Grönland sviker

Klimatskojarorganisationen IPCC ska idag presenterar en ny ”katastrofrapport”. Vad hade varit bättre att i kvällens extrainsatta klimathysteriprogram, med Lantbruksexperten Rockström och en extrainkallad Greta, man kunna dra till med det vanliga:

”Grönland smälter”?

Å så sviker Grönland!!! Det smalt inte alls igår, i stället ramlade det ned 1,388 kubikkilometer snö, å det mens det fortfarande är sommar! Dessutom har det under hela sommarsäsongen smält ovanligt lite snö på Grönland, hittills i år.

Eder FjärranÖsternRapportör konstaterar: Sverige är med 100% säkerhet på väg mot kallare tider!

LÄNK

Den kinesiske klimatprofessorn (tidigare lantarbetaren) Tji Fi Kni uttrycker stor oro för att bed mesta av snön ramlat ned på Grönlands östra sida, det kan om det fortsätter leda till att Grönland passerar den så kallade ”tipping point” o tippar ned i havet!

7 thoughts on “Grönland sviker

 1. Man gör allt för att skrämma upp befolkningen; inget annat än NWO propaganda för att försöka hjärntvätta människor. SVT är en av dessa megafoner. Senaste tiden har SVT dagligen program som skall skrämma befolkningen. Noterar också att man kör stenhårt med HBTQ-frågor (filmer, serier etc) för att informera hur ”naturligt” det är att vara avvikande i sexuella frågor.
  Fy f-n för SVT, SR och UR! Propagandafloskler i parti och minut. Dessvärre vänder de sig till barn och unga individer som inte kan selektera dumheterna.

  11
 2. IPCC Rapporten kan Per Bolund och hans klimattalibaner torka sig med . Och mäta hur mycket Metangas en Svensk ko som äter ute , producerar är bara slöseri med skattepengar .
  Men nu ryktas det att MP är intresserade av att minska antalet människor på planeten för att få ner klimatpåverkan .
  Det finns säkert olika sätt att tackla det problemet .
  Ett sätt är att använda den nuvarande Svenska metoden som används vid inhemska problem som invandring , integration , kriminalitet etc .
  STRUNTA I ATT GÖRA NÅGOT . SNACKA BARA .
  Så löser det sig själv .
  Så småningom imploderar hela planetens natursystem , och inget levande klarar sig .
  Precis som det forna mönsterlandet Sverige är på god väg att göra .

 3. Om nu IPCC kunnat stoltsera med åtminstone något uns av trovärdighet, så hade detta rövarband bestått av forskare och vetenskapsmän som företräder OLIKA inriktningar och inte bara domedags-profeter / profiter. Men den bistra och förljugna verkligheten gör klart att det inte handlar om någon vetenskap alls. IPCC representeras endast av Politiskt tillsatta ja-sägare där den dagsaktuella agendan bestämmer ljugets riktning.

  38
 4. Om Grönland får för sig att tippa i havet så kommer vi att få se på en riktig katastrof. En tsunami som skulle dränka det mesta av Västeuropa. Turligt nog brukar öar inte ”tippa”

  25
  • Man kan aldrig vara säker när det gäller klimatet! Läs x pressen o aftonblaskan om IPCC idag, allt är möjligt, det blir både varmare o kallare o regnigare o torrare mm.

   21

Kommentera