Stäng

I förhållande till hur många människor vi är i Sverige är risken liten att bli skjuten

VÅLDSVÅGEN. Inrikesminister Mikael Damberg (S) tjänar 142.000 kronor i månaden plus förmåner. Damberg (S) medverkade i statsradions Studio Ett på onsdagen för att kommentera masskjutningen i Kristianstad. S-toppen fick frågan hur han ser på polisens uppgift att det numera är farligt att vistas på gator och torg i landet.

– Det är fortfarande väldigt ovanligt. Om man tittar på hur många människor vi är i Sverige, svarade Damberg. Filmen från Samnytt.

-Pettersson håller delvis med Mikael Damberg (S), det gäller att få ned antalet skjutningar. Jag tror dock att det effektivaste är att minska antalet kriminella. Släpp inte in, utvisa och lås in. Damberg verkar dock tycka att släpper vi in en miljon till blir risken mindre att bli skjuten eller råka illa ut på annat sätt.

Eftersom det är så liten risk att bli skjuten enligt Damberg så tyder det på att han är nöjd med tillståndet i landet och tänker somna om medan justitieministern fortsätter Twittra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “I förhållande till hur många människor vi är i Sverige är risken liten att bli skjuten

 1. Kravallpoliser använder olika sorters utrustning, både i personligt skyddssyfte och för att slå tillbaka mot en folksamling. Utrustningen är modifierad för just det ändamålet att hålla kontroll över en folkmassa, samtidigt som den ska skydda polisen till högsta möjliga grad.

  …minst lika farligt som C19 m.fl. farsoter inom kort…skydd, typ den kravallpolisen använder borde erbjudas
  gratis till de som så önskar (de som vill får ju vaccin mot C19) är regeringen minsta måna om sina undersåtar så vore det en toppenidé, eller va?…i detta paketet borde då oxå ingå en vapenlicens för en kalashnikov (för bruk) till de som har gjort Lumpen!

 2. Oskyldiga som får betala med sitt liv för sossarnas politik betyder inget för sossarna. Bara bortförklaringar som vanligt.

 3. Damberg och många andra sossar i hög position vet att de är rökta i framtiden. Jobbas säkert frenetiskt på att få plats i tjänstemannapositioner med lön motsvarande det de nu tillskansat sig.Han är så trött på sitt ”jobb” att han inte ens bryr sig om att framstå som intelligent.
  Vilket han de facto verkar tro att alla andra är motsatsen till. Vilket…….stolpskott.

 4. Inte nog med att landet leds av en usel ledare, återväxten verkar vara
  precis lika usel, om man som han omgärdas av Säpo vakter var han går
  kan han så klart känna sig säker, men det gör inte dessa som får betala
  priset för vansinnespolitiken!

 5. Tänk om någon i regeringen skulle bli skjuten.
  Då skulle nog dom mentalt handikappade idioterna vakna. Hela fjollträsk skulle spärras av och insatsstyrkan skulle patrullera dygnet runt. Då är det på riktigt helt plötsligt. När vanligt folk blir skjutna är det ju inte så farligt.
  ALLAS LIKA VÄRDE..blablablabla

  20
 6. Vad är fundamentet för buset att skaffa sig skjutvapen, snabba bilar mm. Narkotika!

  Satsa stenhårt på att stoppa tillgången genom bättre kontroll av inkommande gods och människor, ge gränspolisen ökade resurser.

  Tala också om att ingen får vård då det gäller skador på gängmedlemmar förorsakade av gängkrig.

  Samhället måste ta riktigt tuffa beslut så busarna förstår att vi menar allvar.

  Utvisningar måste oavsett hur det är i deras hemland, obönhörligen verkställas.

  Till slut det viktigaste att inte nya kommer in oberoende av släktskap, import av arbetskraft för enkla arbeten mm.

  17
 7. Det börjar bli allt klarare, hur illa ställt det är med tankeförmågan i Socialdemokraternas högsta ledning. Den gnutta förstånd som för 50år sedan fanns i partiet är totalt utraderad. Det är tveksamt om dessa figurer är kapabla att cykla och samtidigt tugga tuggummi. Vilket patetiskt uttalande av någon som skall föreställa högsta ledningen för polisen.

  28
 8. Polisen kanske redan visste att de skulle släppas och att han ville varna allmänheten för att visa sig ute i Kristianstad. Snällt gjort i så fall men det hade varit bättre om polisen hade haft kompetensen att ta fast de kriminella som går fria att skjuta, bomba, råna, våldta, bilbränder och diverse annat.

  Sverige sjunker djupare och de kriminella firar nya triumfer

  21
 9. Detta hör inte direkt under detta reportage, men känner att jag måste dela med mig av detta sinnessjuka som sker i det Socialdemokratiska Sverige.

  Ifrån media i dag:

  Agnes, 4 år, föddes utan hörsel. Hennes region bedömde att bara ett cochlea­implantat skulle täckas av det offentliga. När hennes föräldrar ville stå för ett till, så att Agnes skulle kunna växa upp med hörsel på båda öronen, fick de nej.
  Att ge sin dotter hörsel på båda öronen vore inte förenligt med regionens syn på rättvisa.
  En rättvisa som går ut på att det inte alla kan få, ska ingen heller kunna betala för.

  Så här sinnessjukt ÄR det i Sverige!
  Detta är vad som fås när folk röstar på bl.a. Socialdemokraterna.

  Sverige behöver akut vård!!!
  Vården ska ges ifrån Sverige och svensk vänligt parti 🇸🇪

  KOMMER DU RÖSTA PÅ SOCIALDEMOKRATERNA!?
  🤮

  35
  1. Den vedervärdiga värdegrunden har tydligen tagit över allt. Varför inte ge ett barn alla chanser att få uppleva livet fullt ut?!
   Det du beskriver är en människosyn som skrämmer mig mycket!

   12

Kommentera

%d bloggare gillar detta: