Stäng

Kristen predikant knivhuggen av islamisk extremist

ISLAM. En kvinna bärande en Charlie Hebdo t-shirt har knivhuggits vid Speakers Corner i Hyde Park, London. En video visar när polisen jagar gärningsmannen i svart som flydde, rapporterar Daily Mail.

Det 39-åriga offret drabbades av ett knivhugg ​​och sågs med blod som strömmade ner på sidan av hennes ansikte efter knivhuggningen på platsen där människor samlas för offentliga tal och debatter på söndagen.

Mannen som utförde attacken jagades av allmänheten såväl som polisen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “Kristen predikant knivhuggen av islamisk extremist

 1. Bilderna är alltså från London? Det ser mer ut som en ovanligt regnig dag i Pakistan. Where are all the Englishmen?

 2. Och Svenska kyrkan ska man inte förvänta sig något beklagande från,
  inte ens om det skett i Sverige

  19
 3. Hatun är en föredetta muslim som idag är en kristen apologet och hon debatterar med muslimer i Speakers Corner i Hyde Park, London.
  Det var hon som började med jämförelsen mellan de olika koranerna som finns idag för att ta fram hur många faktiska olikheter det finns i dem. Detta eftersom muslimer hävdar att det finns en perfekt bevarad koran sedan 600-talet, inget har ändrats, varenda bokstav, punkt och streck är exakt detsamma idag som för 1400 år sedan.
  Eftersom det idag finns runt 37 olika koraner och de har över 100 000 skillnader mellan sig, vissa väldigt seriösa skillnader som ändrar betydelsen avsevärt. Bara mellan Hafs versionen och Warsh versionen, Hafs är den koran 90% av muslimerna använder och Warsh är den som muslimerna i Nordafrika använder, finns det över 5000 skillnader.

  När Hatun och hennes grupp presenterade detta i Speakers Corner 2016 tog det hus i helvete vilket kulminerade i att för ett år sedan erkände västvärldens främste korankännare Dr. Yasir Qadhi till en muslimsk apologet, Muhammed Hijab, i en direktsänd YouTube sändning att det finns stora hål i den vanliga muslimska historia som berättas.

  Detta bör man veta om man undrar varför Hatun är så hatad av muslimerna i London och världen över att de försöker mörda henne på en allmän plats i London. Denna lilla kvinna, hon är knappt 1.5 m lång, är modigare och tuffare än alla muslimer i hela världen.

  45
 4. En ”missionsförbundare” i Småland har eller har haft en muslim boende hos sig fått en större gudsbild? Den större gudsbilden visar ”Kristofobi” och knivattacken påvisar en vacker och vänlig gudsbild?

  20
  1. ”Missionsförbundaren” i Småland som Jan-Eric Örnberg här ovan skriver om, heter Daniel Berner och är politiker och pastor i Vetlanda. ”Berner har genom att ha en muslim boende hos sig fått en större gudsbild”, skriver Birgitta Sparf i det Goda Samhället, samt; citat: ”Han har gått ur KD på grund av deras migrationspolitik. De är inte lika fina och goda kristna som han själv är. Tyvärr bygger hela hans kristna övertygelse på att han ska kunna vara en god samarit med hjälp av andras pengar. Dina och mina.” Birgitta Sparfs inlägg om ”Missionsförbundaren” Berner heter: ”Alla dessa dårar” och kan läsas här:
   https://detgodasamhallet.com/2021/07/26/birgitta-sparf-alla-dessa-darar/#more-47118

Kommentera

%d bloggare gillar detta: