Stäng

Morgan Johansson (S) och polisen Nadim Ghazale anmäls

BROTTSLIGHET. Polismannen Nadim Ghazale och justitieminister Morgan Johansson (S), har anmälts till Justitieombudsmannen (JO), Justitiekanslern (JK), Diskrimineringsombudsmannen (DO) och Avdelningen för särskilda utredningar inom polisen (SU) för en rad brott. Om ingenting sker hotar anmälaren vända sig till Europadomstolen.

Jenny Nilsson, har gjort en personlig anmälan mot både Nadim Ghazale och Morgan Johansson, ställd till Justitieombudsmannen (JO), Justitiekanslern (JK), Diskrimineringsombudsmannen (DO) och Avdelningen för särskilda utredningar inom polisen (SU). I en längre tråd på Twitter redogör hon för sin anmälan.

Nilsson skriver att brottsanmälan för Ghazale gäller kränkning, ärekränkning, diskriminering av nationalitet/etnicitet och diskriminering på grund av politiska åsikter. Justitieministern inkluderas som medbrottsling för ärekränkning, skyddande av brottsling samt anmäls för brott mot regeringsformen (grundlagen).

Nilsson refererar till polisförordningens regler gällande kontakter med allmänheten: ”En polisman ska vid kontakter med allmänheten uppträda på ett sätt som inger förtroende, visa behärskning samt agera så hänsynsfullt som möjligt”. Detta menar hon att Ghazale, som i sociala medier framhäver sin roll som polis, uppenbart bryter mot.

Ghazale polisanmäldes redan 2017 av författaren och journalisten Katerina Janouch för sina rasistiska påhopp i sociala medier. Anmälan lades dock ner. ”Kan en sverigedemokrat, en kvinna, en jude, känna sig trygg med en polis som Ghazale?”, undrar Janouch på sin blogg Katerina Magasin.

Läs mer på Samnytt…

-Pettersson säger att båda herrarna borde få sparken. Vi ska inte ha rasister i offentlig tjänst…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 reaktioner på “Morgan Johansson (S) och polisen Nadim Ghazale anmäls

 1. Nadim tycker att ledande politiker misslyckats med integrationen, ja det kanske inte är så lätt. Ta Canada som valt utbildat folk, välanpassade, det är lättare. Att ta emot så många som Sverige har gjort de senaste åren det är vill jag säga att lyckas integrera samtliga är nog omöjligt. Han har dock lyckas, varför då?
  Och, vilka politiker vill han ha som skall klara denna uppgift?
  Jag tycker att han gnäller och skyller på andra.

 2. Roland S
  Vänstern har majoritet i de flesta västerländska länder samt USA och Canada.
  Och i Sverige stödjer nog cirka 90 procent vänster idéer.

  2
  4
 3. Jag väntar med spänning på att åklagaren lägger ned fallet. Dessa två personer är skyddade av den ”rätta värdegrunden”!

  13
 4. Gahzale kallar sig ”libanes”, då detta passar eftersom han snarare är Palestinier, samt sannolikt muslim. Det finns inga mer rasistiska människor på jorden än just Palestinier. Se på situationen i bl a Malmö, där de driver rasismen.

  Med beskydd av en annan rasist, Morgan Johansson, så tror han att det är fritt fram att kränka, hata etc på traditionella palestinska sätt.

  Vi gräsrötter skall veta att det gamla begreppet ”den som sade det, det är den som är det” gäller för bägge och för all islam, vänsterextremism dit stora delar av S idag tillhör. Alltså varje gång vi hör nomenklaturens ledare anklaga andra för rasism, hat, hot, så handlar det om att dölja sitt eget systematiska beteende och vad de själva står för. Och media trumpeterar ut deras budskap helt okritiskt.

  VÄNSTERN ÄR SEDAN LÄNGE GENOMSKÅDAD!

  19
  1. Roland S.
   Du har varit officer och landstingsekreterare och andra fina jobb. På så sätt tillhör ju du etablisisimanget. På mig verkar du inte vara en gräsrot. Utan en person som inte tycker om en så stor invandring som vi haft, men de som är för invandring och de som är emot behöver inte vara rasister, de har bara olika uppfattning.
   Och rasist är det inte lite trist att så många kallar andra för det utslitna ordet.

 5. Morgan och Stefan har ändå en väldig tur att de inte är beskaffade som Pinocchio, som hade en näsa som växte för varje lögn han yttrade.
  Då hade de inte kunnat stänga dörren om sig när kvällen kom , utan att klämma kran .
  Men det är illa ändå .
  Nu är det vi skattebetalare som får ta notan för deras lögner och vansinniga politik .
  Men de har sina positioner av några anledningar.
  Dels några få röster , och ett svekfullt centerparti.
  Hoppas striden om strandrätterna välter hela det rangliga regeringsbygget över ända.
  Men det finns ingen politiker i det gänget som är tillräckligt dedikerad , och tror på vad de själv säger.
  Populismen styr . Syltburkarna såååå lockande .

  32
 6. En polis som gång efter annan uttalar sig rasistiskt mot värdfolket, och
  som utöver det är allmänt oförskämd är inte lämplig till yrket polis.

  Morgan Johansson verkar det inte finnas något hopp om att han kommer
  att begripa det han ska syssla med, så en spark i baken ut ur regeringen
  är nog det vettigaste beslutet, så kan han hänga på Twitter dygnet runt!

  61
 7. Stäm dom samtidigt på ett stort x antal miljoner,sådana här ska inte gå lösa.
  Jag känner mig så jävla krängt bara av att se dom.Uslingar.

  40
 8. Hej Allihopa !
  Jag är inte så bildad.

  Därför undrar jag om någon här kan förklara begreppen ”fredlös” respektive ”landsförvisad”.
  Nån lärare surrade om sådant i Grundskolan.

  För några år sedan hörde jag en radiopratare som förklarade

  att Svenskarna är ”Skogens Folk”.
  Förr gjordes mer än Skogsstjärnan i skogen.

  Kränkt Svensk.

  21
  1. Hej.

   SAOB är din vän, sök på ”fredlös” på [saob.se]. Ordet är en gammal form av straff, där den dömde var just fredlös: inte kunde få skydd, frid eller ly hos någon utan fritt fick dödas av vem som helst. Det skulle till något särdeles för att dömas fredlös, det vanligaste förr var böter (ersättning till offret och till tinget/samfälligheten) samt skamstraff av något slag. Det beror på när i tiden vi gör nedslag – förkristen tid, Folkkungatiden, medeltiden/Kalmarunionen, fr o m Vasa-ätten tar tronen osv. Det beror också på var – olika delar av landet hade olika lagar. T ex ”gutalagen” som nedtecknades på 1200-talt men är betydligt äldre (förkristen, man har i inledningen lagt till ett stycke om kristendom). Hittas här:

   [https://www.guteinfo.com/?id=1957&meny=gutalagen]

   Landskapslagarna kan du hitta via den här sidan:

   [http://www.domboksforskning.se/lagar/landskapslagar.htm]

   De är skrivna på den gamla svenskan, så stavningen är givetvis mycket olika dagens, inte minst för att enhetliga stavningsregler knappt har tvåhundra år på nacken. Prova att ljuda orden högt, har du svenska som modersmål och väljer den lag som hör till ditt hemområde går det mycket lättare – man känner ungefär hur det ska närmast sjungas fram och vad som avses.

   Du kan också slå upp ”landskapslagar”, ”fredlös” med mera i Nordisk Familjebok som du hittar via Projekt Runeberg:

   [http://runeberg.org/nf/]

   Fridlös, utsnitt ur förklaring:

   ”Fridlöshet innebar uteslutandet ur frids- och rättsgemenskap, d. v. s. den icke blott betog den, som däraf träffades, rättsskyddet (därpå syftar det isländska uttrycket vargr, det engelska utlægr, outlaw, det svenska ugilder) och försatte honom i en fullkomligt främmandes ställning, utan betecknade honom också såsom en folkets och konungens fiende.”

   Där finns även Svensk Etymologisk Ordbok, rekommenderas varmt för jämförelse med dagens politiskt korrekta dito.

   [http://runeberg.org/svetym/]

   Mycket nöje med studierna!

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

Kommentera

%d bloggare gillar detta: