ”tvår sina händerna” angående Afghanistan, så är det ett av de mest skamfulla uttalanden som gjorts i USA:s historia, samt rapporterar också att både vänster och högermedia i USA fördömer den kaotiska reträtten och sveket mot det afghanska folket. CNN:s krönikör säger att det är en politisk katastrof för presidenten, med nederlag efter nederlag i Afghanistan, åtföljt av en kaotisk reträtt. New York Post skriver att Bidens påstående om att han ärvt Donald Trumps planer på uttåg är en lögn. Wall Street Journal fördömer Bidens roll som ”Commander in Chief” och att Amerikas reträtt kommer att bevaras som ett av de mest skamliga ögonblicken i historien för en överbefälhavare.

  Ansedda ”The Atlantic”, känd för sina kvalitativa artiklar, (grundad 1857 och i vilken många kända personligheter under åren har medverkat, t.ex. Mark Twain, Ralph Waldo Emerson, m.fl.)
  The Atlantic skriver: ”Bidens svek mot afghanerna kommer att leva vidare i vanära. Vårt övergivande av afghanerna som har hjälpt oss, räknade med oss ​​och satsade sina liv på oss, är en slutgiltig, onödig skam som vi kunde ha undvikit. Bidens administration följde inte varningarna om Afghanistan, misslyckades med att agera omedelbart – och misslyckandet har lämnat tiotusentals afghaner åt ett fruktansvärt öde. Skammens börda faller på president Joe Biden.
  https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2021/08/bidens-betrayal-of-afghans-will-live-in-infamy/619764/

  The Atlantic:
  ”Talibanernas återkomst är katastrofal för kvinnor”:
  https://www.theatlantic.com/world/

Kommentera