Malmö kommun slösar bort 30 miljoner på ”world pride”

SKATTER & SLÖSERI. Malmö får drygt 6.000 miljoner i bidrag från landets övriga kommuner genom det kommunala utjämningssystemet för att inte gå i konkurs. Det är runt 16,5 miljoner om dagen och något intresse av att spara verkar inte finnas för då kan bidragen minska. Malmö styrs av socialdemokrater och liberaler som har samtliga kommunalrådsposter med beredningsansvar. Sverigedemokraterna var det enda parti som var emot slöseriet.

Rosa Enhörning Foto: Malmö stad

-Pettersson har skrivit flera gånger om idiotin med World Pride i Malmö och nu har SD:s kanal Riks gjort ett kort reportage om slöseriet och dubbelmoralen. Det har till exempel skrivits om en rosa enhörning-staty samt färgade papperskorgar och parkbänkar. Ni kanske undrar vad kommunen lagt ner på dessa projekt? Enhörningen gick på 900 tusen, och färgandet en halv miljon. Men det är inget i jämförelse med vad hela kalaset i helhet har kostat kommunen. Summan landar på hela 30 miljoner kronor. Destiny intervjuar oppositionsrådet Magnus Olsson (SD) som var det enda parti som röstade nej till detta.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Malmö kommun slösar bort 30 miljoner på ”world pride”

 1. Över 6miljarder i underskott som andra får betala ,men pengar på ren idioti
  går alltid att skaka loss ,och att Stenevi finns bland dessa är inte förvånande!

 2. Målning papperskorgar och parkbänkar hade jag kunnat gjort mycket billigare. Målerifirmans ägare var nog någon kommunaltjänstemans svåger.

 3. Det är en ofattbar ynkedom att en kommun av Malmös storlek inte är vuxen att stå på egna ben.
  Varför räcker inte pengarna till? Finns det någon orsak?

  32
 4. Häxan Märta i sin rätta miljö. Att kärringjäveln har ett ansvar gentemot majoriteten av svenska folket har hon naturligtvis ingen aning om….

  29
 5. Om andra diametralt motsatta extremister skulle begära 30 mille för att torgföra sina irrläror, herre jävlar vilket liv det skulle bli.

  30
 6. Har dom inte bättre saker att lägga pengarna på än sånt här jävla trams,
  skolorna och vården behöver dom bättre än fikusar flator och pedon.
  Vill dom syssla med det så kan dom betala själva och inte skattebetalarna.

  37
 7. Medan kommunen blir fattigare och fattigare växer politikernas glorior så den skymmer deras syn. Att visa upp hur den perfekta människan ska bete sig kostar skattebetalarna stora summor men efter demonstrationerna ekar tomheten av ouppfyllda löften och krav.

  39

Kommentera