Stäng

Hoppas att du är nöjd, Annie Lööf

INRIKES. Vänsterpartiet presenterade häromdagen fyra krav för att släppa igenom regeringens höstbudget vilket är ett tecken på att det stökiga läget inom inrikespolitiken kommer att fortsätta i höst, menar ledarskribenten Lina Stenberg från Aftonbladet (S). I en paneldiskussion i SR:s ”Godmorgon världen” säger hon sig få ”ont i magen” av att situationen från i våras nu ”fortsätter i full styrka”.

– De höga hästarna, det höga tonläget. Alla partier ställer krav som att man lever i ett vakuum där det egna partiet har någon slags majoritet. Det är otroligt obehagligt, säger Stenberg.

-Pettersson vill påpeka en liten detalj som Aftonbladets skribent glömmer. Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson har ställt krav och inflytande i förhållande till antalet väljare SD får och är beredd att tala med alla partier.

Annie Lööf vägrar att inse att den parlamentariska realiteten inte gör det möjligt att isolera V och SD.

Centerledaren Annie Lööf har däremot bitit sig själv i foten, när hon vägrar samtala och förhandla med SD och V. Risken är stor att C blir helt överkörda om inte Annie Lööf ska svika sina löften som hon gjorde efter valet 2018.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 reaktioner på “Hoppas att du är nöjd, Annie Lööf

 1. Annie är för dum för att se något fel med sitt agerande. Hon är säkert nöjd med sig själv. Man kan bara hoppas att hennes svekpolitik biter henne ordentligt i slutänden.

  21
 2. Den svenska narren kan rädda Annie Lööf tillfälligt, narren sitter i alla morgonsoffor och nöjesprogram, är intelligent och gudagod. Förr i världen skulle narren underhålla folket och kungen, numera är det bara kungen som skrattar, folket gråter. Så Annie, anlita du Schyffert, Kjelle B, Uzz, Gardell och gänget och kör en anti-SD kampanj med SVT och TV4. Vi som lever mitt i mångkulturhelvetet får försöka lösa skiten ändå, och det gör vi också.

  19
 3. lööv är en tillgång för Sverige demokraterna .. se bara vad hon gort med vänster och sossarna ! hon har lyckats med någon form av påtvingad tysnad..sossarn är uppenbart ett högerparti styrt av centern. mee lite tur fäljarna detta med vilket i bästa fall sosse väljarna går över till v . om valboskapen får klart för sig att att man blivit blåst anni lööv gorde om såssarna till ett högerpartiet?

  på andra sdan spräkte hon aligansen så den lär aldrig se dagsljus igen för att läka något så när måste man där strategiskt se vad det finns kvar till valboskapen och det är bara m som har några röster och den lyckades renfält jaga iväg till sd och den ända som tycks förstå det är kd dom tycks ockdå hänga på sd så man kan säga att dom som inte pratat med varandra dom kommer att slipa det framöver och det är ju s mp c och l och igentligen vem bryr sig i dom v sd m och kd klarar säkert av att dilda en regering

  Tack Anni Lööv du arbetar för partikonstelatiln… men vad säger dina pedofilpolare i centerpartiet om den framfarten.?

 4. Sveriges farligaste kvinna. Den maktgalna och fullständigt vansinniga globalistsnickedockan Annie Lööf.

  30
 5. Centerns historia är kantad med samma skit.
  Nazist sympatier innan andra världskriget som sen följts av svikna löften genom tiderna, det ligger i blodet hos dom
  Tid för deras utträde från riksdagen

  41
 6. Det är många år sedan jag lyssnade på SR eller SR:s ”Godmorgon världen”. Paneldiskussionen i ”Godmorgon världen” ett exempel på hur Sveriges korkade och obildade journalister sitter och agerar experter.

  48
 7. ”Stök”
  Ska M stoppa stödet till de rika?
  Skall S sluta att höja skatter?
  Skall Kd sluta hylla de kristna värdera?
  Skall V sluta förstatliga?
  Skall SD välkomna en stor invandring?
  Osv de är bra om alla partier kämpar för sina mål, varför skall vi annars ha en riksdag?

  4
  39
  1. Rädd!
   Varför vi har Riksdagen?
   Där ansvarsfulla kvinnor och män gemensamt skall komma överens om riktlinjer för en vald regering att leda landet till välstånd för alla.

   Det har blivit det du tror det skall vara, ett gäng styrda av sin partiledare som tänker i första hand på partiet och inte på att gemensamt med de andra göra det bästa för oss. Staten lika med folket.

   20
 8. Det är väl ingen som vill ha att göra med henne och pedopartiet längre.
  Det var en gång ett ganska skapligt parti som brydde sig landsbygden
  men nu är det stureplan som gäller,fy fan säger jag lägg ner skiten.

  87
 9. Pettersson tror att centerledaren ”bitit sig själv i foten”, var hon så jävla dum att hon inte tog av sig skon innan hon började äta den?

  63
 10. Center har genom historien varit ett femtekolonnparti. Opålitligt och falskt. Annie Lööf har nu drivit det till sin spets. Enda chansen för C att komma tillbaka i någon form av maktställning, är att först och främst bli av med Annie Lööf. Annat är de körda för ganska lång tid.

  69
  1. nej för f-n, låt henne sitta kvar tills inget är kvar av partiet, när hon och
   partiet inte har förstånd att ta avstånd av pedofiltyper i partiet så
   ska dom tyna bort!

   19
 11. Lägg ner Centern dom tillför ingen ting till Svenska Folket Anni kan fortsätta tugga på skon……

  83
 12. Annie Lööf?
  Aha, du menar den förra Allianskvinnan, är hon nu i farten med att ge storvulna löften?

  Jag tycker du ska glömma henne, hon är en föredetting ungefär som hon Sahlinskan.

  101

Kommentera

%d bloggare gillar detta: