Invandrare kastar ägg och sten på studenter

INVANDRING & BROTTSLIGHET. I Danmark liksom i Sverige är det tradition att studenter åker på flak, har skoj och festar vid skolavslutningen. Men de senaste åren har de attackerats med ägg och stenar. BT berättar att det blivit värre, nu besköts chauffören och hans dotter under en studentkörning. Chauffören träffades i benet och förövarna är av annan härkomst än dansk.

BT twitter

Det är en chockad man som BT har på tråden. En man som hade sett fram emot att köra glada, nybakade studenter på flaket under fredagskvällen för att se till att ungdomarna fick den fest de hade sett fram emot i åratal.

Men festen slutade plötsligt när bilen stannade vid ett bostadshus som heter Rustenborg vid Farum Midtpunkt. 100 meter framför studentbilen kunde föraren se att en stor grupp unga pojkar spärrade vägen.

Föraren, som ville vara anonym för sin egen säkerhet, hade sin 23-åriga dotter i vagnens passagerarsäte, och de enades snabbt om att stänga taket och fönstren.

”Vi var väl medvetna om att något skulle hända. ’Det här är inte bra, tänkte jag.’

Under de senaste fem åren har man kunnat läsa i media hur studentvagnar har attackerats av ungdomar utanför som kastar ägg på både vagnar, studenter och förare.

Den här föraren hade också hört om detta, så när pojkarna började kasta ägg på eleverna gick han ut ur bilen för att få dem att sluta. Det var här han såg att pojkarna nu också hade spärrat vägen i motsatta änden så att studentvagnen inte kunde komma undan.

Jag vände mig till någon som var i färd med att kasta ett ägg. Och det var i den sekunden jag kände att mitt ben slogs undan. Det sköts bort från under mig, så jag föll på knä, säger föraren, som de senaste tre åren har kört bilturer med studenter för företaget festlastbiler.dk.

Han trodde först att han hade drabbats av ett skott både på grund av hur han kollapsade och på grund av det stora kraften när han träffades.

Läs vidare på BT.dk…

En av sten/äggkastarna fotat av dottern.

Chauffören säger att förövarna var unga män av annat etniskt ursprung än danskt.

-Pettersson säger att det är avundsjuka, misslyckade individer som har fått chansen att gå i skola och skaffa sig en framtid men de föredrar att förstöra för andra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Invandrare kastar ägg och sten på studenter

  1. Det är väl bara att skicka hem dem på livstid, så får de fira sina grumliga stenkastningstraditioner så mycket de vill i sitt ordinarie hemland.

  2. Dessa invandrade primitiva avskum från Afrika trakasserar och kastar ägg på fina skötsamma unga människor som har dubbelt så hög IQ som dem, och vänstern sympatiserar med det primitiva avskummet. Vänstern är ”the enemy within”, den äkta femtekolonnen.
    I Sverige sympatiserar hela den pladdrande murvelkåren med det primitiva avskummet. Det är orsaken till Sveriges snabba kollaps.

Kommentera