8 thoughts on “Cirkusen

 1. ”Agendasättande” bekvämt att skylla på andra. På 60 talet var vi en välmående nation, folk såg hur besvärligt det var i många andra länder. Det gjorde att många svenskar trodde att de kunde bidra till en bättre värld, genom u hjälp och liknande. Denna vana le lever fortfarande kvar, ett slags högmod.
  Petterssons utför ett sifysos arbete, också ett slags högmod.
  Tog som vanligt en promenad på stan, överallt utlänningar och deras barn, många pratar svenska med varann även om det är dålig svenska. Att dessa barn troligen svenska medborgare, skulle resa hem, leva fattigt utan understöd och dålig kunskap om sitt land, nej de är här för evigt. Med sina för oss obegripliga vanor. Möjligen kan vi stoppa ytterligare invandring om nått år men en ensamkommande drar hit hela familjen till våra bostäder och bidrag.
  Alltså, att kämpa emot lönar sig inte.
  Det viktigaste är att stoppa bidragen, fick jag bidrag för att bo i ett annat land på vintern skulle jag flytta dit, men det kommer inte att hända, det eventuella landet kommer bara att släppa in mig om jag strör pengar omkring mig.

  • Rädd, vilket land kommer du ifrån som använder ord som ”sifysos”-arbete?

   Jag är möjligen obildad och var tvungen att googla, där står om sifysosarbete – fruktlöst evighetsarbete, hopplöst arbete, slit utan slut, grottekvarn som synonymer eller ur ordboken mödosamt arbete som aldrig tar slut, efter den grekiska myten om kung Sisyfos.

   Jag vet inte om det är så mödosamt att driva bloggen, det tar tid men det är min hobby och är rätt kul.

   2002 hade SD fått 1,44 % i riksdagsvalet. Jag började skriva insändare år 2003.
   2006 fick SD 2,93 procent
   2010 fick SD 5,7 procent av rösterna och kom in i riksdagen
   2014 fick partiet 12,86 procent av rösterna och blev Sveriges tredje största parti.
   2018 fick SD 17,53 procent.

   Detta är naturligtvis inte min förtjänst men jag är en deli en växande rörelse, så det är definitivt inget fruktlöst evighetsarbete.

 2. svenska folket kommer säkert stt reagera ..fakta är att folket valde idioten löven. men man får ju bara göra bedömningar om regeringen och partina var 4 år .. och ja tror att det är väldigt svårt att bortförklara eller dölja dom sjutningar sprängningar eller mass mord på cov,19 passigente dom skett. men det skall bli intressant till valet ja tror inte att den mqssiva import av val boskap faktiskt är särskilt trogen den sosialdemokratiska valstrategin .. du vet den där som var med i Ådalen finns inte längre och kopplingen till olika jihadister är inte så självklar som såssarna tror

  • Att påstå att ”folket valde idioten Löfven” är osanning, Sossarna utsåg Löfven skall det vara.
   Jag gavs aldrig tillfälle att rösta på någon stadsminister.

 3. Klösmärkena definitivt utifrån, djävulen vill in och träffa sina kompisar.

  • 116 ja mot 173 nej………
   Det betyder högt förtroende enligt storpotäten.

 4. Tyvärr är det så att clownerna hinner förstöra landet innan svenska folket reagerar tack vare agendasättande journalister. Hur ser nästa steg ut i journalisternas plan? Bygga mur runt Södermalm och publicera en oavhängighetsförklaring? Kommer klösmärkena att finnas på ut- eller insidan?

Kommentera