SD:s retorik till grund för samhällssplittring

MEDIA & RASISM. Jehna Al-Moushahidi är statsvetare, ledarskribent på Aftonbladet och grundare av Svenska organisationen mot statslöshet (SOAS). På gårdagens Aftonbladet påstår damen att det är Sverigedemokraternas fel att samhället splittras. För er som inte vet det kan jag berätta att SD är det enda parti som inte är medansvarigt till dagens utveckling av samhället.

Jehna Al-Moushahidi påstår att SD säger att invandringen är orsaken till att samhället splittrats genom utanförskap, skjutningar, arbetslöshet, hedersrelaterat våld och andra hemskheter och skriver: ”För det första så är invandringen fortfarande inte anledningen till att dessa problem finns i samhället. Det är skamligt av SD att ens föreslå. Det är SD:s rasism och politik som är anledningen till att utanförskapet växer. Personer med invandrarbakgrund har svårare att få både jobb och bostad på grund av rasism.

För det andra så handlar det inte alls om känslostyrda argument. Det handlar om Sveriges främsta styrkor, som gjort att vi setts som ett starkt land. Våra åtaganden internationellt går ut på att vi har en skyldighet att se till att personer har rätt att söka asyl här. Vi har också en skyldighet att se till att personer som utvisas inte blir dödade. SD menar att man ska hjälpa på plats. Men när situationen är så pass allvarlig som den är, så finns inte den möjligheten. Det är dags att SD slutar skylla allt på invandringen och öppnar ögonen för situationen i Afghanistan”.

-Pettersson menar att Jehna Al-Moushahidi har missuppfattat allt. Det är inte invandrarnas fel att Sverige blivit som det blivit, även om de har ett individuellt ansvar för vad det gör.

Ansvaret vilar på de politiker, ledarskribenter och andra opinionsbildare som påstår att massinvandring av dysfunktionella är bra och inte förstår att SD:s retorik är rätt.

-I grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “SD:s retorik till grund för samhällssplittring

 1. När man trodde Aftonkloakens ledarsida nått botten dök denna individ upp, plus ett antal andra som synts under sommaren (och som jag redan förträngt namnen på). Men å andra sidan är det väl Lindberg som rekryterar. Say no more…….

 2. Hon skriver citat ”Det är dags att SD slutar skylla allt på invandringen och öppnar ögonen för situationen i Afghanistan” slut citat.

  Varför pådyvlar hon inte problemen i Afghanistan på SD direkt.

  Att vissa människor har sådana tankar som hon bör vi inte bry oss om, men desto mer varför låter Aftonblaskan henne yppa dem i tidningen.

  Jag undrar också hur folk som köper tidningen är funtade, jag anser att hon skulle beskyllt Ab och Expressen för att gemensamt bära skulden för det hon anklagade SD för.

 3. Härom dagen så började det lukta skit ute,jag sa till grannen sprider dom
  skit nu,nä sa han det tror jag inte,det är väl någon som sitter ut och
  har öppnat Aftonbladet

  17
 4. Statsvetare? Kommer från babbeland, stampat jordgolv, extremistiska vanföreställningar och allmänt bristande förmåga. Dylika tärande importer bör hålla käft eller åka tillbaka till skitlandet eländena kom ifrån. Vi som betalar för henne och hennes parasiterande gelikar, har INTE bjudit hit fanskapet. Att arbetslösheten är hög bland dessa kryp, beror mestadels på deras egna medeltida kunskaper. Vi behöver inte getodlare och kamelfösare i Sverige. Denna sk statsvetare inbillar sig att en majoritet av de riktiga människorna i landet, stödjer importen av ”de värdelösa”, inget kan vara mer fel. Det kommer hon att upptäcka med tiden.

  25
 5. Jo men nu när dom äntligen får upp korpgluggarna och ser att det kommer
  att barka åt helvete, så får dom skylla ifrån sig, trotts att dom stött denna idioti
  in absurdum, och då är hon så fräck att hon skyller på det enda parti som varnat
  för just den utvecklingen i minst 10 år? Bättre människor än så är dom inte dom
  politiskt korrekta! Ynkligt

  26
 6. David Eberhard, känd psykiater, beskriver sinnelaget hos personer som Jehna Al-Moushahidi:

  ”Det finns en hel del personer i dagens Sverige som har investerat mycket av sin identitet i att vara goda människor. De ser sig själva som grindvakter mot ondskan. Dessa drivs av en ideologisk övertygelse om att världen håller på att krackelera eftersom det finns personer som har felaktiga övertygelser. Det är en klassisk grogrund för fanatiska åtgärder. Om någon säger att det är mycket skottlossningar eller att ambulanser inte kan köra fram till vissa områden utan att riskera stenkastning så är det inte sant. Det spelar ingen roll att ambulansmännen säger så själva, för om Jimmie Åkesson har sagt det, så kan det inte vara sant. Allt Jimmie Åkesson säger är osant per definition. Gillar han äpplen, så är äpplen äckliga. I en diktatur kan man komma undan med den typen av argumentation ganska länge. Det som är obegripligt i Sverige är att man gjort det i en demokrati”.

  https://juliacaesar.blog/2019/05/26/david-eberhard-om-sveriges-vag-in-i-politisk-depression/

  31
 7. Lilla fröken Jehna borde nog sänka näbben något. Till att börja med borde hon göra om statsvetarkursen och ta med lite brottsstatistik också. Och, lilla fröken, vi hade det alldeles utmärkt här i Sverige innan folk från dysfunktionella länder började invadera detta lilla land i Norden i stället för att ta sig till näraliggande länder. Och vad, säger vad, har SD med det hela att göra?

  40
 8. Som vanligt får vår nyadel spy ur sig sitt hat mot oss svenskar i denna avskyvärda Aftonkloak.

  36
  • 27-årig kvinna, kallad ”statsvetare” med praktik från Röda Korset och liknande ställen och som propagerar för ohämmad invandring samt därigenom helt tycks sakna konsekvenstänkande i frågan om migration och hur den drabbar detta land.

   30
   • Ja titelsjukan kryper ner i åldrarna, är man inget så får man dra till, som för henne statsvetare, eller klimatgurun Rockström som av SVT benämns som klimatprofessor
    trotts att han bara är Agronom eller lantjunkare? Tycker att Professor är ett verkligt
    devalverad titel, professor förr var något som dom flesta såg som en väldigt uppsatt person!

 9. Tänk att man blir kallad rasist bara för man vill få ordning på något som andra raserat.
  Vad ska man säga om Miljöpartiet Socialdemokraterna Vänsterpartiet då ???
  Dom som terroriserar oss riktiga svenskar hela tiden.
  Sverige är mycket farligt ute just nu.
  Nuvarande regering och Vänsterpartiet bygger en terrorstat av vårt fosterland.
  Hur länge ska vi stå och se på ??
  Vi står inför gigantiska motsättningar och ekonomiska problem i framtiden garanterat.

  34
 10. Jag har en bättre förklaring. Det är islam, araber och och afrikaner som orsaken till det mesta eländet i Sverige. Slänger vi ut det avskummet eliminerar vi 90% av allt elände Sverige. Möjligen 95%.

  51
 11. Propagandan fortsätter mot SD.Hatet och avskyn ska hela tiden eldas på från dessa megafoner.Hon skriver om att Sverige har skyldigheter internationellt.Vi ska uppenbarligen ta hand om alla människor från alla oroshärdsr i världen vilket naturligvis faller på sin egen orimlighet.Problemen som SD pekar på och har gjort hela tiden är baksidan av all denna naiva godtrogenhet.Det är inte hat och rasism att peka på att medaljen har en baksida vilket allt för många har fått erfara.Så detta ständiga skitslängande på SD är infantilt och känslostyrt och knappast en konstruktiv lösning på problemen vi har idag.Folk lessnar nämligen på allt våld och elönde och det har inte SD någon skuld i….

  45

Kommentera