Arvsfonden ger 12,5 miljoner till muslimsk extremist i Malmö

ISLAM. Allmänna arvsfonden är en svensk statlig fond, instiftad av Sveriges riksdag 1928, dit medel tillfaller från de dödsbon som inte har någon arvinge, alltså när det varken finns någon släkting närmare än kusin eller något skrivet testamente. Föreningar och andra ideella organisationer kan söka projektstöd ur fonden. Projekten ska vara av ideell karaktär till förmån för barn, ungdom och personer med funktionsnedsättning. Hela Fonden förvaltas av Kammarkollegiet, och det är den myndighet som handlägger och föreslår vilka projekt som ska få stöd.

Salahuddin Barakat är en känd imam i Malmö som hyllats av både politiker och i media. En dryg vecka före halshuggningen av läraren Samuel Paty skrev Barakat ett inlägg på Facebook riktat mot Emmanuel Macron och den franska staten. ”En vacker dag kommer de som har varit utsatta för Frankrikes ondska och orätt att utkräva sin rätt”, varnar Barakat i ett numera raderat inlägg.

Arvsfonden har fått kritik för att de inte följer god redovisningssed, samt inte kontrollerar eller följer upp projekt som finansieras.

Malmös informelle borgmästare, Salahuddin Barakat blir rikligt belönad av Arvsfonden för sin kamp. Projektet ”Tro på tillit” beviljas 12.508.420 kronor, skriver Carina Hägg på Twitter.

-Pettersson säger att imamen Salahuddin Barakat, ordförande för Islamakademin i Malmö, är en gammal bekant på bloggen. Herr Barakat visar tydligt i olika inlägg att den sekulära västerländska staten är fienden, och det vore inte hela världen om han vore en marginaliserad extremist men imamen är en favoriserad person av det svenska etablissemanget.

Salahuddin Barakat är ett tydligt exempel på en person som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Ena dagen konstruktiv brobyggare som Malmö stad och den svenska staten gärna finansierar, andra dagen svuren fiende till det sekulära samhällets principer och de muslimer som stödjer detta samhälle.

Så länge personer som Barakat gynnas och finansieras av skattemedel, kommer vi inte långt. Barakat borde vänligt men bestämt uppmanas att flytta till ett muslimskt land.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Arvsfonden ger 12,5 miljoner till muslimsk extremist i Malmö

 1. Allmänna arvsfonden kontrollerar ca 8 miljarder kronor och bevakar nitiskt sitt intresse vid arvstvister, skriver Göteborgs-Posten i en ledare och menar att det ofta är ren indoktrinering av barn och ungdomar i en extrem identitetspolitisk eller vänsterlutande anda.

  ”Fonden utnyttjar skamlöst sitt relativa oberoende från staten. Stötande är egentligen ett för milt ord för denna gravplundring. Allmänna arvsfondens verksamhet genomsyras genomgående av ideologi och pengarna håller i praktiken aktivister och bidragsentreprenörer under armarna. Den är kanske det mest skamlösa exemplet på hur det svenska civilsamhället kapats av ideologer och opportunister som knutits upp till att gå maktens ärenden”.

  Även MSB har varnat för att fondens medel går till islamister (2017 då MSB:s GD hette Helena Lindberg, och som idag är riksrevisor).

  https://www.gp.se/ledare/l%C3%A5t-arvsfondens-pengar-g%C3%A5-till-v%C3%A5rden-ist%C3%A4llet-f%C3%B6r-v%C3%A4nsterprojekt-1.28168900

 2. Harrietts blogg ”Utanför Åsiktskorridoren”, citat: ”:Gamla utan arvingar tror säkert att kvarlåtenskapen går till något behjärtansvärt, men så är inte fallet. Pedofiler, radikala islamister, normkritiker är exempel på bedragare som skrattar ända fram till banken.Inte nog med detta, fonden har satt i system att med advokaters starka muskler stämma privatpersoner som tilldelats arv, för att testamentet skall ogiltighetsförklaras. Läs om Ni orkar, men se till att testamentet är i ordning om Ni känner någon utan arvingar”:

  ”Allmänna arvsfonden – när staten ägnar sig åt likplundring”:
  https://word.harrietsblogg.se/2018/08/18/6639/

 3. Allmänna arvsfonden delar ut c:a 7-800 Mkr/år. Hälften går till rent kultutmarxistiska projekt som meningslösa integrationsprojekt. Bidragsentreprenörer på vänsterkanten är experter på att skriva ner en ansökan om medel, bara orden integration, agenda 2030 och klimat finns med i ansökan är du nästan garanterad ett bidrag. Arvsfonden delar i år ut många miljoner till klimataktivistiska organisationer som skall utbilda barn och ungdomar att bli klimataktivister. Samtidigt går de ut med att satsa 500 Mkr på barns psykiska ohälsa. Först skapa klimatångest hos barn och sedan bota dem, vilken djävulsk verksamhet design vänsterliberaler.

  10
 4. Att skänka miljoner till Muslimska klubbar o samman slutningar är lika illa
  som att skänka pengar till klanhövdingarna.

  Om ni känner någon som saknar arvingar, och sagt att den personen ska
  skänka sina jordiska tillgångar till A.A.F, jobba intensivt med att påverka
  människan att hellre skänka till Barncancerfonden eller liknande, då kan
  medlen komma till nytta och inte till Islampropaganda som Svensken inte
  har nytta av!

  12
 5. Blir mer o mer övertygad att världens och framförallt Sveriges regering är rädda för den muslimska utvecklingen som sker. De är rädda för de vet att de kommer att ta över och vågar inte gå emot för att rädda sitt eget folk i framtiden. De har gjort en överenskommelse att släppa fram allt som muslimerna vill ha och underlättar för att befolkningsskiftet skall gå så smärtfritt som möjligt. De vill inte hamna i skottlinjen.
  När den dagen kommer då västvärlden får smaka på Jihad och riktiga Koranvärderingar lever inte dagens folk, så därför bryr dom sig inte.

  Därför måste dessa fega människor bort, från allt vad samhällsfunktioner heter, då de inte har förmågan att leda världens alla olika och unika folk.

  Olikt och mångfald i naturen är livsviktigt och en tillgång………… (fyll i resten själv.)

  13
 6. ”Om Elin överhuvud taget existerar” i vilket fall som helst så representerar texten en personlighets typ som under ett flertal år glatt sponsrade illegal människohandel under tiggarvågen. Inte en jäkel frågade sig hur utfattiga tiggare fick ihop pengar till Sverige resan.
  And the beat goes on . . .

  10
 7. Jo, det är ju bara skita i allas lika rätt inför lagen och fortsätta subventionera folk som totalt struntar i hur de drabbar sin omgivning. Så Elin, bjud hem alla och ta hand om bidrags turisterna på egen hand i ditt eget hem om så !

 8. Se till att det alltid finns bevittnat testamente eller ”arvingar”. Arvsfonden var eg tänkt att stjäla all kvarlåtenskap en död person lämnar efter sig. Arvsfonden stjäl aktivt allt de kan komma över. Sedan används pengarna stölderna generera för att bryta ned samhället med kommunism/islamism!

  Har ni funderat över varför den iranske mördaren ställs inför rätta? Det var i huvudsak fängslade kommunister som dödades. Sossarna gör nu stor show för att visa upp vad som händer när kommunister dödas av politiska skäl. Var säker på att om det varit konservativa, liberala etc gräsrötter som dödats, så hade det inte blivit någon rättegång.

  26
 9. Finns det inga sunda granskningsorgan för den här skumma arvsfonden? Det är synd och skam, dagarna i ända! Blinda myndigheter kan kanske minskas ned efter nyval, vad vet jag. Islamismen ska förstås inte lägga sig i demokratiska västländers politik än mindre få ekonomiskt stöd av svenskars pengar. Islamismen måste ut ur Europa.

  37
 10. Mottagarna kan ej klandras men de som handhar Allmänna Arvsfonden borde få stå till svars. Att det inte fungerar är orsakat av att det är Regeringen som utser vem som skall leda.

  Tänk er det att vår nuvarande s.k. regering skall utse ledare och inte ens kan leda sig och sina departement.
  Alla har ju också avtalet med Islam klart för sig och som vanligt leka lika barn bäst
  .
  Vilka får det mesta och det största är därmed en helt onödig fråga.

  Miljardkronorsfrågan är när skall vi äntligen bli av med sossarna vid makten och kommer något bättre att ta deras plats vid rodret?

  35
  1
 11. De personer som har inga arvingar och därmed deras surt förvärade besparingar hamnat hos Allmänna arvsfonden när de har lämnat det jordiska. Det är som en spottloska mot dessa.

  36
  • När din tid rinner ut, ge bort pengarna till någon du har förtroende för. Finns ingen, ta pengarna och elda upp dem.

   21
 12. Vansinne. Dom pengarna skulle delas ut bland personalen på landets iva-avdelningar istället

  43

Kommentera