Stäng

NASA sänker FN:s IPCC:s klimatrapport!

INSÄNDARE. Rörande hotfullheter och saker som gör oss oroliga så måste ju ”klimathotet” platsa i denna kategori! Alla varnar för vad som komma skall, MP:s företrädare går så ”all in” på detta ”hot” att det är lätt att tro att partibeteckningen ”MP” när Bolund med flera uttalar sig står för ”mental patient”!

Sveriges utsläpp står för 0,2 procent av de globala. Sverige, EU och USA har minskat kraftigt medan medan länder som Kina, Indien med flera ökar enormt. Stänger vi landet och lägger oss ner och dör så gör det ingen skillnad.

Visst ska vi oroa oss för klimatet och miljön, något annat har jag inte påstått.
Men tänk om det är så att jordens så kallade uppvärmning inte beror på koldioxiden och oss människor?
Och om nu klimatförändringarna som i princip alla medier nu talar om beror på något helt annat, borde då inte detta väcka viss nyfikenhet istället för fördömanden och hat?

För så är det, ”klimatalarmismen” har nu blivit till något mer eller mindre religiöst!
Den som blint tror på en gud, ett väsen eller någon annan högre makt blir inte sällan rasande på den som ifrågasätter och är av en annan tro.
Runt om i världen så finns det en mängd olika religioner, i vissa länder accepteras detta vilket Sverige är ett exempel på då vi har religionsfrihet.
Men i andra länder så förföljs och smutskastas människor som har fel tro.

Det är svårt för att inte säga omöjligt att omvända en djupt troende kristen eller muslimsk person vilket det heller i ärlighetens namn inte finns någon egentlig anledning till. Men om en djupt religiös extremist försöker få andra människor att anpassa sina liv efter den egna religiösa övertygelsen så har vi alla rätt att sätta ner foten och säga ifrån. Detta är orsaken till att de troende ”klimatextremisterna” nu måste slås tillbaka!

Nyligen så gick till exempel MP:s Per Bolund ut med att vi i Sverige måste förbjuda bensin och diesel! Detta för klimatets skull! Att Kina förra året i princip startade upp ett nytt kolkraftverk i veckan är inget som Bolund bryr sig om!

Klimatet räddas enligt honom av om vi svenskar åker trampbil och simmar till jobbet, vad man samtidigt gör i Kina, Indien och Afrika spelar ingen som helst roll enligt Bolund!
Stefan Löfven är inte sämre som menar att Sverige på sikt ska bli ett ”fossilfritt” land och inte nog med det, detta ska även ske utan kärnkraft!?

Men om vi stannar upp lite i dårskaperna och lyssnar lite på vad NASA:s, Japans och ett i övrigt internationellt team av astronomer nyligen kommit fram till så får ”uppvärmningen” av vår planet en helt annan förklaring än de legitima utsläppen av koldioxid!

Dessa vetenskapsmän släppte sin rapport 7 augusti men eftersom den inte alls går ihop med FN:s och IPCC:s rapport så förtigs den!
För enligt ”klimatextremisterna” så beror allt på koldioxiden vilken i sin tur beror på hur du väljer att färdas, vad du äter, materialet och färgen i dina kläder, hur många barn du har, hur du värmer upp din bostad med mera!

Vad säger då NASA och övriga astronomer, jo att man har noterat att planeten Jupiter bara har blivit varmare och varmare under dom senaste 50 åren.
Förklaring till detta fann man först nyligen.

Kortfattat så handlar detta om en extremt kraftig solaktivitet just nu vilken förklaras av ”Auroror” som är det direkta resultatet av störningar i en planets magnetosfär vilka orsakas av solvindar.

IPCC säger att solen har en mycket begränsad påverkan på Jordens klimat, och att stigande koldioxidnivåer har varit drivkraften.
Denna ståndpunkt har dock länge betraktas som ”skräp och rent trams” av alla forskare och vetenskapsmän som kan tänka kritiskt och ta in fakta!

Men nu har vi realister ännu ett vapen i vår aldrig sinande förklaringsmodell av Jordens uppvärmning, nämligen ”Auroror”!
IPCC har länge påtalat att förändringar av solstrålningen inte är den främsta orsaken till temperaturförändringarna under andra halvan av 1900-talet om ”inte dessa förändringar kan orsaka okända stora återkopplingar i klimatsystemet”.
Dessa ”okända stora återkopplingar” är nu allmänt kända – och de är många – men FN:s IPCC ignorerar dem medvetet!

Värt att notera är även att IPCC inte är ett vetenskapligt utan ett politiskt organ, IPCC är FN:s klimatpanel som lägger fram dem slutsatser som man själva grundar och fattar med hjälp av dem vetenskapliga rapporter man väljer att ta del av och där med grunda sina beslut och slutsatser efter!

Enligt NASA och den internationella rymdforskargruppen så har halterna av koldioxid här på jorden noll påverkan på vårt klimat! Men om detta är sant vilket i så fall borde glädja i princip alla eftersom vi då kan fortsätta att leva som vi alltid har gjort, så sätter ju detta trots allt käppar i hjulen för FN och de stater som nu vill dra in utsläppsskatter!

Ytterligare förlorare på denna ”NASA rapport” är ju vindkraftbranschen och el-bilstillverkarna, när skatter och produktion kan försvinna så är det ju av förklarliga skäl lätt att förstå varför etablissemanget håller fast vid en medveten lögn!
För som vanligt så är det ju bara pengarna det handlar om, och klimatalarmismen är ju så länge folk tyr sig till den en aldrig sinande kassako för dess prästerskap!

Johnny Hornbrink, Sverigedemokraterna

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “NASA sänker FN:s IPCC:s klimatrapport!

 1. Allt är inte svart eller vitt. Johnny Hornbrink uppvisar tyvärr samma brist på strategiskt tänkande som miljötalibanerna. Jag är för valfrihet. Jag är också för modulär uppbyggnad av Gen IV-kärnkraft. De så kallade utbrända kärnbränslestavarna innehåller energi för tusentals år.

  Att helt sonika avfärda elbilar för att MP gillar dem håller inte. För väldigt många fyller den behovet men inte för alla därför ska vi även ha både diesel- och bensinbilar. Det finns naturligtvis problem med elbilar inte minst vad gäller batterierna men vi är i början på andra elbilseran och den tekniska utvecklingen kommer att både ta fram både bättre batterier och metoder att hantera avfallet.

  Jag är total motståndare till vindkraftsparker. Om man följde miljölagstiftning är jag övertygad om att man inte skulle få bygga anläggningar med stora mängder mineralolja mitt i naturreservat. Jag är också motståndare till solcellsparker. Och även att man bygger på jordbruksmark. Solceller som integrerad och estetisk balanserad del av arkitektur är jag dock för. Solcellstak som inte ser ut som solcellstak och solcellstak över parkeringar vore inte bara acceptabelt utan även ett sätt att maximera resurser.

  Jag är konservativ men främst nationalist. Det smärtar att se att alla vedermödor som våra förfäder lagt ner slumpas bort till utlandet och utlänningar. Den svenska industri som skrek efter arbetskraft på 1950- och 1960-talet är inte längre svensk. Den har Wallenberg med flera sålt ut. Svenskar är bland världens mest innovativa människor men decenniets vänsterstyre med skatter upp till näsan har hämmat innovationskraften som jag är säker på att fortfarande finns.

  Kapa bojorna, lämpa liken överbord och sätt fosterlandet först. Gen IV-kärnkraft under inhemsk kontroll gör oss mer oberoende. Kapa sedan kraftledningarna till utlandet som just nu gör att elpriset är det dubbla då det är mer lönsamt att skicka energin till kärnkraftsfobikerna i söder än att låta den komma den komma till nytta här. Sist men inte minst, börja hantera det största miljöproblemet innan det är för sent och låt det inte sprida sig. Befolkningsexplosionen och med den ohämmade migrationen har ökat befolkningen i Sverige så att uppemot en fjärdedel av invånarna inte hör hemma här.

  1. Testa med att googla ”electroverse.net/jupiters-hot-temperatures” så kanske du får fram rätt site!

   10

Kommentera

%d bloggare gillar detta: