Stäng

I Afghanistan fungerar inte mångkulturen

KULTUR. I Sverige och många västerländska städer påstås att ”mångkultur” är en styrka och något som för samman folk och länder. Afghanen Sohrab verkar inte hålla med om det. Sohrab säger att mångkulturen är roten till Afghanistans problem. Dom är inte ett folk, dom litar inte på varandra och hör inte hemma under en flagga eller en regering.

-Pettersson säger att de som uttrycker sig som Sohrab i Sverige kallas rasister trots att de har rätt. Jag har i minst 20 års tid frågat efter bra exempel på där mångkultur fungerar bra men inte funnit något svar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “I Afghanistan fungerar inte mångkulturen

 1. Det påstods att den afghanska regeringen hade en armé på 300 000 man som försvarade den. Vart tog den vägen? Gick i princip upp i rök. Kanske aldrig fanns? Undrar hur många som blev talibaner nu när det såg ut som det vinnande alternativet.

 2. Det är bra att talibaner åter tar makten i Afghanistan och utropar ett islamiskt emirat. Så mycket fokus som nu riktas dit så kommmer många att förstå att islam inte är kärlekens och fredens religion.

  Det är alldeles för många här i Sverige som går omkring och tycker att islam bara är en religion bland flera andra. Man kan hoppas att ögon öppnas när steningarna börjar och homosexuellla kastas mot döden från hustak..

 3. Nu är det fred i Afghanistan och den nya regimen har utropat amnesti åt alla.
  Dags att skicka hem de 70 000 afghaner som finns i landet. Tack för besöket, det var otrevligt och dyrt, ring inte oss vi ringer er.

  Därefter har vi nu ett gyllene tillfälle att teckna ett avtal med regimen om ett transitcenter i för muslimer i Afghanistan. De muslimer som utvisats men vägrar åka hem eller inte kan åka hem skickas till Afghanistan där regimen får 10 000 kronor per person för att ta emot dem.

 4. Detta är helt åt h-vete. Folket i Afghanistan ser konflikten som en födkrok, Det gäller alla ,såväl talibaner som andra. Låt dem leva sitt liv.

  Visst, aldrig trevligt när människor lider. Men sanningen är att alla de miljarder dollar som pumpats in av såväl krigsmakter som ”ideella”organisationer har ”förpuppat” konflikten, dvs klan-, krigsherreväldet.
  Dra bort varenda dollar oavsett skäl till Afghanistan och låt dem bestämma sin egen framtid.

  Bland dem som skulle gråta mest blod över detta finner vi Svenska Afghanistankommittén (SAK) och andra obskyra vänsterorganisationer (MP-träsket). Helt plötsligt får de inte ”mat på bordet” med gratispengar från skattemedel.

  F ö kan 7000 samhällsbyggande afghanhannar skickas direkt hem från Sverige till Afghanistan. De flesta har i alla fall börjat gå på gymnasiet. Vilken tillgång för ett land son Afghanistan!
  Wow, gratis högutbildade….. (för Afghanistan, men dyra i Sverige)

  44
 5. Någon politiker sa ju att vi kan ta emot ca 30 miljoner flyktingar. Så nu när Afghanistan är talibanernas igen så börjar det väl komma flyktingar hit. Hoppas att dom ansvariga (eller oansvariga) politikerna har allt förberett nu. Det är ju för sent att börja leta bostäder och jobb till dom när dom redan står utanför dörren. Förberedelser och konsekvensanalys är bra att göra innan något händer.

  44
 6. 20 års utbildning och många miljarder i bistånd => inget resultat !

  Är någon förvånad att de ensamkommande desertörerna inte klarar
  att utbilda sig när de kommit hit heller?

  Vad betyder ”rasist”?
  = finns det kanske olika raser av människor?
  = är Afghanistan möjligen ett exempel på det?
  = behöver vi då den rasen i Sverige?

  53
 7. När våra politiker säger ”mångkultur” brukar det i praktiken betyda islam, så om man går efter den definitionen så har Afghanistan fått 100% mångkultur nu….

  53
 8. Nu har de PK lagt grinden till motsättningar inte bara kulturellt utan ännu mer religiöst för Svearnas Rike. GRATTIS!

  46

Kommentera

%d bloggare gillar detta: