EU:s klimatmål ett hot mot europeisk industri, dags att protestera

EU & KLIMAT. EU-kommissionens förslag för att möta klimathotet, ”Fit for 55”, som presenterades tidigare i juli för tankarna till planekonomi, skriver SD-politikerna Jessica Stegrud och Martin Kinnunen på SvD Debatt.

Stegrud och Kinnunen understryker att de inte ifrågasätter ambitionen att kraftigt minska beroendet av fossila bränslen, men att fokus borde ligga på forskning och utveckling samt stärkt krisberedskap.

Enligt debattörerna innebär förslaget höga kostnader, ineffektivitet, byråkrati och protektionism – som helhet är EU:s klimatmål och implementeringen av dessa ett existentiellt hot mot europeisk industri, skriver Sverigedemokraterna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “EU:s klimatmål ett hot mot europeisk industri, dags att protestera

 1. Eu är ett hot mot Sverige. Vi borde lämna snarast. Att betala miljarder för att nån annan ska lägga sig i våra egna angelägenheter är vansinne. SKYLL INTE PÅ MIG – JAG RÖSTADE NEJ. Både till eu och emu – och skulle göra det igen….

  13
 2. Ett EU som borde lägga manken till att stoppa oönskade gäster istället för att försöka rädda klimatet, som ingen kan styra.
  Dessutom ska medlemsstaterna få styra sina land utan klåfingriga EU.politiker´, och vilka politiker sen, tänk er Ylva kommunisten som blev sosse och sedan ett topposition i EU. Svårt att veta ska vi skratta eller gråta?

  19
 3. Det är en katastrof för Sverige att vara med i EU Nu skall vi se till att Spanjorerna o italjenarna och Grekerna skall få bla 4 dagars vecka och lägre pensionsålder samt all skog i Sverige skall bli Nationalpark. Glöm inte att EU stoppade Björn Gillbergs projekt i Värmland som skulle ge tusentals jobb……

  24

Kommentera