Miljöpartiet lever i en annan värld

BROTTSLIGHET. Att Miljöpartiet inte är som andra vet vi, men att de är så annorlunda är nog inte riktigt känt. I går intervjuades Miljöpartiets språkrör Märta Stenevi i Sveriges televisions ”Morgonstudion” om gängkriminaliteten, mot bakgrund om polismordet i Göteborg och en skjutning i Rinkeby.

Miljöpartiets språkrör Märta Stenevi, säger att ”Det ska vara jobbigt, svårt, besvärligt och dyrt att vara kriminell” och svarade att samhället måste ”trycka åt” gängen med all kraft, och gav därefter förslag på åtgärder för att stoppa gängskjutningarna: – Det handlar om att jaga varenda felaktigt bygglov, varenda skattesmitning och varenda brist på redovisning av löner och av moms. Alla vägar vi kan, säger hon i SVT.

-Pettersson är inte gängkriminell men jag tror inte de gängkriminella redovisar löner och skatter eller att de sysslar speciellt mycket med bygglov.

Att fylla fängelser är inte målet. Målet är att det ska sluta skjutas, säger Märta Stenevi.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Miljöpartiet lever i en annan värld

 1. Gängkriminella är samhällsbyggare, menar hon väl. Och är de det inte, d v s bygger DERAS störda samhälle, så ska de jagas i höst. D v s samma jakt på oliktänkande vanligt folk som tidigare. Undrar hur många de kommer att tillåta fälla till hösten, som strategi???

 2. MP är ett hycklarparti av rang, dom som maler på mer än någon annan om
  miljöförstörelse, har någon nånsin hört MP kommentera alla 10 tusentals
  bilbränder som förekommit i landet dom senaste åren? Nej knäpptyst, och
  gissa varför?? Dessa bränder som är verkliga miljöförstörare existerar tydligen
  inte i MP s värld !

 3. Högre böter för felparkeringar och fortkörning borde ge en hel del till statskassan som sedan kan delas ut till den nya ”adeln”.

  Här kan MP visa kraft och mod.

 4. Detta ”språkrör” visar ju ärligt upp hur efterbliven dum hon är…
  Bla,Bla,Bla, efter samma mönster som Vänsterpressen,för att dölja landets verkliga förfall.
  Eller vad sägs om dagens stora nyhet i Aftonslasken.” Dvärgkon Rani lockar tusentals besökare” !!
  X-pressen i sin tur befattar sig med väder o vind i Fjollträsket. Hela tre regnområden skall hemsöka orten.
  F.ö. Var blir Gretas ”Klimatuppvärmning” 2021 av ?

 5. Vad hon säger är att regeringen ska fortsätta klämma folk på skattepengar på alla upptänkliga sätt så att de kan föras över till polis-mördande 17-åringar i stället.

 6. ”Felaktiga bygglov” tar priset. En topplista med alla verklighetsfrånvända politikers utspel hade nog kunnat bli ganska underhållande och listan borde kunna uppdateras ofta då vi verkar har gott om sådana politiker.

  BTW: Det är nog snarare ”Det ska vara jobbigt, svårt, besvärligt och dyrt att vara egenföretagare” som verkar vara vänsterns motto, inte att det skall vara jobbigt att vara kriminell, för kriminaliteten verkar man inte ta så allvarligt på då man gärna framhåller de kriminella som offer istället…..

 7. Politiker pratar på, väldigt få av dem talar om lösningar eftersom de inte har en aaaning om vad att göra.
  De tror att om de anslår pengar är problemen lösta och återgår till att prata.

 8. Givetvis ska Skattemyndigheten klämma åt buset ordentligt. Om polisen plockar in en kille som säljer knark och vägrar uppge vem han jobbar för och inte kan visa var han i sin tur inhandlat narkotikan, så ska givetvis Skattemyndigheten beskatta honom som näringsidkare, moms egenavgifter och källskatt, och hans socialbidrag ska givetvis återkrävas. Vad han har på sig av värde ska omedelbart konfiskeras som ”pant” för kommande skatteskuld och Kronofogdemyndigheten ska givetvis göra en utmätning omgående samt spärra eventuella bankkonton. Inkomsterna kommer inte bli så stora kanske, men det gör det mindre festligt att vara kriminell.

 9. Googla den däringe´s CV får ni se…

  Eget ansvar bord införas retroaktvt så att man slänga dessa i fängelse med straff på årtionden

 10. Enda ”skatte” intäkterna som MP O company kan få är väl via ett nytt statligt verk som säljer av med upp plockade knivar, tomhylsor och kulor. Juvelen i Biskopsgården har ju även skapat en vakans inom polis kåren, ala MP filosofi om samhälls nytta.

  Man kan bara skämmas och hålla tyst om att man är Svensk utomlands . . .

  • Att Märta Stenevi borde heta Stendum är solklart.
   Jaga felaktiga bygglov. skattesmitare och felaktigt redovisade löner och moms.
   Jag tror inte många av de kriminella har sökt bygglov och har de det och fått ett så är det väl de som har beviljat tillståndet som har felat.
   Ska Märta jaga moms och arbetsgivaravgifter hos knarkhandlarna.
   Miljösekten är så hopplöst tappade så tillomed Stefan Löfven framstår som en något tänkande person. Och då är det väldigt illa.

Kommentera